|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: non stop zmerjanje!
12.11.2009 9:52:27   
Greenie
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

miska_mccute zelo dobro prikazanouser posted image user posted image

ja, sem se namatrala!

user posted image user posted image  lepo napisano

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 101
12.11.2009 10:21:05   
mateyka
se mi ni dalo pisat romane, pa je hvalabogu miška uletela in to naredila namesto mene user posted image

(odgovor članu Greenie)
Neposredna povezava do sporočila: 102
12.11.2009 13:57:50   
ronja
gina, podpis! Ni se tako lahko spremenit... kot si nekje drugje napisala: vsak ma svoj križ: eni imajo nesrečo v ljubezni, drugi mamo večkrat probleme z zdravjem, tretji ne znajo z denarjem... Dostikrat smo "sami krivi" - ampak predno se naučimo traaaaja! Evo, moji primeri:
- Ko sem mela prvič toliko problemov v nosečnsoti, sem si rekla, da naslednjič pa res ne bom terala, da si bom vzela čisto na izi vse, da ne bo kaj narobe... (ker sem vedela, da sem mela prvič srečo, da se je vse dobro izšlo) In kaj se je zgodilo? ja, itak - sem spet preterala! No, potem sem se res trudila bit "pridna", ampak predvsem zato, ker me je karkoli sem počela, zelo bolelo in ker so me g. non stop opozarjali... (in spet vem, da sem imela še večjo srečo, da se je vse dobro izšlo) In zdaj si rečem, naslednjič bom pa res že prej pazila! Pa je vprašanje, če bom res, če se bom dobro počutila oz. mi bo "samo" slabo.
- Ko sem enkrat tu spraševala, kako jest in spat ob 2 malih mladičih, mi je par ljudi napisalo, da naj ne bom tako hudičevo perfekcionistična - pa se sama sebi sploh nisem zdela taka! Ampak sem ugotovila, da imajo prav - perfekcionizem ni samo v nulo spucano stanovanje, je tudi to, da takoj ko se zbudiš, letiš zamenjat obema plenice, da ne bosta slučajno eno minuto dlje v polulanihuser posted image (čez noč imata plenice - Ronja jih sicer ne rabi več, ampak jih še želi imet - je pa sreča, da se zdaj že sama sleče in gre lulat zjutraj - jo je pa treba potem oblečt, ker tega pa še ne zna v celoti sama - tak da sem spet tamuser posted image ). Pa se še vedno kdaj dobim, da pomislim, da moram takoj vstat. Potem pa se spomnim, da čisto uživata, če se malo valjamo po postelji, tudi če mata nočno plenico gor in se umirim. Ampak sprememba traja.

pa to so banalnosti v primerjavi s tem, kar mora A spremenit! Njej je gotovo težje - sploh ker nima podpore pri tem - jaz sem jo imela, pa vseeno ne gre čez noč...

rija, ni tako zelo različno: kot tvoj zrezek (ali sladkarije ali karkoli-je-že, čemur se ne moreš upret), ima tudi njen mož kakšne dobre lastnosti: skupaj imata krasnega sinka, gotovo je kdaj tudi dober do nje, vsekakor pa je tak bil. Vendar tako kot hrana tebi celokupno gledano ne naredi dobrega (uživaš, ko ješ, vendar se potem jeziš, ko ostane na/v tebi), tako je tudi z njenim možem... Široko-gledano je oboje slabo, pa vendar obe vztrajata...

Samo povej mi nekaj: kako si lahko dovoliš, da ti en tip kar naprej meče prasice, kurbe, piške (šuser posted image ) v nos?

To je lahko način izražanja - tebi se zdi nesprejemljivo, mič pa pravi, da se tudi tako pogovarja, pa to ne pomeni, da je zafrustrirana... Če sta oba eksplozivna karakterja, ki ne zamerita in se hitro pomirita, potem je to lahko čisto ok - ja, sosedje sicer vejo za vsako neslano juho, ampak lahko se imata sicer čisto rada in lepo. Če pa je en bolj občutljiv in ga take besede prizadanejo, drugi pa kolerik in jih hitro izreče, potem je pa problem. Problem je tudi,če jih drugi izreče ZATO, da bi prvega prizadel, ker se pač počuti nemočen. Dostikrat pa ljudje tako govorijo, ker so pač tako navajeni, ne da bi s tem prav namensko hoteli koga prizadet.
mimogrede, mič, tale tvoj način me pa zanima, daj malo opiši, če se ti da - kako ti to vrneš podčrtano?

petka, vidiš, z bivšim si bila leto in pol, od tega 1 leto nesrečna in v odhajanju! To je 2/3 razmerja! Pa nista imela otrok, pa še alkoholik je bil! NOrmalno, da pri A še dlje traja!

kepica, lej, pred kratkim so tebi isto očitali: da skoz jamraš nad taščo in da že preboli. Pa tudi nisi mogla tega na ukaz, ne? tudi ona ne more: stvari morajo dozoret v naših možganih, da lahko idejo speljemo, ni tako lahko. če mene kaj mori, ne morem spat: lahko sem utrujena za umret, pa ne bom zaspala, dokler ne najdem vsaj ene zasilne rešitve - kar je bedasto do amena in si 1000x rečem, da zdaj pa dost in zaspi že, ne bo nič boljše, če boš mozgala in potem čisto crknjena zjutraj- pa vseeno ne zaspim! Psiha ima zelo veliko moč! In traja, predno nekaj premelje!

a nismo mi vsi ene navadne reve, butli in se vedemo temu primerno? Pa ne zamerit izrazom, ampak to jaz mal patetično mislim, ker v resnici če bi nas kdo od daleč iz vesolja gledal smo zemljani točno to.

Ma, dobro, tu se ne strinjam čisto (kako presenečenje, a ne?user posted image ) Je pa res, da če se od daleč pogledamo, smo včasih strašansko smešni! Kadar mata punci svoj dan in sem še jaz čisto izmozgana zraven, zaradi bogvekaterega **** razloga (ponavadi zato, ker ponoči kaj delam, pa ne računam, da bo naslednji dan štala ali pa da ena druge pol noči ne bo spalauser posted image ), takrat se tudi sama sebi zdim ko iz slabe nizkoproračuneske situacijske komedije. Ampak meni se zdi, da je potem lažjeuser posted image - vsaj nasmejiš se - in potem veselo brišeš dalje kosilo, ki ga je ena polila po tlehuser posted image .

kepica, po moje je A prepričana, da dela za otroka najboljše: navsezadnje se je želela poročiti zato, da bi se vsi enako pisali, da bi imel otrok občutek družine... Včasih je težko vedet, kaj je za otroka najboljše - jaz se sprašujem, ali je boljše, da ju bolani peljem ven, ali naj ju imam rajši not, dokler se ne pozdravita, recimo. Ne vem, evo. Ona pa ne ve, ali je boljši oče, ki je vsak dan doma, se igra recimo 1 urco na dan z otrokom in ob prepirih pove marsikatero sočno in ona z njim ni srečna (vendar tega ne šteje kot argument, da bi to prizadelo otroka, kar je napaka, ampak tega pač še ni uvidela), ali je boljše, da ju vsi postrani gledajo, pa je sama z otrokom, pa bo seveda včasih izmozgana in bo otrok tudi nasrkal... (tu je problem, da nima zaupanja, da se bo našel nekdo tretji, ki ji bo olajšal situacijo - ker pač od malega posluša, da so vsi isti) in ker si ne zaupa, da bo lahko sama zrihtala vse skup, ker pač še študira, nima prihodkov, starši je ne podpirajo v "ločitvi",... Ni tak izi kot izgleda iz razdalje.

Saj ta tip ne premore pikice čustev do nje.?

To ni res! Če bi mu bilo vseeno, je ne bi žalil, ne bi se pred njo zlomil zaradi problemov, ki jih ima, ne bi je poizkušal prizadet - to hoče zato, ker je sam nesrečen in bi rad, da ona to občuti. Sam sistem je zgrešen v osnovi, jasno, vendar pa ves ta bes pomeni, da še precej čutita en do drugega! Ravno to ju drži skup - ne pa skupno najeto stanovanjeuser posted image . mislim, da ona otroka nič ne zanemarja, seveda pa je vsakemu otroku boljše s srečno mamo. Vendar ona trenutno ne ve, kako bi to naredila - zato pa išče poti. To je že prvi korak!

kepica, veš, kolikokrat je morala meni g. rečt, da naj res strogo mirujem, kolikor se le da! Veš, kakšne primere mi je dajala (recimo, da naj bo najtežja stvar, ki jo dvignem, žlica v ustauser posted image ), da sem dojela, da res nič ne smem? Če bi mi 1x rekla, po moje danes lejle ne bi bilo tu. Zato se splača povedat še 1x pa še 10x, če je treba... dokler nekomu ne naredi tisti klik v glavi...

Ste že slišale za latentno učenje? To je to, ko se učiš, ne da bi se v bistvu učil - si zapomniš, informacije se ti shranjujejo nekje v podzavesti, čeprav se jih ne trudiš postavit na svoje mesto. In potem naenkrat imaš rešitev problema. ki pa je ne bi bilo brez tega učenja!

Ja kaj se ima za žalit, če pa si je za nastalo situacijo kriva popolnoma sama. Če bo mene tip žalil, sem sama kriva ker to dovoljujem, če bo me udaril sem si sama kriva, ker ga nisem pravi čas udarila z Tefalovco po globusu, če bo žalil mojo družino sem si spet sama to kriva ker se ne postavim za njih...

Lej, isto velja za tašče... Ravno tako grejo tako daleč, kot jim pustiš... Pa vendar te je tvoja žalila... Včasih je težko prav reagirat, ko si šokiran in čisto nepripravljen... In potem ne odreagiraš in drugič si še bolj zmeden, ker oni že ve, da prvič nisi (pravilno) odreagiral in to izkoristi... Premisli...

Moje mnenje je, oz. moj nasvet da naj popoka stavri in šiba k staršem.

Starši je nočejo, ker ne odobravajo ločitve, kot je napisala...

Vseeno pa imaš možnost it, A, če si študentka lahko greš v študentski dom, kjer imaš kot mama samohranilka prednost in lahko dobiš svoj apartma. Baje zdaj ni več tak đumbus v ŠDjih, da se vsi bolj učijo in ne popivajo toliko na hodnikih. kletvice bojo sicer letele, vendar ne nate. Vsaj toliko, da veš, da lahko greš, če želiš.

Po moje se poizkušaj pogovorit z bodočim možem: enkrat, ko bosta oba mirna ali pa po prepiru, ko bo jokal in mu bo žal. POvej mu, da nočeš tako živet. Vprašaj ga, če si želi, da gresta narazen. Če bo želel razhodm mu povej, da lahko greš ti ali pa on in poizkušajta najti najlažjo rešitev. Če bi rad ostal s tabo in ti z njim, potem predlagaj spremembe, ki se jih oba držita in v primeru hudih odstopanjih se razideta.. Povej mu, da te žaljivke zelo bolijo in čeprav verjetno vsega tega ne misli resno, te vseeno zelo boli in ga vprašaj, če to reče zato, da bi te prizadel. Vprašaj ga, kaj ga v resnici muči. POvej, da si tu zanj, če  te rabi - vprašaj ga, zakaj je nesrečen... Mogoče bo pogovor stekel, mogoče bo pripravljen na strokovno pomoč za pare (baje obstajajo tudi zastonjske). Če ne bo šlo, potem pa poizkušaj čimprej zbrat pogum, pa predelat v sebi, da te nima bit zakaj sram! Vsak od nas naredi kdaj grozno napako! Samo včasih nas ljudje zaradi tega pomilujejo, drugič so nam privoščljivi posledic, včasih pa nas kamenjajo. Ampak enkrat nehajouser posted image in takrat ste lahko najboljši prijatejli, če nisi preveč zamerljiva. če si preživela tole tu, potem boš tudi njegove sorodnike, verjemi! Itak pa ne boš slišala, kaj oni govorijo!

lej, jaz sem bila baje precej nenavaden otrok in so me zato dostikrat vzeli drugi otroci na piko in me zafrkavali, dostikrat brez pravega razloga, pač ker sem bila malo drugačna. Ampak niso s tem mislili nič slabega. Všeč mi seveda ni bilo in sem se najprej precej sekirala zato. Vendar se je potem zgodilo tako, da sva postali z eno od punc, ki so me prej zelo zafrkavale, zelo dobri prijateljici in sem jo čez kako leto vprašala, zakaj so se v bistvu spravile name oz. zakaj so me ves čas zafrkavale. Pa je rekla: "Kar tako, za hec!" Bila je čisto iskrena in takrat sem videla, da kadar te ljudje prizadanejo, navadno tega nočejo,ne delajo tega zanalašč, da bi ti bilo hudo. Imajo morje butastih razlogov, se jim zdi fino, se počutijo glavni ipd... predvsem pa ne vejo, kako se ti pri tem počutiš. V bistvu ti nič hudega nočejo, samo ne vejo, da te to tako boli. Res so bili to 7-8 letni otroci, vendar sem to teorijo obdržala do danes in mi kar dobro služi - svet je lepšiuser posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 103
12.11.2009 14:18:28   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Samo povej mi nekaj: kako si lahko dovoliš, da ti en tip kar naprej meče prasice, kurbe, piške (šuser posted image ) v nos?

To je lahko način izražanja - tebi se zdi nesprejemljivo, mič pa pravi, da se tudi tako pogovarja, pa to ne pomeni, da je zafrustrirana... Če sta oba eksplozivna karakterja, ki ne zamerita in se hitro pomirita, potem je to lahko čisto ok -

ronja, ena ti je že napisala, da bluzišuser posted image

glej, prasice kurbe in podobne niso ok. ne glede na temperament.

tu gre samo za pomanjkanje spoštovanja.

basta.

jaz in moj sva krasna primera ultra eksplozivnih tipov ljudi, pa si tega nikoli, pa čisto nikoli ne talava. pa naj bo še tak hud kreg....razumeš? nikoli....ker ne glede na vse, premoreva spoštovanje eden do drugega....

in prosim: ne se hvatat na neke šnicle....ker jaz samo rada "jezim" Gino....ki enostavno nima rada ljudi, ki hujšajo.

me motijo odvečni kilogrami....ja....samo ne do te mere, da je to moja preokupacija in frustracija v življenju....ne, se imam tudi z njimi krasno....doma, med rjuhami in zunajuser posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 12.11.2009 14:20:59 >

...vox populi...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 104
12.11.2009 14:20:55   
MLADAMAMICA
Saj ta tip ne premore pikice čustev do nje.?

To ni res! Če bi mu bilo vseeno, je ne bi žalil, ne bi se pred njo zlomil zaradi problemov, ki jih ima, ne bi je poizkušal prizadet - to hoče zato, ker je sam nesrečen in bi rad, da ona to občuti. Sam sistem je zgrešen v osnovi, jasno, vendar pa ves ta bes pomeni, da še precej čutita en do drugega! Ravno to ju drži skup

user posted image  ker mu ni vseeno, jo žali. zato pa jo mora tepsti, da pokaže da jo ljubi... je taka taktika tudi pri tebi? tudi ti želiš da te tvoj žali,  dovoliš, da žali tvoje starše? da te podcenjuje? - no zakaj pa ne, saj mu ni vseeno zate user posted image  

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 105
12.11.2009 14:30:14   
ronja
glej, prasice kurbe in podobne niso ok. ne glede na temperament.

Zame vsekakor ne, zate tudi ne - vendar dopuščam možnost, da če se pač oba zmerjata in tega ne jemljeta resno, ne jemljeta tega kot nespoštovanje, je lahko to vseeno kar ok odnos - ne rečem, da se ga ne da popravituser posted image . Samo da ni nujno razsulo.
Zadnjič sta se dva soseda (v sosednjem bloku!) tako kregala - slišalo se je praktično v naš blok! Na parkirišču pa si slišal itak čisto vsako besedo (smo pakirali za k dediju, pa to traaaja, pa še avto je bil prej na servisu, torej vsi stolčki zunaj itd... in je lubi vse not štimal in bil čist paf, ko je prišel gor po nas - ne toliko nad njima, bolj nad sosedi, ki so šli vsi na balkon "kavico pit", da so meli zastonj telenovelouser posted image ) No, onadva imata malega dojenčka in verjetno se je pač vsega nabralo in sta se res pošiljala v p.m. in podobno - oba, noben ni nikomur ostal dolžan. Pa sta oba čisto ok, se poznamo sicer - normalno, tu se vsi z malimi otroki poznamouser posted image . Pa ne morem rečt, da se pa zdaj morata zato kar razit... Ni to pravi način komunikacije, ampak če znata prit čez to, potem ok.

flaska je tudi enkrat pisala tu gor, da si onadva pa dostikrat kako pikro rečeta in se kam pošljeta - pa kolikor piše in kolikor sem ju videla skup, se mi tudi ni zdelo, da bi se morala pa kar razit zato. Očitno znata tako funkcionirat. To, da jaz ne znam, ne pomeni, da se ne da.

Ne hvatam se jaz na tvoje šnicle, samo razložila sem to, kar ti ni šlo v račun, oboje ima dobre in slabe lastnosti in očitno se jeziš na svoje kile, če to dostikrat napišešuser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 106
12.11.2009 14:31:52   
ronja
mlada mamica, zato ne, ker imam rajši, da mi to pokaže na kak drug način. Kar pa ne pomeni, da jeza ni čustvouser posted image . Čustev jima res ne manjka! Manjka jima spoštovanje, komunikacija in zaupanje!

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 107
12.11.2009 14:38:20   
MLADAMAMICA
Čustev jima res ne manjka!

in kje si to prebrala?
sicer pa... strinjam se z rijo. iskano mnenje da dol padeš user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 108
12.11.2009 14:41:33   
ronja
kje sem prebrala, da sta jezna en na drugega? a ni očitno?
Al ti še vedno misliš, da jeza ni čustvo? Pa da njemu ni hudo po prepiru in smrka čist tko, za hec? pa da njej ni hudo? Grozno jima je! ogromno čustev imata - na žalost v glavnem negativnih...
sem ji tudi jaz svetovala, da naj gre. Vendar če ne more, naj vsaj proba kaj spremenit - potem bo tudi lažje šla, če ji ne bo ratalo, ker bo vedela, da se res ne da nič naredit. Dokler pa ne proba in samo upa, pa ne bo šla, gotovo da ne!

Neposredna povezava do sporočila: 109
12.11.2009 14:42:50   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: Vespazijan

A648 napisala 19.8.2008

Z fantom sva skupi ze skoraj 5 let in pred 5 meseci sva postala ponosna starša.

A648 je 9.10.2008 napisala

Meni se že meša od bolečine od vse žalosti ki jo nosim v sebi, vsak dan je zame jokast, potrt, moj otrok ki ima 4 mesece me pa tako gleda ko jočem... tega pa nočem da gleda in vse to občuti,. pa še dojim ga!

tudi datumi ne štimajo user posted image 19.8.2008 je bil otrok star 5 mesecev, 2 meseca kasneje pa 4 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image tu se spet nekdo zaj... Ker pri starosti svojega otroka se pa menda ne zmotiš???

< Sporočilo je popravil felix7 -- 12.11.2009 14:43:13 >

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 110
12.11.2009 14:45:19   
MLADAMAMICA
Ronja - je to zate ljubezen? Oziroma čutiš tu prisotnost čustev???
ve da se bomo ločili... v tistem trenutkju me e kr zmrazilo... enostavno nevem več kaj si mislit.

vem da te moje sanjske poroke v belem, pa poročna noč , potovanje nikoli nebo.

Meni se že meša od bolečine od vse žalosti ki jo nosim v sebi, vsak dan je zame jokast, potrt,

Moj fant pa sam po mojim pljuva, zmerja jih pred mano, o meni samo grde stvari govori,

Najbolj pa me boli da nikol ne drži z mano,ko me kdo napada al zmerja,

o poroki z mano niti ne razmišlja...

vsak dan se kregava, negovoriva....

ima plane seveda samo zase,,,

jaz pa seveda sem ostala sama..

najin odnos je hladen...

mi take besede govori da me kr v stisne...

počutim se tako osamljeno, nezaželjeno, hladno brez vsega življenja..

med nama zelo zelo skripa...

začne takoj me zmerjat;

na kratko sem si pomagala z miškinim citiranjem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 111
12.11.2009 14:48:36   
MLADAMAMICA
kje sem prebrala, da sta jezna en na drugega? a ni očitno?
Al ti še vedno misliš, da jeza ni čustvo? Pa da njemu ni hudo po prepiru in smrka čist tko, za hec? pa da njej ni hudo? Grozno jima je! ogromno čustev imata - na žalost v glavnem negativnih...
sem ji tudi jaz svetovala, da naj gre. Vendar če ne more, naj vsaj proba kaj spremenit - potem bo tudi lažje šla, če ji ne bo ratalo, ker bo vedela, da se res ne da nič naredit. Dokler pa ne proba in samo upa, pa ne bo šla, gotovo da ne!

lej ronja no. Sej tut deci, ki tepejo ženske, večinoma na koncu rečejo - oprosti, rad te imam. pa to zame ne pomeni nič, če tega ženska oz. nihče nikoli ne zasluži...
glede tega, da naj proba preden gre - pa saj probava že več kot leto... čas je enostavno da gre

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 112
12.11.2009 14:49:11   
ronja
kdo govori o neki hudi ljubezni? Jeza je tudi čustvo! In navadno si bolj jezen na ljudi, ki jih imaš na nek način rad, ker ti je zanje mar, kaj mislijo in kako čutijo.

Neposredna povezava do sporočila: 113
12.11.2009 14:49:35   
maktub
hvala za vse odg. čeprav eni so bili provokativni, pikantni in eni zelo lepi...
tako bom povedala.... vse imate glede tega prav... ampak je težko vsaj zame ZELO ZELO ZELO težko", pa lahko me obosojate in nevem se kaj ampak zame je to zelo zelo ker sem pač tak karakter ki marsikaj požre, pretrpi ampak v vsaki stvari četudi ima 10000 minusov vidim četudi sta 2 ampak sta 2 plusa.. in mene vedno pri vsaki stvari sprva zavedejo +.. nevem zakaj ampak na vse gledam pozitivno čeprav je se nevem kao črno...mene so vedno učili... vsak človek ima minuse in pluse, ampak če hočes ljudi prejet taki kot so, naj te minusi ne zavedejo glej pluse in naj dobre lastnosti prekrijejo minuse kajti če bos na vse gledala negativno nebos nikamor prisla...
očitno se me se to sedaj drži...
sele zdaj razumem take ženske... isto kot sem gledala na debele ženske... so take da bodo počle, pa jih vidim v Mcdonaldsu ko se basejo pa hihitajo pol ko pojejo pa se tam zražajo na svoje kg... ja halloo??... meni pa vsi govorijo.. oo ko bi bila tako suha in lepa kot ti=
haaa a mislite da meni je taka postava padla z neba? da jaz se ne trudim za ta rezultat... ampak sem mogla tudi za to kaj naredit ne pa samo stokat kako te kg rastejo in jaz se basem.... pa krivim apetit, pa obdobje praznikov., rojstne dneve...?...no to je isto... in sele zdaj razumem take ženske.. ko te ena stvar oz. ena želja pogoltne vase da enostavno nerazumes samo sebe...
samo treba je pridet k tako situacijo...
tako vam povem po pravici... mogoče smesno sliat ampak.. imam UPANJE in upanje da nama bo uspelo, ker res da je zelo nesramen do mene ampak je pa edini ki je bil ob mojih težkih trenutkih ob meni.. tega pa nesmem pozabit četudi je tak kakrsen je... in da je zadnje leto tak je en razlog , ki ga iz njegovih uste nebom nikoli izvedela...
vemm vas vidim kako se zgražate ampak tako je...
ko sem se pog z frendicami so mi rekle mogoče grdo ampak.... pravijo da nevem kaj imam. mogoče moja zveza ni glih za v okvir in ni niti malo blesketajoča ampak tudi da bi bla taka da jo je treba pri prvi oviri zavrzt pa ni... obmolknila sem, ker enostavno nisem vedla kaj rečt...
kot je rekla kol: mogoče bi se ti mogla pogovorit s kom kateri ima resničo Shit life, ko je res tako majhna da se niti ne upa pisnit pred možem, ko jo non stop pretepa, ko pretepa otroka, ko pijančuje, ko se "goni" okoli, ko niti kosček kruha ne prinese v hiso..
ti pa: imas fanta ob 15.00 doma, se nikoli ni bil z frendi v baru,postavis se mu vedno na rob,vedno ga zmeris nazaj, gre z vama vsepovosd,., vaju pelje na sprehode, nosi domow denar in hrano, otroka ima zelo rad...in vse... nič ti ni hudega ne... samo ti imas neko pravljično življenje v glavi... začni sprejemat ljudi z napakami in daj si ven z glave da bos človeka spremenila.. al ga sprejmi takega kot je al pa pejdi proč...če bi jaz imela takega kot ti bi bla kr zadovoljna...
BOOOOOOOMMMM je bil zame... sej sploh nisem vedla kaj rečt... tu na fomuru pa vse drugače...
1000 in ena stvar so se mi vretele po glavi.... mogoče imam jaz res preveč " perfektno" predstavo o življenju....

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 114
12.11.2009 14:52:06   
ronja
glede tega, da naj proba preden gre

Ne pravim, da naj proba predno gre. Če lahko, naj gre takoj. Če ne more, naj vsaj proba kaj spremenit.

ljudje se imajo radi, pa si delajo svega i svašta - meni to ne bo nikoli jasno... Ampak to ne pomeni, da se ljudje ne morejo spremenit - če se hočejo. In ona se lahko. tudi on bi se lahko, ČE bi se hotel. Vendar pa zaenkrat nima tega namena ne en ne drug. Torej mora nekdo nekaj naredit.

Odšla kar tako, zato ker smo mi tako rekli, gotovo ne bo. Mogoče pa bo poizkusila kaj naredit. in če bo videla, da ne gre, potem bo mogoče sama prišla do tega, da mora odit. Če pa bi slučajno njeni poizkusi obrodili sadove, pa še toliko boljše. Sicer malo dvomim v to, vendar nekje mora začet. Če ne zmore začet pri pokanju kufrov, naj začne pač nekje drugje, samo da začne!

Neposredna povezava do sporočila: 115
12.11.2009 14:54:54   
MLADAMAMICA
A oz. MAKTUB potem pa uživaj svoje življenje in nehaj jamrati. Vendar moje mišljenje pa je, da bo s časoma le še huje... srečno

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   [Brisano sporočilo]
12.11.2009 14:59:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 117
   [Brisano sporočilo]
12.11.2009 15:05:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 118
12.11.2009 15:10:23   
ronja
in da je zadnje leto tak je en razlog , ki ga iz njegovih uste nebom nikoli izvedela...

če imaš upanje, potem moraš zvedet ta razlog! Mogoče je tak zato, ker se noče poročit in ti hoče na nek način dat vedet, da tega noče, mogoče je kak tretji razlog - vsekakor ga pa moraš zvedet,če misliš ostat z njim!

makatub, ko te bo naslednjič ozmerjal, ga ne zmerjaj nazaj, ampak mu povej, da te to boli! Pa se magari zjokaj zraven! On mogoče sploh ne ve, da te to tako prizadane! Čeprav je logično, ampak ker ti enako odgovarjaš, misli, da je ok, da imata pač tak način - moški dostikrat sprejmejo stvari take kot so, me premlevamo, kake bi morale bitiuser posted image .

Prijateljice poznajo tvoje življenje malo bolj kot me tu. Me ne vemo vseh poz. lastnosti, ker jih nisi napisala. Vendar pa morata vseeno nekaj ukrenit! Ne moreta se non stop prizadevat! To boli - oba! in ne hodi mimo njega, če veš, da je nesrečen! Potrudi se prit pod njegov oklep, da zveš, kaj ga muči, če nameravaš ostat z njim! Pa reci, da bi malo prestavila poroko in razmislila, če si to res želita... in boš videla, kako bo odreagiral...

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 119
12.11.2009 15:10:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: maktub

ko sem se pog z frendicami so mi rekle mogoče grdo ampak.... pravijo da nevem kaj imam. mogoče moja zveza ni glih za v okvir in ni niti malo blesketajoča ampak tudi da bi bla taka da jo je treba pri prvi oviri zavrzt pa ni... obmolknila sem, ker enostavno nisem vedla kaj rečt...
kot je rekla kol: mogoče bi se ti mogla pogovorit s kom kateri ima resničo Shit life, ko je res tako majhna da se niti ne upa pisnit pred možem, ko jo non stop pretepa, ko pretepa otroka, ko pijančuje, ko se "goni" okoli, ko niti kosček kruha ne prinese v hiso..
ti pa: imas fanta ob 15.00 doma, se nikoli ni bil z frendi v baru,postavis se mu vedno na rob,vedno ga zmeris nazaj, gre z vama vsepovosd,., vaju pelje na sprehode, nosi domow denar in hrano, otroka ima zelo rad...in vse... nič ti ni hudega ne... samo ti imas neko pravljično življenje v glavi... začni sprejemat ljudi z napakami in daj si ven z glave da bos človeka spremenila.. al ga sprejmi takega kot je al pa pejdi proč...če bi jaz imela takega kot ti bi bla kr zadovoljna...

če je tvoja frendica pripravljena zamenjat vse podčrtano za naziv kur***, pra*** ipd, tebi pač ni treba. me zanima, če ima ta "frendica" tud takega moža oz. naziv? user posted image

p.s. nasilje se kaže na več načinov. najtežje se je uprati psihičnemu nasilju. ker se nikjer ne vidi. razen v tvoji duši...

(odgovor članu maktub)
  Neposredna povezava do sporočila: 120
12.11.2009 15:13:03   
Petka09
Maktub, res imaš malo zgrešeno predstavo o tem, kaj pravljično življenje je oz. ni. Potem imam jaz, pa še katera tle gor, verjetno res pravljičnega oz. idealnega moža (skoraj tako redek kot samorog user posted image ), ker poleg tega, da pride takoj po šihtu domov, ne hodi pijančevat (sploh pije ne), nima moških kolegov s katerimi bi bluzil okrog, skrben in ljubeč oče in mož je, denar prinaša domov in ga služi za naše skupno dobro itd.... me nikoli, res nikoli ne zmerja, me ne pošilja v tri PM, me ne primerja z nobeno živaljo! Takega vokabulara pri nas ni oz. nam je to vsem normalno, da se tako ne govori... Niti doma niti nikjer drugje. Roko nad mano ne bi dvignil, ker že v osnovi ni tak karakter!

Verjemi, draga moja, četudi je tvoj dragi drugače krasen človek in naredi vse za družino in pride ob treh striktno domov, te ni vreden, če te tiste ure, ko je doma, skoraj psihično uničuje, zmerja, se prepira...

Kot ti je UmpaLumpa napisala:
Če te bi enkrat pretepel, bi rekla, da vsaj pije ne?

Prijateljice, ki pa ti samo kimajo in govorijo njemu v bran in češ, bodi zadovoljna, ker popolnega ne boš nikoli našla... to niso prave prijateljice. Pač, očitno ti ne znajo v obraz povedati resnice, ali pa imajo same zavožen lajf oz. jim kaj manjka, da ti v bistvu privoščijo takšno življenje!

Me smo tu krute, mogoče ravno zato, ker te ne poznamo osebno, tako kot te prijateljice. In mogoče smo zato ravno me najbolj objektivne!!

Neposredna povezava do sporočila: 121
12.11.2009 15:15:25   
ronja
Prijateljice, ki pa ti samo kimajo in govorijo njemu v bran in češ, bodi zadovoljna, ker popolnega ne boš nikoli našla... to niso prave prijateljice. Pač, očitno ti ne znajo v obraz povedati resnice, ali pa imajo same zavožen lajf oz. jim kaj manjka, da ti v bistvu privoščijo takšno življenje

Mogoče imajo pa samo same še slabše doma...

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 122
12.11.2009 15:35:02   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Petka09

. Potem imam jaz, pa še katera tle gor, verjetno res pravljičnega oz. idealnega moža (skoraj tako redek kot samorog user posted image ), ker poleg tega, da pride takoj po šihtu domov, ne hodi pijančevat (sploh pije ne), nima moških kolegov s katerimi bi bluzil okrog, skrben in ljubeč oče in mož je, denar prinaša domov in ga služi za naše skupno dobro itd.... me nikoli, res nikoli ne zmerja, me ne pošilja v tri PM, me ne primerja z nobeno živaljo! Takega vokabulara pri nas ni oz. nam je to vsem normalno, da se tako ne govori... Niti doma niti nikjer drugje. Roko nad mano ne bi dvignil, ker že v osnovi ni tak karakter!

evo, grem zdajle takoj mojega objet user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Petka09)
Neposredna povezava do sporočila: 123
12.11.2009 15:57:45   
FLASK_A
flaska je tudi enkrat pisala tu gor, da si onadva pa dostikrat kako pikro rečeta in se kam pošljeta - pa kolikor piše in kolikor sem ju videla skup, se mi tudi ni zdelo, da bi se morala pa kar razit zato. Očitno znata tako funkcionirat. To, da jaz ne znam, ne pomeni, da se ne da.

Je pa res, da še nisem bila nikoli ****. In tudi roke ni dvignil nad mene.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 124
12.11.2009 16:02:24   
FLASK_A
Imava pa vrhunske dvoboje, to pa resuser posted image Samo tako daleč res nisva nikoli šla. Če bi morala biti v takem razmerju toliko časa, bi defenitivno odšla. Jaz brez ljubezni in spoštovanja ne funkioniram. Drugi pa očitno funkcionirajo samo s temuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

spol
Lelly28 RR

Ko ste izvedele,da ste noseče katerega spola ste si želele, da bi bil otrok?

punčka (50%)

fantek (19%)

nisem imela posebne želje (31%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!