ronja
|
Midva se razen v hecu (še ) ne zmerjava in ne tepeva. Pa še ve hecu sva morala stvari omejit, ker je najina pupa začela govorit in ji ne moreš rečt, da je to grdo, pa se tako hecat vem.. za njega sem očitno O nula ,nada , zero ampak ko nevem kako mu to dopovedat...oz. nevem kaj naredit... sorodnikom sva že povedala za poroko, sod. v tujini so si že vzeli fraj... že 100x sem rekla da bi mogla te moje besede uresničit s tem da vsaj 1 teden ga dam pred vrata a kaj ko smo v najemu in je tolko kot moje tudi njegovo jaz pa nimam z otrokom kam it,,,, kaj bi mu rada razložila? Da nisi nula? Tako, da se boš kljub temu poročila z njim, mu tega gotovo ne boš dala vedet. Glede ostalih razlogov pa: kaj si res pripravljena celo življenje to poslušat zato, ker so si sorodniki v tujini že zrihtali dopust? Ampak to je pa en najbolj nenavadnih izgovorov, kar sem jih slišala... kar se tiče tega, da nimaš kam: to je prav zanimivo, da punce, ki imajo ne-ravno-zavidanja-vredne fante vedno pravijo, da nimajo kam it, ker pač nočejo it. In ptoem slišiš: - "nimam kam, saj živimo pri njem/njegovih, vse je njegovo". Enkrat sem eno tako punco vprašala, kaj bi naredila, če bi se njemu kaj zgodilo - bi ostala sama z otroki s taščo, s katero se ne moreta? Mi je priznala, da bi takrat že kaj našla, šla k mami, s katero se dobro razume,... da gotovo ne bi tam ostala. ampak dokler je pa živ, pa tega ne more, al kako? - "nimam kam it, ker je stanovanje moje, on pa noče it". Če je nasilen, greš v varno hišo, pa da ga potem sodno ven steraš, predno se vrneš not. Če se da zmenit z njim, se zmeniš, če se ne da, pa ni nevaren, mu daš 2 meseca časa, spakiraš kufre, jih pelješ k njegovim in zamenjaš ključavnico. - zdaj pa še: "nimam kam it, ker smo v najemu" Prejšnje dvoje še nekak razumem... ampak da nimaš kam it, ker sta v najemu, mi pa res ni jasno! Saj plačuješ tu in lahko plačuješ tudi kje drugje... Najdeš si drugo stanovanje, tako kot sta našla tega... skratka: podpis pod petko09! Ok, bi bilo fer in je lažje njemu it, vendar pa ja ne boš zato ostala z njim, če si tega ne želiš (niti ne zgleda, da bi si to želel on), samo iz principa, ker noben noče iz tega stanovanje, ki niti vajino ni! ne sej ni zato ampak sram me je.. sram me je da kdo od bližnjih zve za vse to, za vso to mojo bolečino pa verjeli mi verjetno nebi ker je pred vsemi ostalimi zelo dober igralec.. on je tako dober, jaz pa tako ostra ženska... ubogi no... jaz pa bom vsega kriva ker ga ne pustim dihat kor pravijo ngeovi.. ker ubogi ima sam akvarije.. bedariija idiotska!!! No, to je že boljše - da veš, zakaj rineš tja, kamor nočeš. Lej, saj vem, da je težko prenašat očitajoče poglede in čudne odgovore ipd... ampak po moje je vseeno lažje prenašat to od enih **** sorodnikov, sploh ker z njegovimi sorodniki verjetno ne bi imela kaj dosti stika, če bi se razšla - kaj te briga, kaj govorijo! (lej, kaj govorijo zame tu gor - da sem perfekcioniskta , hehe, jaz mam pa svinjsko po tleh - no, saj glede česa ziher sem, ne rečem, ste mi dali že parkrat mislit! ). Lažje to kot pa zmerljivke celo življenje (on se čudežno ne bo spremenil, če se nima namena...) Lažje je prenašat sram nekaj časa kot pa nesrečo ves čas, skratka. uuu, mam idejo.... kaj pa ce ga 1x v njegovem izbruhu na skrivaj posnames? in naslednjic, ko se bosta imela "rada" nacnes debato in mu predvajas posnetek? mogoce se sploh ne zaveda svojih besed. Tudi to ni slaba ideja, probaj.
|