Petka09
|
IZVIRNO SPOROČILO: A648 vem.. za njega sem očitno O nula ,nada , zero ampak ko nevem kako mu to dopovedat...oz. nevem kaj naredit... sorodnikom sva že povedala za poroko, sod. v tujini so si že vzeli fraj... že 100x sem rekla da bi mogla te moje besede uresničit s tem da vsaj 1 teden ga dam pred vrata a kaj ko smo v najemu in je tolko kot moje tudi njegovo jaz pa nimam z otrokom kam it,,,, Kako mu to dopovedat?? Glej, njemu ne bo nikoli jasno, ker on je tak človek! Zakaj bi mu karkoli dopovedovala? Vem, da je težko, da bi zdej odpovedala poroko, vendar verjemi, veliko lažje je to, kot pa kasneje batine in še hujše kletvice prenašat! In ja, seveda maš kam it, saj sta v najemu.... Saj pa greš lahko v drug najem in tega enostavno nehaš plačevat! Lepo si skrivaj najdi drugo stanovanje in se enostavno preseli, če že on noče ven! Če sta v najemu je še toliko lažje, ker ni kreditov, ker ni nič tvojega v bistvu (tisto pohištvo in posodo pa nej vrag vzame, boljš, da greš brez vsega, kot da ti čez čas taisti lonci v glavo letijo!)
|