Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 11:06:49
|
|
|
|
SURF
|
Vas kasneje obiščem ....se mi mudi ...čao
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 11:17:38
|
|
|
|
tanci29
|
surf-ko smo odhajali domov je bilo 37 stopinj mislim da sta oba zaspala tko da grem mal pospravt papa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 11:23:05
|
|
|
|
Čebel@
|
midve sva bili na sončku,sedaj pa Hana pančka,jaz ji pa kuham kosilo......punce,res vam hvala ker ste držale pestke za Hanin izvid,sploh ne morem povedat kok sem vesela da so njena ledvička zdrava ajvy.... za glavobol in da se kmalu spoka stran sjmm.....fajn pedenejta kuhinjo,me hočemo potem pa slikice končnega izdelka baki......obstajajo plakati za na steno kjer imaš napisano vso poštevanko.....mogoče bi pomagalo če bi čisto nevede ona to večkrat na dan videla.....pomaga si pa lahko s prsti(štetje) onasiss......uuuu lepe mere .....no ima zgleda Evita težjo rito od Hane ........ za tako nočko-naj se kar množijo take noči lilcha........ za tvojo pupo claud....... da si pridna in že delaš urša......koliko pa te pridejo koledarji? tanci....... za Erčija in Haniko salt.......jaz če bi imela priliko bi definitivno ostala doma,ampak glede na to da zidava pač vsak € pride prav......kokerkoli se boš odločila,se boš pravilno ..... za nov avto-zdej bosta pa lahko prišli na kakšno srečanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 13:13:31
|
|
|
|
Urša08
|
Punce jaz sem si naredila eno kavico, jo še vam postrežem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 13:24:07
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ midve sva bili na sončku,sedaj pa Hana pančka,jaz ji pa kuham kosilo......punce,res vam hvala ker ste držale pestke za Hanin izvid,sploh ne morem povedat kok sem vesela da so njena ledvička zdrava ajvy.... za glavobol in da se kmalu spoka stran sjmm.....fajn pedenejta kuhinjo,me hočemo potem pa slikice končnega izdelka baki......obstajajo plakati za na steno kjer imaš napisano vso poštevanko.....mogoče bi pomagalo če bi čisto nevede ona to večkrat na dan videla.....pomaga si pa lahko s prsti(štetje) onasiss......uuuu lepe mere .....no ima zgleda Evita težjo rito od Hane ........ za tako nočko-naj se kar množijo take noči lilcha........ za tvojo pupo claud....... da si pridna in že delaš urša......koliko pa te pridejo koledarji? tanci....... za Erčija in Haniko salt.......jaz če bi imela priliko bi definitivno ostala doma,ampak glede na to da zidava pač vsak € pride prav......kokerkoli se boš odločila,se boš pravilno ..... za nov avto-zdej bosta pa lahko prišli na kakšno srečanje Čebel@ super za sprehodek po sončku, men to manjka in komaj čakam da se pozdravita da šibnemo vn na zrak Koledarjii so različnih dimenzij in cen. Npr. enolistni A4 mislim da je med 4 -6 e , ene par mislim naredit namiznih malih 12 listnih te pridejo 9e / kom. Za te sem se pozanimala ker mam namen te dve varianti dat razvit. Cenovno ko bom seštela bo pa kar okol 50e.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 13:47:41
|
|
|
|
MIHAILO
|
ursa to sem edino zasledila...kaj vec kasneje...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 14:50:12
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Ne bom komentirala ker nism brala. Se me neki loteva pa sm čist fuč. Čebela za izvide! Ajvy - naj čimprej mine glavobol! Grem ležat kolikor mi bo tamala dovolila
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 14:57:14
|
|
|
|
Onasiss
|
čebel@...ne moja nima težke rite, nima problemov z dvigovanjem le-te..... Evo naju iz sprehoda..... matr tole lovljenje vode pri babah je pa čist tri muč, sem ji morala že ta tretjo vrečko gor nalimat. Upam, da nama tokrat uspe....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 15:48:13
|
|
|
|
Maksi1
|
Hello. Imam eno : Kako se je mango? Surov? A je lupina užitna? Kako se ga pripravi, da je najboljši? Ja, tako je, da pr mojih letih še nisem jedla manga, pa bi ga. Zato prosim help.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 16:48:00
|
|
|
|
claud
|
Larissa se kobaca, tko da si zasluzi pujska!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 16:49:48
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Hello. Imam eno : Kako se je mango? Surov? A je lupina užitna? Kako se ga pripravi, da je najboljši? Ja, tako je, da pr mojih letih še nisem jedla manga, pa bi ga. Zato prosim help. Najboljsi je ce je zelo zrel..mora bit mehak...ce je trd ni se dober...je se ga pa brez lupine..... Lahko ga jes kr tko samostojno, ker je tak najboljsi ce je lepo zrel
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 17:33:03
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Larissa se kobaca, tko da si zasluzi pujska!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 17:34:48
|
|
|
|
Onasiss
|
No nam je uspelo naloviti lulanje... smo neslli v laboratorij in jutri kličem za izvide. Imam pa občutek, da bo kri tako tako, bo potreba po kakemu železu. Se mi kar dozdeva, ker ful ključe liže.....
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2009 18:09:39
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 20:21:37
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm črticaa...uspešen nakup avtosedeža.....meni osebno se za tele naše pikce zdijo najprimernejši tisti 9-18kg, poznam pa Maxi cosi in Bebe confort...zadovolna z obema [b bejba se j jaz sem 100% pristaš maxi cosi,..in ga tudi imam,..sam zdej mava 2 avta in rabm eno zasilno vrjanto,..morš vedt da ima Dominik že 12kg,... no in bi rada da sedež št. 2 nav treba takoj menjat,..pa nimam denarja za še en 200eur sedež joj tale otroška oprema me ubija DANES SEM SE NA NOVO ZALJUBILA v prelepo Fiono,....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 20:32:08
|
|
|
|
|
Čer, Čebel@ brao za Hanine izvide pa seveda za sprehod na sončku.... Avjy upam da boš čim prej dobro...kako kaj tvoji mali dve princeski??? Sjmm je pa res vaš mali princ priden pobič prava mala carta Onasiss lepe mere pa seveda za uspešno spanje... Tanchi da bosta Hana in Erik čim prej dobra... Surf hvala tudi tebi za čestitike Kolumbo za uspešen shoping
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 20:33:47
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce jaz sem si naredila eno kavico, jo še vam postrežem kr k men jo prinesi oziroma prid pa jo bove skupaj spile.. :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 20:34:52
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Larissa se kobaca, tko da si zasluzi pujska!!!!!!! bravooooooooooooooooo, pri nas zgleda tega ne bo, ker tudi hčerka ni kobacala in ne kaže ,da se bo Žiga
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 20:40:56
|
|
|
|
boma2
|
čer.... :) Čer, . Avjy upam da boš čim preje pozdraviš Onasiss lepe mere pa seveda za uspešno spanje... Čebel@ bravo za Hanine izvide Tanci da bosta Hana in Erik čim prej pozdravila.... Kolumbo za uspešen shoping , ja bravo, da imaš še tolk energije... Men jo za shoping kr zmanjka... Katjuša je na počitku... :) Cita.... kako si pa ti kaj? no mi smo pa danes ponoč celo noč bili pookoncu tako da šibam
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 20:42:54
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jutro! Tamika ......res dobr da si bla v tko velikem avtu... Tanci-vodo mormo dat sam tko za kontrolo pri sistematskem.....sicer pa smo HB zdravi ursa- naj se useska cimprej pozdravijo Cita- ves da te imamo tudi me rade Nova gripa: od kolegice tamalo so testiral za novo gripo...in ko je klicala za rezultate ji je zdravnica rekla da ni nova da ima navadno gripo....in so doma seveda vsi zbolel....je rekla da tko tezko se ni prenasala gripe....no in vceraj so domov dobil tiste izvide in pise da je imela tole pujsasto gripo.... zzdj so jo sicer ze vsi prebolel, ampak tkole se vprasas, a namenoma niso povedal, ker bi radi da se vec ljudi okuzi....mislm totalno neodgovorno zdravstvo!!!!! Punce vitamin C je najboljsa obramba!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cebela za izvide onasis....... govorilne ure a si nasla un loncek? super mere Ja nam je tud vse z vrecke steklo claud... tole s gripo je pa res mal smešno.... Mislim, če tej vedo kaj delajo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 20:45:33
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Ajvy kje si? Upam da ni nič narobe ker se že nekaj časa nisi javila ne ne ....hvala za skrb... MAl me glavoboli mučjo...druzga ni nič.. Hvala za skrb... no sam da ni nič hujšega..
|
|
[Brisano sporočilo] 25.11.2009 20:54:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 20:59:31
|
|
|
|
Maksi1
|
Claud - tenks za odgovor. Čestitke Larissi za pujseka. Onasiss - lepo, da ste uspeli oddat vodo, pr nas je bla tudi kriza s tisto vrečko. Upam pa, da bo tudi kri ok. Ilicha - lepo, da si se mal javla. Čebela - super, da je Hana v redu. Koledarji - jaz sem tudi že večino slik izbrala. No 1. decembra pa naredim še decembrsko fotko in pol jih dam delat. Ajvy, Simona - upam, da bosta kmalu kot rožici. Kolumbo - Katjuša je v termah. Drugače pr nas nič novega...kmalu pa bo...se tipajo zobki...še malo pa bodo prišli na plan. No sej kej dosti ne morem pogledat, ker mi ne pusti, ampak mislim, da bosta 2 skupaj vn pršla. Jutri pa grvea spet v čofotalnico. Sunny - upam, da se je Gaji očke pozdravlo in da se vidimo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 25.11.2009 21:00:17
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čer.... grem spat, preden požrem vso nutelo .......sm mela ful plan pospravlat pa ribat, pa se mi ne da......bom jutr, k se bo boljše vidlo ajde lahko noč JA, ja...vsak izgovor je dobr....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?