|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
24.11.2009 17:01:20   
baki
tk js sem prišla malo prečekirat.tamika......o joj totalka.res hvala bogu da si mela tok velik avto.če nebi bi........

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
24.11.2009 17:05:07   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Mihailo sem ti zadnjič hotla rečt da super da so tvojmu pogodbo podaljšali in upam, da mu bodo kmalu za nedoločen čas.user posted image Kaj pa ti? Maš za nedoločen čas?

Jaz sem koncala frizersko solo in potem nadaljevala se z kozmeticno ,ravno ,ko sem imela maturo sem bila ze nosecka tko ,da nisem bila zaposlena...zdaj pa planirava drugo user posted image in potem bom sla delat ,ko bosta otrocka mal vecja...ce ne bo se prej 3. priseluser posted image Pa ti ?Si zaposlena ,gres delat januarja?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
24.11.2009 17:05:52   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ojoj Tamika mene je kr streslouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala bogu da je s tabo vse ok 

ja res... še sreča, da sem imela tako velik avto in da sem bila sama ... le kaj bi moji user posted image user posted image user posted image user posted image brez mamice user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image me kar strese user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
24.11.2009 17:06:28   
MIHAILO
TANCI v Bosni smo se potepali ,cez vikend samo...

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
24.11.2009 17:08:42   
MIHAILO
URSA javi kaj bo na pregledu...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa danes klicala ,da vprasam kdaj nas bodo narocili ,ker smo ze 9m stari pa je rekla sestra ,da je danes posto poslala ....bom jutri videla kdaj imamo pregled ze komaj cakam,ko dolg nismo bili da vidimo kaj bo kaj zdravnica rekla...mamo tako prijazno in dobro p...

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
24.11.2009 17:53:38   
sjmm
Haj, sem zdej že nazaj!!!!!!!!!

Urša.......držimo pesti, da bo pri P vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!! Pa da pošlete nekam tale prehlade!!!!!!!!!!!
Evo recept: - vrečkica kus-kusa
                   - 1 čebulca, 1/2 pora = vse lepo narežemo
                   - olje po želji
                   - 2 naribana korenčka
                   - 1 mala konzerva graha, če želiš
                   - svež nasekljan peteršilj
                   - sol po okusu
                   - vodo ali juho za zalit, tolk kolikor je potrebno glede na
                      navodila za količino kus-kusa

na olju prepražiš lepo po vrsti: čebulco, por, korenček...malce zaliješ, dušiš, da je že skoraj čisto mehko, potem dodaš kus-kus, potrebno količino tekočine, sol in grah, pokuhaš tam nekje 5 - 10 minut, lepo počasi, dodaš peteršiljček in po želji kako žlico sladke ali kisle smetane ( če pa bi bolj mesno varianto, pa najprej na čebulci prepražiš koščke belega mesa in nato nadaljuješ, zelenjava pa je pač poljubna, samo moraš paziti, da je že skoraj skuhana, ko dodaš kus-kus, ker je zares hitro gotov)

Pa dober tek!!!user posted image user posted image user posted image

Naš mali še mal dremčka, smo bili na dolgem sprehodu skupaj z očijem, zdej pa še mal kitaro vadit naša dva muskontarja, pa nekaj branja in poštevanke še ostalo, pa še en kup posode....pa bo počasi...upam, na še kako skodelico kapučinčkauser posted image user posted image ......no, user posted image user posted image user posted image , pa se še zvečer kej oglasim!!!Pa-pa!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
24.11.2009 18:30:03   
Urša08
Ojla!

Mi smo že doma. Žiga ima začetek vnetja ušesk in vneto grlo tako da je dobil antibiotik, kontrola v petekuser posted image user posted image user posted image user posted image bošček moj mali, sej ni čudno da ne more spatiuser posted image user posted image user posted image

sedaj grem kuhat polentico za večerjo, pa se kasneje še oglasim da vas malo preberem

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
24.11.2009 18:57:49   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

Haj, sem zdej že nazaj!!!!!!!!!

Urša.......držimo pesti, da bo pri P vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!! Pa da pošlete nekam tale prehlade!!!!!!!!!!!
Evo recept: - vrečkica kus-kusa
                  - 1 čebulca, 1/2 pora = vse lepo narežemo
                  - olje po želji
                  - 2 naribana korenčka
                  - 1 mala konzerva graha, če želiš
                  - svež nasekljan peteršilj
                  - sol po okusu
                  - vodo ali juho za zalit, tolk kolikor je potrebno glede na
                     navodila za količino kus-kusa

na olju prepražiš lepo po vrsti: čebulco, por, korenček...malce zaliješ, dušiš, da je že skoraj čisto mehko, potem dodaš kus-kus, potrebno količino tekočine, sol in grah, pokuhaš tam nekje 5 - 10 minut, lepo počasi, dodaš peteršiljček in po želji kako žlico sladke ali kisle smetane ( če pa bi bolj mesno varianto, pa najprej na čebulci prepražiš koščke belega mesa in nato nadaljuješ, zelenjava pa je pač poljubna, samo moraš paziti, da je že skoraj skuhana, ko dodaš kus-kus, ker je zares hitro gotov)

Pa dober tek!!!user posted image user posted image user posted image

Naš mali še mal dremčka, smo bili na dolgem sprehodu skupaj z očijem, zdej pa še mal kitaro vadit naša dva muskontarja, pa nekaj branja in poštevanke še ostalo, pa še en kup posode....pa bo počasi...upam, na še kako skodelico kapučinčkauser posted image user posted image ......no, user posted image user posted image user posted image , pa se še zvečer kej oglasim!!!Pa-pa!!

sjmm hvala za recept, bomo še ta teden probaliuser posted image user posted image user posted image user posted image Pa hvala za pikepokeuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
24.11.2009 19:01:59   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

Mihailo sem ti zadnjič hotla rečt da super da so tvojmu pogodbo podaljšali in upam, da mu bodo kmalu za nedoločen čas.user posted image Kaj pa ti? Maš za nedoločen čas?

Jaz sem koncala frizersko solo in potem nadaljevala se z kozmeticno ,ravno ,ko sem imela maturo sem bila ze nosecka tko ,da nisem bila zaposlena...zdaj pa planirava drugo user posted image in potem bom sla delat ,ko bosta otrocka mal vecja...ce ne bo se prej 3. priseluser posted image Pa ti ?Si zaposlena ,gres delat januarja?

Mihailo tudi moja zgodba je podobnauser posted image Med študijem (kot absolventka) zanosila z Nejcem in naredila še zadnje 3 izpite, pisala diplomo in takrat sva se z možekom odločila da se bova prepustila "usodi" al bo prej služba al drugi otroček. No ravno kak teden pred zagovorom diplome sva pa zagledla+user posted image Meni ni bilo nikoli žal da sem z Nejcem skoraj že tri leta doma, je super, da sem lahko ob njem v tem micenem obdobju. Januarja še ne grem delat, bom pa začela počasi službico iskat, čeprav mi je načeloma vseeno če sem do septembra še doma, ker vrtca itak nimam. Bomo videli kako se bo razpletlo.user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
24.11.2009 19:04:02   
Urša08
SALT tebi sem tudi hotela napisati, da če imaš željo biti še kako leto ob otročku doma in vama z možem finance to dopuščajo potem naredi kot čutiš. To je čisto tvoja oz . vajina odločitevuser posted image . Karkoli se boš odločila bo pravuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
24.11.2009 19:06:41   
Urša08
Nejc pojedel večerjo - polento na mleku in popil mleko, je že v pidžamici. Sedaj se z možekom igrajo z legokockami. Sedaj grem počasi Žiga zrihtat, pa seveda obvezno pravljica potem pa spančkat. Upam, da bo nočka boljša od današnje, čeprav glede na to da bo šele prva doza ATB je ne pričakujem.

se še tipkamo če mi ostane kej energijeuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
24.11.2009 19:15:40   
TAMIKA3
mi v pidžamah user posted image
ati pa se že vrača z novim avtom user posted image user posted image user posted image user posted image
urša... upam, da ATB čimprej prime user posted image , mirno in prespano nočko user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
24.11.2009 20:00:50   
Urša08
Šibam na kavčka počakat da bo ura 10, da dam Žigu antibiotik potem pa spat - komi čakamuser posted image user posted image user posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
24.11.2009 20:08:11   
Urša,Tamika,Mihailo,Čebel@,Simonakr,Avjy,Onasiss,Claud,sjmm,Tanci...

Najlepša hvala punce zelo ste me presenetleuser posted image user posted image user posted image

HVALA da ste tu...Rada vas imam...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
24.11.2009 20:08:37   

Ojla!

Mi smo že doma. Žiga ima začetek vnetja ušesk in vneto grlo tako da je dobil antibiotik, kontrola v petekuser posted image user posted image user posted image user posted image bošček moj mali, sej ni čudno da ne more spatiuser posted image user posted image user posted image

sedaj grem kuhat polentico za večerjo, pa se kasneje še oglasim da vas malo preberem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za čimprejšnje okrevanje...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
24.11.2009 20:09:21   

FORD GALAXY - 12.11.2009 OB 7:50

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko sem tole vidla me je kar streslo hvala bogu da ni kaj hujšega in da si bila sama...sreča res...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 20:22:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2142
24.11.2009 20:23:57   
piskot
cer.

tanci WB!

tamika o grozno. dobro si jo odnesla.

ursa upam da se ti korenjaka cim prej pozdravita!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 20:29:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2144
   [Brisano sporočilo]
24.11.2009 20:30:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2145
24.11.2009 20:38:56   
boma2

za vse bolančke pošiljamo ziljon user posted image

evo pod tole se bom pa kr podpisala... :)

boma2 :)

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
24.11.2009 20:40:04   
boma2

čerrrrr....

Grem mal pokomentirat, ... :)

TAmika... Kako ste kaj ste se pozdravili? Pa hvalabogu, da te spremljajo angelčki... Dobr si jo odnesla, da ti nič ni...

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
24.11.2009 20:41:02   
boma2

Na plano pokukal 6 zobek, čakamo št. 7.

Onasiss če ti dopolnjuješ seznam lahko napišeš zobek št.6 24.11.09

čestitike za zobek

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
24.11.2009 20:42:26   
boma2
IZVIRNO SPOROČILO: baki

hay punce...mi smo o.k. razen nika.mali je spet malo zakuhal.upam da gre čimprej mimo.

bogi.... držim pesti, da bo bolje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
24.11.2009 20:43:30   
boma2

KDO TUKAJ user posted image   user posted image

jazuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?