Čebel@ -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del (11.11.2009 9:52:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Jutro! Evo sva se zbudile, zdj bova sle zajtrk jest...pol pa mal ven! IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tist je bilo doma tehtalo NI točno tko da bomo točne podatke dali drug teden.......ne napadam te,samo meni Hana ti težka in ne debela mA..LEJ...vsa poanta je v tem, da naša full malo je... poje cca 5 žlic..pol je pa dost...in glavo stran obrača in pljuva ven... hoče sama nosit v usta in sama jest..pri tem pa nimam filinga koliko poje....ko sem vidla kako tvoja Hana lepo je...sem bla čisto paf.....pozitivno presenečena...in bi dala ma ne vem kaj,da bi moja tok pojedla.....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ...zato mi je tistih 8 kil...kr neki.... onasis-sj bo...lej men Larissa zdj ene 2 tedna ful lepo je, prej pa tko k tebi Evita... Za Hano pa mislm da je cist mozno da ma tam nekje kg....saj je bolj majhna....je pa res da je nism ze 100 let vidla....in se zmer ne vem kaj mata vidve z njeno tezko rito[sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif] Evita tud verjetno vecino pojedene hrane pokuri, glede na to da ze hodi itd. [sm=smiley25.gif] A ze dajete plenice st.4, al ste se na 3? Jst bom zdj naslednjo rundo kr 4 kupla.... nam je zmanjkalo 3 pa smo smo dali kar 4ko gor in jo bomo obdržali
|
|
|
|