MIHAILO -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del (11.11.2009 8:40:13)
|
Jutro,mi smo bolani,bolani...Mihailo se je itak nalezel od mene,malo se moz kaslja tko da...ob 3h me je Mihailo zbudil z njegovim skrtanjem v nosu,sem ga vzela in mu potegnila z aspiratorjem in je kr zacelo tect ven sm morala z robckom obrisat,ni mogel aspirator vse ...Mihailo je pa tulilllllll kot bi mu ne vem kaj delala in pol sem ga pustila spati naprej ampak je zelo tesko dihal...ob 5h se je spet zbudil in sem mu takrat dala fiziolosko in spucala velik in potem je zaspal za eno urco in spet se je nabralo in ga zbudilo mu spet spucam....mazem ga z materino dusico,imam vlazilec zraka in olje 31 noter..[sm=smiley25.gif][sm=smiley25.gif][sm=smiley25.gif]a se tudi vasi malcki tko upirajo in jokajo ce jim noseka z aspiratorjem cistite?Mi gremo zdaj na uz kolkov jih mamo ok ze od rojstva sam so skoz neke kontrole [sm=zmeden.gif]zdanjic ko smo bili se kao se ni razvilo neko jedro v levem kolku [sm=zmeden.gif]je rekla da je ok sam da morjo vidit al se je razvilo in potem menda ne bo vec pregl...[sm=zmeden.gif] upam ,da bo danes ok ...
|
|
|
|