Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 11:33:13
|
|
|
|
SURF
|
Punce lep dan.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 11:46:59
|
|
|
|
Onasiss
|
EVO..... ME JE KLICALA NAŠA DIREKTORCA IN....... GREM NA BOLJŠE DELOVNO MESTO Z BOLJŠIM URNIKOM....JESSSSSSSSSSS.... NE BO MI BILO TREBA DELAT CEL DAN AMPAK SAMO DOPOLDNE KAR POMENI, DA MI NE BO TREBA KORISTIT POLOVIČNEGA DELOVNEGA ČASA!!!!!!!!! JOJ SEM FULLLL VESELA.... ČE PA BO KAKA PRILOŽNOST...KAKA BOLJŠA GREM PA DRUGAM....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 12:14:23
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss EVO..... ME JE KLICALA NAŠA DIREKTORCA IN....... GREM NA BOLJŠE DELOVNO MESTO Z BOLJŠIM URNIKOM....JESSSSSSSSSSS.... NE BO MI BILO TREBA DELAT CEL DAN AMPAK SAMO DOPOLDNE KAR POMENI, DA MI NE BO TREBA KORISTIT POLOVIČNEGA DELOVNEGA ČASA!!!!!!!!! JOJ SEM FULLLL VESELA.... ČE PA BO KAKA PRILOŽNOST...KAKA BOLJŠA GREM PA DRUGAM.... bravo!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 12:18:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss EVO..... ME JE KLICALA NAŠA DIREKTORCA IN....... GREM NA BOLJŠE DELOVNO MESTO Z BOLJŠIM URNIKOM....JESSSSSSSSSSS.... NE BO MI BILO TREBA DELAT CEL DAN AMPAK SAMO DOPOLDNE KAR POMENI, DA MI NE BO TREBA KORISTIT POLOVIČNEGA DELOVNEGA ČASA!!!!!!!!! JOJ SEM FULLLL VESELA.... ČE PA BO KAKA PRILOŽNOST...KAKA BOLJŠA GREM PA DRUGAM.... fullllllll sem vesela zate
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 12:20:33
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Naša nočka , jaz hodim okoli kot en zombi. Žiga je tale prehlad pohopsal in mu lije iz noska, kašlja, za nameček mu pa še dva zobka vn rineta tako da se ponoči zbujamo na okoli pol ure je tud bolj jokast in mu nč ni prov. No zdej je clo eno zanimivo stvar najdu da lahko v miru tale post napišem. Za nazaj vas še morm prebrat ko bo čas dopuščal.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 12:28:14
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss EVO..... ME JE KLICALA NAŠA DIREKTORCA IN....... GREM NA BOLJŠE DELOVNO MESTO Z BOLJŠIM URNIKOM....JESSSSSSSSSSS.... NE BO MI BILO TREBA DELAT CEL DAN AMPAK SAMO DOPOLDNE KAR POMENI, DA MI NE BO TREBA KORISTIT POLOVIČNEGA DELOVNEGA ČASA!!!!!!!!! JOJ SEM FULLLL VESELA.... ČE PA BO KAKA PRILOŽNOST...KAKA BOLJŠA GREM PA DRUGAM.... bravo za direktorco.samo dopoldan to je pa super
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 12:53:04
|
|
|
|
|
Avjy verjamem ja ampaj je pa luštno Simonakr bravo za uspešno nočko Tamika zate in za vse tvoje ...sedaj se se odločila če mi bo le čas dopuščal se bom javljala in seveda je luštno mal pokomentirat... Čebel@ nič novega ti niso povedali pa tole našo zdravstvo le zakj moremo pridet tja če pa tko nič kaj pametnega...full lepe igračke pr nas pa je najbolj aktualen kak vlakec totalno nora na njih...Hana Onasiss za nočko in včerajšnjo potepanje Sjmm za Majčija da ga sitnost hitro mine al pa ga kaj muči Urša pošiljam ti ZATE pa za Žigeca da ne bo kaj zbolel... Onaisiss čestitike za službo sem fulllll vesela
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 12:54:40
|
|
|
|
|
Imam pa eno prošnjo a ima katera mogoče kako seminarsko nalogo TRANSPORT-LOGISTIKA kakšen logističen problem!!!!Že sedaj najlepša hvala punce...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 13:54:54
|
|
|
|
črticaa
|
čaw bejb kako kaj,..vidm da ste ful pridne,....preveč klepet5ate ah ja mi mamo kar pestro,..Dominik je sicer zdrav,..ampak se je ful razvadu in noče spat in je cel ,...danes sva šla 1 na sprehod in je takoj zspal,...pa sedaj spet spi,...meri spi ko je treba antibiotik vzet,.... jaz pa mal z delom zabušavam in se šoli posvečam,...upam da mi bo uspelo,... bodite zdrave in v vcvetju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 13:57:25
|
|
|
|
črticaa
|
KOLUMB RES TI HVALA ZA OBLEKCE,...VEM DA JE POZNA ZAHVALA AMPAK JE IZ SRCA,....imaš 1 uslugo vv dobrem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 14:28:56
|
|
|
|
Čebel@
|
mi 3je smo bili na sprehodu,sedaj se je pa spet pooblačilo tko da smo šli notr na toplo.......Hana je šla pančkat,ati je šel v delavnico en avto zmontirat,jaz imam pa malo časa za pospravit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 15:09:35
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss EVO..... ME JE KLICALA NAŠA DIREKTORCA IN....... GREM NA BOLJŠE DELOVNO MESTO Z BOLJŠIM URNIKOM....JESSSSSSSSSSS.... NE BO MI BILO TREBA DELAT CEL DAN AMPAK SAMO DOPOLDNE KAR POMENI, DA MI NE BO TREBA KORISTIT POLOVIČNEGA DELOVNEGA ČASA!!!!!!!!! JOJ SEM FULLLL VESELA.... ČE PA BO KAKA PRILOŽNOST...KAKA BOLJŠA GREM PA DRUGAM.... Mlea uvau superca, čestitke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 15:10:07
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mi 3je smo bili na sprehodu,sedaj se je pa spet pooblačilo tko da smo šli notr na toplo.......Hana je šla pančkat,ati je šel v delavnico en avto zmontirat,jaz imam pa malo časa za pospravit Čebela iii super za sprehodka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 15:11:33
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: črticaa čaw bejb kako kaj,..vidm da ste ful pridne,....preveč klepet5ate ah ja mi mamo kar pestro,..Dominik je sicer zdrav,..ampak se je ful razvadu in noče spat in je cel ,...danes sva šla 1 na sprehod in je takoj zspal,...pa sedaj spet spi,...meri spi ko je treba antibiotik vzet,.... jaz pa mal z delom zabušavam in se šoli posvečam,...upam da mi bo uspelo,... bodite zdrave in v vcvetju Črticaa lepo da si se nam malce oglasila. Super da je Dominik zdrav, saj spanje se bo že poštimalo boš vidla. Ponavadi se takrat ko so bolančkani malce razvadimo in potem je treba zopet na star ritem pridt, saj bo šlo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 15:15:51
|
|
|
|
Urša08
|
Žiga spi, Nejc je ravno jogurt pojedel. Sta se pa očitno zmenila in izmenično spita Je pa tud Nejcu začel puščati nos in nekam ni taprav mah oba sta boščkana, upam da čim prej k zdravju spet pridemo Pojma nimam kdaj bo danes možek prišel ampak sej bomo že. Bom šla pa ob 8 v pidžamico pa spančkat al pa vsaj na kavčka.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 15:18:58
|
|
|
|
Urša08
|
Punce jaz si grem en kapučin narest. Tale je pa za vse ki ga rabimo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 15:21:19
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Žiga spi, Nejc je ravno jogurt pojedel. Sta se pa očitno zmenila in izmenično spita Je pa tud Nejcu začel puščati nos in nekam ni taprav mah oba sta boščkana, upam da čim prej k zdravju spet pridemo Pojma nimam kdaj bo danes možek prišel ampak sej bomo že. Bom šla pa ob 8 v pidžamico pa spančkat al pa vsaj na kavčka.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 15:41:01
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mi 3je smo bili na sprehodu,sedaj se je pa spet pooblačilo tko da smo šli notr na toplo.......Hana je šla pančkat,ati je šel v delavnico en avto zmontirat,jaz imam pa malo časa za pospravit lepo za sprehod pr nas je pa danes pihalo ko
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 15:42:59
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Žiga spi, Nejc je ravno jogurt pojedel. Sta se pa očitno zmenila in izmenično spita Je pa tud Nejcu začel puščati nos in nekam ni taprav mah oba sta boščkana, upam da čim prej k zdravju spet pridemo Pojma nimam kdaj bo danes možek prišel ampak sej bomo že. Bom šla pa ob 8 v pidžamico pa spančkat al pa vsaj na kavčka. za Žigca in nejca da bosta čim prej zdrava...Tebi Urša pa
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 15:43:27
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce jaz si grem en kapučin narest. Tale je pa za vse ki ga rabimo njamiiiiii tole pa dobro zgleda si bom mogla kavico iz skuhat...Hvala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 15:54:13
|
|
|
|
|
moja Lia je sama zaspala brez joka v posteljici kok sem vesela
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?