Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 10:33:13
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce moje hvala vam za pikepoke in objemčke, res ste zlate Žiga sem dala spat sej pomoje dalj kot pol ure itak ne bo ker ga kašelj al pa nosek zbudi in potem jok . Je bil pa prej malce vroč tako da mu morem mal vročinco zmerit , zjutraj je bil še brez. Meni pa res manjka energije, spanca,... uf sam jamram da boste čimprej bolje, pa še en kup zate Tamika hvala ti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 10:35:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce moje hvala vam za pikepoke in objemčke, res ste zlate Žiga sem dala spat sej pomoje dalj kot pol ure itak ne bo ker ga kašelj al pa nosek zbudi in potem jok . Je bil pa prej malce vroč tako da mu morem mal vročinco zmerit , zjutraj je bil še brez. Meni pa res manjka energije, spanca,... uf sam jamram punca moja ti res nikoli ne pojamraš in prav je da malo......upam da se pocajta malček in da pridete nazaj na stare tire
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 10:36:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ a tiste ki imate in se radi igrajo z avtomobilčki,pa nebi bil všeč recimo polžek Čebela mi je luštn tale polžek, sam mi je res podoben pametnemu kužku pa knjigici in glede na to da to že mamo smo se odločili za kaj drugega jaz sem samo predlagala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 10:37:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Kolumbo se ne javlja, ker je že dva dni odkloipljena od neta o reva uboga
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 10:38:19
|
|
|
|
Čebel@
|
mi smo pa žlahti za Miklavža naročili Duplote da ji bojo dalj časa zanimivi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 10:48:04
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce moje hvala vam za pikepoke in objemčke, res ste zlate Žiga sem dala spat sej pomoje dalj kot pol ure itak ne bo ker ga kašelj al pa nosek zbudi in potem jok . Je bil pa prej malce vroč tako da mu morem mal vročinco zmerit , zjutraj je bil še brez. Meni pa res manjka energije, spanca,... uf sam jamram punca moja ti res nikoli ne pojamraš in prav je da malo......upam da se pocajta malček in da pridete nazaj na stare tire Čebela zlata si, prov pašejo take besede
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 10:49:54
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mi smo pa žlahti za Miklavža naročili Duplote da ji bojo dalj časa zanimivi Super Se mi zdi lepo da malce starše povprašajo preden kupijo Mene so tudi malo povprašali, pa povedali kaj planirajo (dediji in babice) da ne bi vsi isto kupili Drugače je pa lego zakon, pa fino dokupuješ, idej milijon, pa tudi dolgo uporabno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 10:50:12
|
|
|
|
Čebel@
|
pri nas je ........Hana dopoldanski lepotni spanec,potem bo ,potem pa ven dokler se nama ne skrije
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 10:51:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Punce moje hvala vam za pikepoke in objemčke, res ste zlate Žiga sem dala spat sej pomoje dalj kot pol ure itak ne bo ker ga kašelj al pa nosek zbudi in potem jok . Je bil pa prej malce vroč tako da mu morem mal vročinco zmerit , zjutraj je bil še brez. Meni pa res manjka energije, spanca,... uf sam jamram punca moja ti res nikoli ne pojamraš in prav je da malo......upam da se pocajta malček in da pridete nazaj na stare tire Čebela zlata si, prov pašejo take besede samo povem ti resnico
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 10:52:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mi smo pa žlahti za Miklavža naročili Duplote da ji bojo dalj časa zanimivi Super Se mi zdi lepo da malce starše povprašajo preden kupijo Mene so tudi malo povprašali, pa povedali kaj planirajo (dediji in babice) da ne bi vsi isto kupili Drugače je pa lego zakon, pa fino dokupuješ, idej milijon, pa tudi dolgo uporabno moja mami ji je hotla kupit enga konja ki rezgeta pa premika se (55€) pa sem rekla da so duplo bolj pametne(jih ima ona doma da se nečak igra) pa se je strinjala.....tašča bo pa dala € da bomo sami kupili,pa še midva ji bova kasneje kakšen komplet kupila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 10:55:59
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mi smo pa žlahti za Miklavža naročili Duplote da ji bojo dalj časa zanimivi Super Se mi zdi lepo da malce starše povprašajo preden kupijo Mene so tudi malo povprašali, pa povedali kaj planirajo (dediji in babice) da ne bi vsi isto kupili Drugače je pa lego zakon, pa fino dokupuješ, idej milijon, pa tudi dolgo uporabno moja mami ji je hotla kupit enga konja ki rezgeta pa premika se (55€) pa sem rekla da so duplo bolj pametne(jih ima ona doma da se nečak igra) pa se je strinjala.....tašča bo pa dala € da bomo sami kupili,pa še midva ji bova kasneje kakšen komplet kupila Nejcu so bile na začetku ful všeč te figurce lego npr: živalce, pajacki,... potem okoli 1,5 leta je pa začel kak stolp delat Skor vsak dan je treba lego kocke vn dat , potem pa sestavlja al pa na prikolici vozi,...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 10:56:51
|
|
|
|
SURF
|
Pozdravljene. Ajvy,Boma,Sjmm- Js še pa kar nimam te ,mi čisto paše...sem tudi ena izmed tistih ,ki me čisto povozi in potolče . Urša- joj...če ti uspe,da oba zmanjka čez dan si le privošči spanec tudi ti. Drugače pa danes,po dolgem času tudi js nisem imela čist ok nočke,ko se je tamala zbudila je js nisem slišala takoj jo je moj prej in je vstal,ker ni navajena,js ji dam požirek pijače,jo obrnem na trebuščka malo pobožam in že aja...no ker ni bilo tako je bil seveda jok,jok in jok...no pa sva jo dala na sredino med naju in je že ajala naprej. Drugače pride v posteljo šele tam okrog petih. Mlea-Pridna,da urejaš seznam Zdej pa nevem ali si spregledala moj post tebi namenjen te bom še enkrat vprašala,kaj pomenijo tiste paštete v gate ne znam dešifrirat no sj če je pa zasebne narave mi pa tudi ni treba . Cita-No sej tudi na tak način se lohka človek odklopi Tančy-SONČKA nam pošlji . alarmmmm...pridem kasneje...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 11:01:38
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ Hana se je zdele 1. z ležečega vsedla sama
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 11:02:19
|
|
|
|
SURF
|
mi jo je uspelo položiti nazaj...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 11:04:15
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mi smo pa žlahti za Miklavža naročili Duplote da ji bojo dalj časa zanimivi Super Se mi zdi lepo da malce starše povprašajo preden kupijo Mene so tudi malo povprašali, pa povedali kaj planirajo (dediji in babice) da ne bi vsi isto kupili Drugače je pa lego zakon, pa fino dokupuješ, idej milijon, pa tudi dolgo uporabno moja mami ji je hotla kupit enga konja ki rezgeta pa premika se (55€) pa sem rekla da so duplo bolj pametne(jih ima ona doma da se nečak igra) pa se je strinjala.....tašča bo pa dala € da bomo sami kupili,pa še midva ji bova kasneje kakšen komplet kupila tudi meni se zdijo lego bolj pamtne in izkoriščene...kakšen komplet pa je za naše malčke kot začetni npr.?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 11:05:42
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mi smo pa žlahti za Miklavža naročili Duplote da ji bojo dalj časa zanimivi Super Se mi zdi lepo da malce starše povprašajo preden kupijo Mene so tudi malo povprašali, pa povedali kaj planirajo (dediji in babice) da ne bi vsi isto kupili Drugače je pa lego zakon, pa fino dokupuješ, idej milijon, pa tudi dolgo uporabno moja mami ji je hotla kupit enga konja ki rezgeta pa premika se (55€) pa sem rekla da so duplo bolj pametne(jih ima ona doma da se nečak igra) pa se je strinjala.....tašča bo pa dala € da bomo sami kupili,pa še midva ji bova kasneje kakšen komplet kupila Nejcu so bile na začetku ful všeč te figurce lego npr: živalce, pajacki,... potem okoli 1,5 leta je pa začel kak stolp delat Skor vsak dan je treba lego kocke vn dat , potem pa sestavlja al pa na prikolici vozi,... Kašen komplet pa je za naše malčke,kateri bi lohka bil začetni?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 11:09:00
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mi smo pa žlahti za Miklavža naročili Duplote da ji bojo dalj časa zanimivi Super Se mi zdi lepo da malce starše povprašajo preden kupijo Mene so tudi malo povprašali, pa povedali kaj planirajo (dediji in babice) da ne bi vsi isto kupili Drugače je pa lego zakon, pa fino dokupuješ, idej milijon, pa tudi dolgo uporabno moja mami ji je hotla kupit enga konja ki rezgeta pa premika se (55€) pa sem rekla da so duplo bolj pametne(jih ima ona doma da se nečak igra) pa se je strinjala.....tašča bo pa dala € da bomo sami kupili,pa še midva ji bova kasneje kakšen komplet kupila Nejcu so bile na začetku ful všeč te figurce lego npr: živalce, pajacki,... potem okoli 1,5 leta je pa začel kak stolp delat Skor vsak dan je treba lego kocke vn dat , potem pa sestavlja al pa na prikolici vozi,... Kašen komplet pa je za naše malčke,kateri bi lohka bil začetni? SURF lego duplo kakšna kmetija, živalski vrt, maš obe varianti v mini izvedbi in prov ta velik komplet, pa tud mal kockic prav pride, potem pa dokupuješ
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 11:09:11
|
|
|
|
SURF
|
Zdel malo čekiram po duplo strani...ja mami komaj čaka da se bo lohka igrala ...pa me nekaj zanima,k sem js imela kocke so bile vse tako drobne....a pri temle duplo so večje,da nebi kej pojedla a vse kocke potem pašejo k kompletom?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 11:09:56
|
|
|
|
Urša08
|
Surf spanje čez dan bom pa bolj težko not prinesla ker ne verjamem da bosta oba naenkrat zaspala Bom šla pa zvečer že ob 8 spat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 11:12:13
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Zdel malo čekiram po duplo strani...ja mami komaj čaka da se bo lohka igrala ...pa me nekaj zanima,k sem js imela kocke so bile vse tako drobne....a pri temle duplo so večje,da nebi kej pojedla a vse kocke potem pašejo k kompletom? SURF ja tele so ta velike (lego duplo more pisat)primerne za naše otroke, mi jih mamo skoz po tleh in jih Žiga mal preklada pa seveda je treba tud probat če so užitne Ti si mela pa pomoje tiste ta male od 4+
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 11:13:52
|
|
|
|
Urša08
|
Primer LEGO DUPLO
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 11:16:32
|
|
|
|
SURF
|
aha... tale fotka je torej Velik komplet za najmljaše.... Hvala Urša .
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 11:17:40
|
|
|
|
SURF
|
Koliko je pa kej cena teh kompletov,velikih,malih?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 11:17:59
|
|
|
|
Onasiss
|
surf....sory pozabila sem.... evo iščem....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 23.11.2009 11:18:30
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF aha... tale fotka je torej Velik komplet za najmljaše.... Hvala Urša . Tole je npr. ta velik zoo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?