|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
13.11.2009 13:49:40   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Jutta....vzgoja se mi zdi je en tak siv teritorij...kar deluje za nas...za vas ne...in tako naprej...ne vem...včasih se mi zdi ,da ne vem kaj delam...po drugi strani pa sem ponosna na to, do kje smo pregurali....ampak nekaj ti pa polagam na srce....brez reda in discipline...ni zadovoljnih otrok....to dvoje otrokom daje vedet, da so na sigurnem in da jih imaš rada....z doslednjostjo se počutijo varne in prirpavljene za  skok v svet.....in milion crkljanj jim tega ne more dat.....
Vse kar si želim, je da svojim otrokom pomagam postavit trdne temelje v njih, nek notranji kompas, ki jim bo pomagal, ko jim bo najbolj hudo......in zato trpim, ker jih ne morem do konca razvajat...in tako naprej...ampak vem...da svet jih ne bo razvajal....in bolje da jih jst z ljubeznijo pripravim do tega kolkr pa svet.....
Hm...matr sem se razpisala upam,da veš kaj sem htela napisat.....

Pa super za podaljšanje....se bosta imela lahko dalj časa lepo

Urša...jah...res je nekaj posebnega...ko so majčkeni...ampak pol pa ni več..no vsaj meni ne...ker me je skoz v trebuh brcala...pa ugriznila me je tutuser posted image   z enim in edinim zobkom...
jst mam pri hranjenju s flašo iste blažene občutke..saj si gledava v oči

Katjuša...me zelo veseli za izvide user posted image user posted image

Tole obarvano je super napisano, točno  to smo se mi učili v šoli, zdej tle za vzgojiteljco.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 726
13.11.2009 13:52:01   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Šaki

no glede tele vzgoje pa tega.

jz sem večjega dost po rokah prenosila.pa se včasih še zdj pozna pri spanju,ker sem ga dostkrat guncala v naročju da je zaspal,
je.bi ga.
pač prvi in tako.
samo mi ni žal.
zdj gre večinoma sam spat.včasih reče za nogce čohat pol pa zaspi sam.ima pa še dudo.user posted image user posted image
za druge stvari je kar discipliniran.je brez pleničk že pol leta,lepo je ,pije,
sam se ponudi da pomaga, deli stvari (no včasih tud kakšno ne)
razume vse,če hoče je zelo priden.valda pa tud nagaja sej to jim je v krvi.
meni vse pomaga kar mu reče .na wc hodi sam,ritko si obriše,itak da jo moram še jz ker ne gre včasih,zobke si umiva.
ni da ni.

sm ponosna.

sem ga pa kot pravim res velik prenosila.pa sem rekla da ta pa bo razvajen.pa sploh ni tolko...

pa sem rekla da zd pri drugi pa ne bom tolko popuščala,čeprav verjetn bi lahko bilo isto.
no tamalo moram še zdj dostikrat nosit po naročju sem jo pa navadla da lepo tudi sama zaspi.
je pa res razlika ker je punčka.k mislm da je bolj nežne sorte.solzice ji takoj začnejo tečt .če samo zajokca.
fejst je navezana name se viddi.

no ja jz pravm ja, red in disciplina morta bit.
je pa važen tud prvai pristop.

Punce zakaj vse pravte je pač prviuser posted image Pri nas pri Nejcu ni blo težav za uspavanjem, pri Žigu pa so,  pa je ta drugi - isto sem delala pri obeh.
Shaki tole se pa s tabo ne strinjam da je disciplina ker je brez pleničkuser posted image Saj je Nejc tudi brez plenice ampak ne zarad neke discipline. Sem pa tudi mnenja da se otrokom ne sme skoz govort ne in da neki ne sme. Vse v mejah normale. To, da ma pa veliko crklanja, objemčkov, poljubčkov mu pa ne more škodit. Moje mnenje.

Se podpišem totalno pod Uršo.
Pa še to, največ je odvisno od otrokovega karakterja, cca. 70% če smo natančni. 30% je pa odvisno od vzgoje.
Pri nas sta tamalidve dan in noč. Neli po men, divja, efektivna, z minimalno crklanja ker ga neče. Kristi cel oči, čimveč crklat, magar cel dan in noč, nikol ne sme bit sama za par sekund, bolj počasna, umirjena...
Ista vzgoja pa totalno drug otrok, se prav vzgoja ni tok zelo pomembna.

se strinjam glede karakterja...ne strinjam se glede stavka...da vzgoji ni tolk zelo pomembna...
JE....ker boš Neli s tem pokazala kako se lahko umiri, ko bo enkrat v družbi,...In Kristi kako naj bo samostojna....
vzgojeni bosta pa obe user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 727
13.11.2009 13:53:51   
Ajvy
Krasne slikice...kdo je kdo??? prevod prosim

mene ni nič trgal....user posted image sem imela preveč dela...

Bravo tiste ki ste uspele iti na sprehod...

MIhailo...zamenjaj aspirin z Lekadolom....aspirin težje pade na želodec..

Bolančki....čimprej te bacilčke stranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Debata....zelo mi je všečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 728
13.11.2009 13:53:52   
Katjusa
Tale dohtarca od jutte bi mogla dons bit zraven pol bi pa lahko res rekla kako je tamal razvejen.... sem ga mal v roke prjela in je juta šla neki iskat ma tud pogledu ni za njo, skos se mi je smejal pravi mali sonček.... sem že en velik žep iskala, da bi ga domov vzelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
je bil pa dons naš najbolj tečn verjetno ga imamo skos po rokah in mu v vsem ugodimouser posted image user posted image user posted image user posted image me je bil zmatran in se borit s še 4 fanti za eno punco ni lahkouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 729
13.11.2009 13:53:53   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse k ste se vidle in v živo načvekale, mi smo urejala papirje, pol smo pa še mal sončka ujel, sm dons neki skurjena, se po parih slabih nočeh kr mal poznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kosilo pod streho, dans bol na brzino....fižolova enolončnica in jogurtov biskvitek in čežana

Majči pa pire krompirček in stročji fižol v omaki

Zdej bo treba mal k počitkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Urša 08 kako kej Žigec??? Maj pošilja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še cmokce k zdej zna ful dobr cmoknt...pozor punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo.... en paket c vitamina po pošti pa zate...naj hitr mine  user posted image  

sjmm hvala Maju za pikepokeuser posted image Žiga je drugač v redu, kašlja ampak zaenkrat (trkam) da samo to. Sem mu dala že prospan in upam da bo pomagal. Se mi pa zdi da več spančka, najbrž rabi.  hvala za skrb Kako hranjenje, sta že podaljšala čaz med obroki?

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 730
13.11.2009 13:56:11   
Urša08
Katjuša kdo je kdo mal napiši prosimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 731
13.11.2009 13:58:22   
Urša08
Ajvy tale je pa dobra o hitlerski materi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Res je da so kdaj tvoji komentarji malce ostri ampak sem te v živo spoznala in vem da si ena nežna duša in ljubeča mamicauser posted image Da pa mamice vsega ne pustimo svojim sončkom je pa edino prav

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 732
13.11.2009 14:02:04   
Ajvy

Ajvy tale je pa dobra o hitlerski materi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Res je da so kdaj tvoji komentarji malce ostri ampak sem te v živo spoznala in vem da si ena nežna duša in ljubeča mamicauser posted image Da pa mamice vsega ne pustimo svojim sončkom je pa edino prav

he he ....a misliš da se pa Tarja ne meče po tleh, zadnjič sem pol ure pred stolpnico zraven nje stala,,,pa čakala da jo mine...kaj pa čem...če jo hočeš dvignit lahko samo še bolj pade, ko se trma zvije...pol se je pa zdrla..pa mi dala rokico...in mi rekla...mami zdej greva pa lahko domovuser posted image ..pa ne cmerka po cel dan..pride tak dan ...ko bi ji najraje vrat zavilauser posted image user posted image ..samo osnova ostane....tut tist dan, ko ji nič ni prav....je lepo za mizo , zvečer opravimo ritual s kopanjem..branjem pravljic...itd....in to je meni dovolj...
Sej se jst tut ne zbudim vsako jutro vesela...no, jst se nobeno jutro ne zbudim veselauser posted image user posted image razen če je že poldne....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 733
13.11.2009 14:05:06   
Urša08

he he ....a misliš da se pa Tarja ne meče po tleh, zadnjič sem pol ure pred stolpnico zraven nje stala,,,pa čakala da jo mine...kaj pa čem...če jo hočeš dvignit lahko samo še bolj pade, ko se trma zvije...pol se je pa zdrla..pa mi dala rokico...in mi rekla...mami zdej greva pa lahko domovuser posted image ..pa ne cmerka po cel dan..pride tak dan ...ko bi ji najraje vrat zavilauser posted image user posted image ..samo osnova ostane....tut tist dan, ko ji nič ni prav....je lepo za mizo , zvečer opravimo ritual s kopanjem..branjem pravljic...itd....in to je meni dovolj...
Sej se jst tut ne zbudim vsako jutro vesela...no, jst se nobeno jutro ne zbudim veselauser posted image user posted image razen če je že poldne....

Ajvy a mate že metanje na tlauser posted image user posted image user posted image user posted image jaz še čakam kdaj Nejca to prime. Zaenkrat tega še ni. Pa zadnjič me je tako lepo presenetil v trgovini z igračami, ko me je vprašal katero igračko bo dobil, pa sem mu rekla da dons nobene in je tako nežno rekel prov, pa glavco dol dal. Jao kok je šlo men na jok, najrajš bi mu neki kupila, samo se zavedam tega da je prav da ve da ne bo dobil vedno ko bo on želel.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 734
13.11.2009 14:06:22   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

onasiss......kako je bilo na reviji?imaš kakšne slikice vašega manekena?

user posted image no comment...sem jezna .....user posted image user posted image user posted image  bi jih dala najraje v kak medij.....user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 735
   [Brisano sporočilo]
13.11.2009 14:06:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 736
13.11.2009 14:06:54   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

user posted image no comment...sem jezna .....user posted image user posted image user posted image  bi jih dala najraje v kak medij.....user posted image

kaj je pa bilouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 737
13.11.2009 14:09:25   
sjmm

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse k ste se vidle in v živo načvekale, mi smo urejala papirje, pol smo pa še mal sončka ujel, sm dons neki skurjena, se po parih slabih nočeh kr mal poznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kosilo pod streho, dans bol na brzino....fižolova enolončnica in jogurtov biskvitek in čežana

Majči pa pire krompirček in stročji fižol v omaki

Zdej bo treba mal k počitkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Urša 08 kako kej Žigec??? Maj pošilja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še cmokce k zdej zna ful dobr cmoknt...pozor punceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mihailo.... en paket c vitamina po pošti pa zate...naj hitr mine  user posted image  

sjmm hvala Maju za pikepokeuser posted image Žiga je drugač v redu, kašlja ampak zaenkrat (trkam) da samo to. Sem mu dala že prospan in upam da bo pomagal. Se mi pa zdi da več spančka, najbrž rabi.  hvala za skrb Kako hranjenje, sta že podaljšala čaz med obroki?

ja, sva se kr ujela- zaenkrat, bog vedi kak bo naprej...no, bomo vztrajal na redu...dans zjutri lepo ob 8h...220ml keksolino z am, pol pa 11.30 po sprehodu en frutek 190g + naribano jabolko in en baby piškot...zdej pa počivamo...kosilo okol 15h

No, fajn se pocajtajtauser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 738
13.11.2009 14:09:55   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

še vedno nič ne berem za nazajuser posted image user posted image user posted image ........

Sm bla zdele Hofer Lidl...vse bunde za Majkla  pobrane.....o trenerkah ne duha ne sluha.....majo pa pe par 86-92 ciffre al pa ful velike.....sm vedla d bi mogla učeri deca poslatuser posted image

Zdele grem mal v BTC tamaledva dam mojim da se mal odmarim

ajde

kolumbo v ponedeljek imaš komplet bunda + hlače za 28 e , samo morš ob 8 bit tam da boš kej dubla

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 739
13.11.2009 14:10:51   
Onasiss

Nič ni bilo.....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 740
13.11.2009 14:11:22   
Onasiss

še vedno nič ne berem za nazajuser posted image user posted image user posted image ........

Sm bla zdele Hofer Lidl...vse bunde za Majkla  pobrane.....o trenerkah ne duha ne sluha.....majo pa pe par 86-92 ciffre al pa ful velike.....sm vedla d bi mogla učeri deca poslatuser posted image

ajde

kolumbo v ponedeljek imaš komplet bunda + hlače za 28 e , samo morš ob 8 bit tam da boš kej dubla

V Lidlu lahko tudi rezarviraš....pa mislim, da se da v Hofru tud....user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 741
13.11.2009 14:12:22   
Urša08

Nič ni bilo.....user posted image user posted image user posted image

a sploh revije ni blo? ja pišuka no, kako pa touser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 742
13.11.2009 14:12:27   
sjmm

ha,ha pri nas je tko že 14 let, pa smo do zdej brez kakih hudih posledic preživel, včas mal do 10 prešejam, al pa glavo v zmrzovalnik, pa je bolš...sploh pa z leti...ko male fore postanejo velke....a ljubezen in red vladata...pa kr greuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 743
13.11.2009 14:14:21   
sjmm
lepe fotke, sami postavni princi in princeska...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 744
13.11.2009 14:21:20   
birdy

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: Šaki

no glede tele vzgoje pa tega.

jz sem večjega dost po rokah prenosila.pa se včasih še zdj pozna pri spanju,ker sem ga dostkrat guncala v naročju da je zaspal,
je.bi ga.
pač prvi in tako.
samo mi ni žal.
zdj gre večinoma sam spat.včasih reče za nogce čohat pol pa zaspi sam.ima pa še dudo.user posted image user posted image
za druge stvari je kar discipliniran.je brez pleničk že pol leta,lepo je ,pije,
sam se ponudi da pomaga, deli stvari (no včasih tud kakšno ne)
razume vse,če hoče je zelo priden.valda pa tud nagaja sej to jim je v krvi.
meni vse pomaga kar mu reče .na wc hodi sam,ritko si obriše,itak da jo moram še jz ker ne gre včasih,zobke si umiva.
ni da ni.

sm ponosna.

sem ga pa kot pravim res velik prenosila.pa sem rekla da ta pa bo razvajen.pa sploh ni tolko...

pa sem rekla da zd pri drugi pa ne bom tolko popuščala,čeprav verjetn bi lahko bilo isto.
no tamalo moram še zdj dostikrat nosit po naročju sem jo pa navadla da lepo tudi sama zaspi.
je pa res razlika ker je punčka.k mislm da je bolj nežne sorte.solzice ji takoj začnejo tečt .če samo zajokca.
fejst je navezana name se viddi.

no ja jz pravm ja, red in disciplina morta bit.
je pa važen tud prvai pristop.

Punce zakaj vse pravte je pač prviuser posted image Pri nas pri Nejcu ni blo težav za uspavanjem, pri Žigu pa so,  pa je ta drugi - isto sem delala pri obeh.
Shaki tole se pa s tabo ne strinjam da je disciplina ker je brez pleničkuser posted image Saj je Nejc tudi brez plenice ampak ne zarad neke discipline. Sem pa tudi mnenja da se otrokom ne sme skoz govort ne in da neki ne sme. Vse v mejah normale. To, da ma pa veliko crklanja, objemčkov, poljubčkov mu pa ne more škodit. Moje mnenje.

Se podpišem totalno pod Uršo.
Pa še to, največ je odvisno od otrokovega karakterja, cca. 70% če smo natančni. 30% je pa odvisno od vzgoje.
Pri nas sta tamalidve dan in noč. Neli po men, divja, efektivna, z minimalno crklanja ker ga neče. Kristi cel oči, čimveč crklat, magar cel dan in noč, nikol ne sme bit sama za par sekund, bolj počasna, umirjena...
Ista vzgoja pa totalno drug otrok, se prav vzgoja ni tok zelo pomembna.

se strinjam glede karakterja...ne strinjam se glede stavka...da vzgoji ni tolk zelo pomembna...
JE....ker boš Neli s tem pokazala kako se lahko umiri, ko bo enkrat v družbi,...In Kristi kako naj bo samostojna....
vzgojeni bosta pa obe user posted image

Ajvy, mal sem se narobe izrazla. Ne da vzgoja ni pomembna, valda da je. user posted image Vzgoja pa ni tok zelo pomembna pri reakciji otroka na neko stvar. Neli recimo če si jo pustu samo za kako minutko (rečmo za IT NA WC) ni nobene panike delala, dal si ji igrače in se je tist čas igrala sama brez problemov. Kristi pa sam da greš naredi paniko, sam vidt te more. Je tak otrok da hoče skoz nekoga ob sebi. Seveda lahko počas to spremeniš ampak uporabljat morš pa drugačne pristope kot pri kerem drugmu otroku. Se morš mal prilagodit in it bolj počas, z mal več popuščanja, če hočeš v končni fazi pridt do enga dobrga rezultata. Je pa težko ker okolica reče da pri enem otroku bolj popuščaš, kar pa ni res. Mislm, popuščaš že, ampak zarad tega ker nočeš da se ti otrok dere k jeshar, kar pa drugi sploh ne bi.
Zato je men tud smešno ko mi kdo reče da sta Neli in Kristi čist podobne, vizualno mislm. Men si že zarad ogromnih razlik v karakterju ne zdita podobni.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 745
13.11.2009 14:35:56   
Jutta
Samo na hitro se oglasim, da vam povem, da mi je bilo na srečanju FUL FAJN. Ste mi vse res prirasle k srcu. Sedaj pa ko sem prebrala vaše besede (Ajvy, Urša, Piškot, Katjuša, Birdy...) - res mi je lažje. Pediatrinja verjamem, da tudi ni hotela nič hudega, ampak je bilo to le opozorilo,čeprav ga ne pozna in ne ve, kako je v resnici). Upam, da mi bo uspelo vzgojit otroka, ki bo samozavesten in samostojen, ne pa razvajen...

Se kaj tipkamo, moram it...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 746
13.11.2009 14:37:29   
Ajvy

ajde

ne pomaga...je bla tašča včeraj...pa ravno tako ni bilo nič

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 747
13.11.2009 14:40:18   
Ajvy
Birdy...se popolnoma strinjam.....seveda da popuščaš različno...sej sta dve različni osebi...osnova pa je ista.....user posted image user posted image

Onasiss...dej to malo razloži...kaj je bilo narobe?

Jutta..sploh ne dvomim v to user posted image user posted image delamo po najboljših močeh....in se motimo...user posted image
Itak je pa tko...ko pogledaš za nazaj..pa si rečeš---če bi šel nazaj .,bi drugače naredil....kdo pa reče da bi ta bil ta drugače pravi user posted image ..a veš.....vsaka stvar je za nekaj dobra

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 748
13.11.2009 14:40:29   
Onasiss
Urša....bom na kratko povedala...bom skušala....user posted image user posted image

Smo prišli tja...bilo še nekaj starši  z otroci... in dobili inf. da na recepciji nič ne vedo o modni reviji....user posted image user posted image ...pokličem dotično osebo...in reče, da smo prejeli mail, da je prestavljeno...user posted image  nihče od prisotnih ni imel pojma.....skratka sem doma pregledala pošto...in ugotovila, da bil mail med vsiljeno pošto...user posted image user posted image .  Skratka zadeva naj bi bila naslednji četrtek...pa ne bomo šli, ker mi vse skupaj, predvsem po včerajšnjem dogodku, smrdi po nategu.....user posted image user posted image user posted image  

So what....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 749
13.11.2009 14:40:54   
Ajvy
VLOGA ZA ZNIŽANJE PLAČILA.....zadnji dan je danes

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?