|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
12.11.2009 18:50:25   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82

Midva prideva, čeprav bova mogoče malo zamudila, ker spimo ponavadi do 9h, potem se morava zrihtat, nato pa prideva najbrž peš (do tja pa mava kakšnih 40min). Smo pa doli zmenjene ne? Tam v kavarnici pri cvetličarni?

tam ja....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 626
12.11.2009 18:55:13   
Pikica_82
Ok. Upam, da bo lepo vreme user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 627
12.11.2009 19:38:20   
baki
jst bi tudi šla v celje pa mamo avto fuč.do lj. nebi šla v celje pa je bližje.upam da kdaj drugičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 628
12.11.2009 19:51:11   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: baki

jst bi tudi šla v celje pa mamo avto fuč.do lj. nebi šla v celje pa je bližje.upam da kdaj drugičuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

s kje pa si?

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 629
12.11.2009 20:08:39   
brkn83
Pozdravljene.

dajte mi povedati, kdaj je jutri srečanje?????

Aja pa še nekaj me zanima - a ima mogoče katera kakšno diplomo za najboljšega učitelja ( to mislim za hec). Namreč v soboto imamo konec tečaja za maserja in bi učitelju, ki je res ful faca radi naredili eno diplomo za najboljšega učitelja. A ma mogoče katera kakšno idejo kaj naj napišem?

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 630
12.11.2009 20:15:49   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

mihailo........mali je superuser posted image user posted image user posted image
urša........ja tako vsoto bi midva ziher 1 leto šparalauser posted image user posted image user posted image .....tko bova pa lahko avto kupila pa še zidala naprejuser posted image user posted image user posted image ......moj ima res super službo,ampak jo bo moel počasi zamenjati,ker ima on čisto drugo izobrazbo,ampak dokler mu bo tuki tko ok,ne bo menjaluser posted image user posted image user posted image

čebela ma dokler mu tukaj odgovarja naj kar bouser posted image kaj pa dela če smem vprašati? A avto mata namen novga al rabljenga kupit? Kerga pa gledata?

zaenkrat razvaža za eno pekarno.......avto bova kupila rabljen(star 2,3 leta) in kamboliran pripeljan iz Nemčije......odločava se med audijem karavanom,toaranom in alfo karavanom

Tudi midva kupujeva avtouser posted image
Pa tudi midva gledava Audi-mami nora na Audijeuser posted image čeprav zdej jih je v igri že več...Mitchibushi-džip varianta,pa saab....pa ...zdej ga že tok pogrešam,da mi bilo že čist vseen,samo da jeuser posted image .

meni ni važna znamka sploh,važno da ima veliiiiiik prtljažnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 631
12.11.2009 20:16:14   
Urša08
čer

Otroka spita, možek na kavčku. Jaz pa čajčka kuham.user posted image

Vas grem mal prebrat

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 632
12.11.2009 20:17:50   
Urša08
Punce uživajte jutri na srečanju user posted image user posted image user posted image pa kako fotko za nasuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 633
12.11.2009 20:19:23   
Urša08
čebel@ midva pa kolebava med Xsaro - je meni malce ljubša, al pa kia ceed oz. i30. Bova vidla, morva še malce prespat, ker je treba dorečt al vzameva rabljen avto al novega.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 634
12.11.2009 20:21:31   
Katjusa
brkn ob 10-ih planet tuš:)

evo jst sem dala otročke v posteljo... danes mal prej ker sem utrujena in upam, da bosta zaspala in spala do jutrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč in se vidmo ju3... apridete tud iz lj in kranja al nas boste kr same pustile? kaj pa mriborčanke????? dejte se punce potrudit, da se dobimouser posted image user posted image user posted image user posted image

lepe sanje (kaj bi dala za tekeleuser posted image user posted image user posted image )
user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 635
12.11.2009 20:23:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Punce, da ne boste pozable jutri je srečanje v celju planet tuš ob 10-ih upam, da pridete, da ne bom sama tamuser posted image
lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 636
12.11.2009 20:24:36   
simonakr
Čer!
Kako ste punce?

Midve sva dons zjutrej odšle k moji mami in jo je ona imela ko sem bla v službi. Jo je ful pohvalila da sploh ne joka - jo je najbrž preveč crklala da bi sploh lahko jokala user posted image user posted image .

Pol popoldne sva pa po sončku šetkale pa po obiskih hodile. Sva šle obiskat eno na novo pečeno babico in dedka in sta bla čist navdušena da tamala že stoji in okrog puza. Aja pa z eno kužiko smo se igrale in je bla tolk potrpežljiva ni niti pisnila ko jo je Larisa za ušesa vlekla; si je mislila: sej bosta kmal šle! user posted image user posted image user posted image

Grem mal lukno v kavč delat pol pa pod tuš pa spat!
Ne preveč načvekat!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 637
12.11.2009 20:25:05   
Čebel@

čebel@ midva pa kolebava med Xsaro - je meni malce ljubša, al pa kia ceed oz. i30. Bova vidla, morva še malce prespat, ker je treba dorečt al vzameva rabljen avto al novega.user posted image
dober izberitauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 638
12.11.2009 20:28:05   
Čebel@
Hana že eno uro pančka,jaz grem  pa pod tuška

je pa danes ponoči soseda rodila user posted image  Tajo in bo Hanči imela družbouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 639
12.11.2009 20:29:14   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 640
12.11.2009 20:33:51   
MIHAILO
PUNCE kdaj je otroski dodatek?Mihailo je zaspal jaz pa ne morem ,ker tok kasljam,da ga bom zbudila...user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 641
12.11.2009 20:35:01   
Urša08
Punce lahko nočko, grem mal kavč peglat

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 642
12.11.2009 20:35:19   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

PUNCE kdaj je otroski dodatek?Mihailo je zaspal jaz pa ne morem ,ker tok kasljam,da ga bom zbudila...user posted image user posted image

mislim da jutri

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 643
12.11.2009 20:35:51   
Urša08

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

mislim da jutri

Sem preverila, res je jutriuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 644
12.11.2009 20:36:57   
Jutta
Midva z Vidom tudi pridevauser posted image . Komaj čakam, da spoznam še štajerski del februarčicuser posted image .

Katjuša - naše mere za 9. mesecev 8890g in 70,5 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 645
   [Brisano sporočilo]
12.11.2009 21:06:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jutta)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
12.11.2009 21:10:25   
Ajvy
Urša....enkrat si me vprašala zakaj sem nehala dojit...no,,ni mi zmanjkalo mleka...bilo ga je za izvoz...samo počasi sva nehali, ker bomo prešli na mlek..k gre kmal v vrtec..pa itak sem rekla, ko bo prvi zob..neham...in tko je bilo...
Full dobr za magični lonček user posted image user posted image

MIhailo.
..jst bi zaenkrat pogledala v teh otroških oddelkih..tam je veliko čajev na izbiro...pa še piše od katerga meseca naprej so

Čebela.
..Tarja je bila full vesela...pol je pa rekla...ampak Maja je pa bosa..pa Vili tutuser posted image
Full dobr za taščino potezouser posted image user posted image bravo

MIhailo.
..krasne slikice..pa tko že stoji ...wawuser posted image
A je tebi kar precej podoben??

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 647
12.11.2009 21:25:24   
Ajvy
Surf...si me nasmejala s to pehto....full dobr user posted image user posted image

sjmm...Tisa ima polna lička...in mišelinke...tko da se sploh ne sekiram
Waw..a vi se tkole fino pogovarjate...to je pa zelo lepouser posted image

Brkn...na kakšni večji pošti imajo veliko teh diplom

KAtjuša..slikice od ANne Geddes so meni nekaj posebnega...tolk stilsko popolne....res

Simonakr..super za poln dan

Jutta.
..krasne mere...user posted image

Urša--
-inhalacija..zapri kopalnico...Žiga naj bo nagec..pol pa odpreš vrelo vodo...najboljše je če je tuš...5 minut v pari..pol pa počasi ohlajaš prostor in Žigca oblačiš...
Lahko pa tut na uno stvar...inhalator mislim da se reče....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 648
12.11.2009 21:58:17   
sjmm
večerni helov...mi2 sva se dans fulll maratonsko uspavala, sem ga 5x položila, pa je še kr stegoval rokce k men, se je čist čaja in mleka nažlampal...pol je pa le učke zaprl...sva se fajn nacrkljala

Ajvy...sej naš ima tudi lička in mišelinke, no, sam ma taka obdobja k je bol buckast, pol se pa ffuull potegne in pol mu jz pravm "moja suha južna", pa me ta velki kregajo in pravjo, da je mogoče cajt, da si špegle nabavmuser posted image user posted image user posted image user posted image

ja, naši pogovori so zdej že prov zgodovinski in se res lepo pomenimo o vsem, mi pravjo, da sm kr kul mami, da večina sošolcev ima bol starinske, pa z njimi ps in pc igre igram, pa zvečer še pravljico preberem, pa fuzbal in košarko nabijamo ipd, tko da se res vključujemo v življenje drug drugega...upam, da bo še dolg tko, sej so čedalje večji in svet vse bol krut

srečanje jutri ...nič ne obljubiva........oči ima 1001 plan za ju3, sestanke imava glede tistega dela v Zagrebu in je treba pogodbo sestavt in izvozno dovoljenje za orodje dobit...tko da me čaka kr neki dela in letanja za papirjiuser posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 12.11.2009 21:59:13 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 649
12.11.2009 22:22:03   
brkn83
ajvy - hvala za info, bom šla jutri pogledat

nič js pa zdej šibam spat, ker se mi nič več ne da.

Lahk noč in se vidimo jutri.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?