Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 18:50:25
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica_82 Midva prideva, čeprav bova mogoče malo zamudila, ker spimo ponavadi do 9h, potem se morava zrihtat, nato pa prideva najbrž peš (do tja pa mava kakšnih 40min). Smo pa doli zmenjene ne? Tam v kavarnici pri cvetličarni? tam ja....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 18:55:13
|
|
|
|
Pikica_82
|
Ok. Upam, da bo lepo vreme
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 19:38:20
|
|
|
|
baki
|
jst bi tudi šla v celje pa mamo avto fuč.do lj. nebi šla v celje pa je bližje.upam da kdaj drugič
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 19:51:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki jst bi tudi šla v celje pa mamo avto fuč.do lj. nebi šla v celje pa je bližje.upam da kdaj drugič s kje pa si?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 20:08:39
|
|
|
|
brkn83
|
Pozdravljene. dajte mi povedati, kdaj je jutri srečanje????? Aja pa še nekaj me zanima - a ima mogoče katera kakšno diplomo za najboljšega učitelja ( to mislim za hec). Namreč v soboto imamo konec tečaja za maserja in bi učitelju, ki je res ful faca radi naredili eno diplomo za najboljšega učitelja. A ma mogoče katera kakšno idejo kaj naj napišem?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 20:15:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ mihailo........mali je super urša........ja tako vsoto bi midva ziher 1 leto šparala .....tko bova pa lahko avto kupila pa še zidala naprej ......moj ima res super službo,ampak jo bo moel počasi zamenjati,ker ima on čisto drugo izobrazbo,ampak dokler mu bo tuki tko ok,ne bo menjal čebela ma dokler mu tukaj odgovarja naj kar bo kaj pa dela če smem vprašati? A avto mata namen novga al rabljenga kupit? Kerga pa gledata? zaenkrat razvaža za eno pekarno.......avto bova kupila rabljen(star 2,3 leta) in kamboliran pripeljan iz Nemčije......odločava se med audijem karavanom,toaranom in alfo karavanom Tudi midva kupujeva avto Pa tudi midva gledava Audi-mami nora na Audije čeprav zdej jih je v igri že več...Mitchibushi-džip varianta,pa saab....pa ...zdej ga že tok pogrešam,da mi bilo že čist vseen,samo da je . meni ni važna znamka sploh,važno da ima veliiiiiik prtljažnik
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 20:16:14
|
|
|
|
Urša08
|
čer Otroka spita, možek na kavčku. Jaz pa čajčka kuham. Vas grem mal prebrat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 20:17:50
|
|
|
|
Urša08
|
Punce uživajte jutri na srečanju pa kako fotko za nas
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 20:19:23
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ midva pa kolebava med Xsaro - je meni malce ljubša, al pa kia ceed oz. i30. Bova vidla, morva še malce prespat, ker je treba dorečt al vzameva rabljen avto al novega.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 20:21:31
|
|
|
|
Katjusa
|
brkn ob 10-ih planet tuš:) evo jst sem dala otročke v posteljo... danes mal prej ker sem utrujena in upam, da bosta zaspala in spala do jutra lahko noč in se vidmo ju3... apridete tud iz lj in kranja al nas boste kr same pustile? kaj pa mriborčanke????? dejte se punce potrudit, da se dobimo lepe sanje (kaj bi dala za tekele )
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 20:23:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Punce, da ne boste pozable jutri je srečanje v celju planet tuš ob 10-ih upam, da pridete, da ne bom sama tam lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 20:24:36
|
|
|
|
simonakr
|
Čer! Kako ste punce? Midve sva dons zjutrej odšle k moji mami in jo je ona imela ko sem bla v službi. Jo je ful pohvalila da sploh ne joka - jo je najbrž preveč crklala da bi sploh lahko jokala . Pol popoldne sva pa po sončku šetkale pa po obiskih hodile. Sva šle obiskat eno na novo pečeno babico in dedka in sta bla čist navdušena da tamala že stoji in okrog puza. Aja pa z eno kužiko smo se igrale in je bla tolk potrpežljiva ni niti pisnila ko jo je Larisa za ušesa vlekla; si je mislila: sej bosta kmal šle! Grem mal lukno v kavč delat pol pa pod tuš pa spat! Ne preveč načvekat!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 20:25:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebel@ midva pa kolebava med Xsaro - je meni malce ljubša, al pa kia ceed oz. i30. Bova vidla, morva še malce prespat, ker je treba dorečt al vzameva rabljen avto al novega. dober izberita
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 20:28:05
|
|
|
|
Čebel@
|
Hana že eno uro pančka,jaz grem pa pod tuška je pa danes ponoči soseda rodila Tajo in bo Hanči imela družbo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 20:29:14
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 20:33:51
|
|
|
|
MIHAILO
|
PUNCE kdaj je otroski dodatek?Mihailo je zaspal jaz pa ne morem ,ker tok kasljam,da ga bom zbudila...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 20:35:01
|
|
|
|
Urša08
|
Punce lahko nočko, grem mal kavč peglat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 20:35:19
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO PUNCE kdaj je otroski dodatek?Mihailo je zaspal jaz pa ne morem ,ker tok kasljam,da ga bom zbudila... mislim da jutri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 20:35:51
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO PUNCE kdaj je otroski dodatek?Mihailo je zaspal jaz pa ne morem ,ker tok kasljam,da ga bom zbudila... mislim da jutri Sem preverila, res je jutri
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 20:36:57
|
|
|
|
Jutta
|
Midva z Vidom tudi prideva . Komaj čakam, da spoznam še štajerski del februarčic . Katjuša - naše mere za 9. mesecev 8890g in 70,5 cm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 12.11.2009 21:06:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 21:10:25
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša....enkrat si me vprašala zakaj sem nehala dojit...no,,ni mi zmanjkalo mleka...bilo ga je za izvoz...samo počasi sva nehali, ker bomo prešli na mlek..k gre kmal v vrtec..pa itak sem rekla, ko bo prvi zob..neham...in tko je bilo... Full dobr za magični lonček MIhailo...jst bi zaenkrat pogledala v teh otroških oddelkih..tam je veliko čajev na izbiro...pa še piše od katerga meseca naprej so Čebela...Tarja je bila full vesela...pol je pa rekla...ampak Maja je pa bosa..pa Vili tut Full dobr za taščino potezo bravo MIhailo...krasne slikice..pa tko že stoji ...waw A je tebi kar precej podoben??
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 21:25:24
|
|
|
|
Ajvy
|
Surf...si me nasmejala s to pehto....full dobr sjmm...Tisa ima polna lička...in mišelinke...tko da se sploh ne sekiram Waw..a vi se tkole fino pogovarjate...to je pa zelo lepo Brkn...na kakšni večji pošti imajo veliko teh diplom KAtjuša..slikice od ANne Geddes so meni nekaj posebnega...tolk stilsko popolne....res Simonakr..super za poln dan Jutta...krasne mere... Urša---inhalacija..zapri kopalnico...Žiga naj bo nagec..pol pa odpreš vrelo vodo...najboljše je če je tuš...5 minut v pari..pol pa počasi ohlajaš prostor in Žigca oblačiš... Lahko pa tut na uno stvar...inhalator mislim da se reče....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 21:58:17
|
|
|
|
sjmm
|
večerni helov...mi2 sva se dans fulll maratonsko uspavala, sem ga 5x položila, pa je še kr stegoval rokce k men, se je čist čaja in mleka nažlampal...pol je pa le učke zaprl...sva se fajn nacrkljala Ajvy...sej naš ima tudi lička in mišelinke, no, sam ma taka obdobja k je bol buckast, pol se pa ffuull potegne in pol mu jz pravm "moja suha južna", pa me ta velki kregajo in pravjo, da je mogoče cajt, da si špegle nabavm ja, naši pogovori so zdej že prov zgodovinski in se res lepo pomenimo o vsem, mi pravjo, da sm kr kul mami, da večina sošolcev ima bol starinske, pa z njimi ps in pc igre igram, pa zvečer še pravljico preberem, pa fuzbal in košarko nabijamo ipd, tko da se res vključujemo v življenje drug drugega...upam, da bo še dolg tko, sej so čedalje večji in svet vse bol krut srečanje jutri ...nič ne obljubiva........oči ima 1001 plan za ju3, sestanke imava glede tistega dela v Zagrebu in je treba pogodbo sestavt in izvozno dovoljenje za orodje dobit...tko da me čaka kr neki dela in letanja za papirji
< Sporočilo je popravil sjmm -- 12.11.2009 21:59:13 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del 12.11.2009 22:22:03
|
|
|
|
brkn83
|
ajvy - hvala za info, bom šla jutri pogledat nič js pa zdej šibam spat, ker se mi nič več ne da. Lahk noč in se vidimo jutri.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?