sjmm
|
Hvala, punce, me tooook skrbi, da bo k en kostko k bo konc bolezni, sej pije pa res velik, vodo, čaj, sok...vse mu paše HB. Se vidi, da nisem še nobenga otročka imela bolanga pred 1,5 letom...Maj je prvi tko kmal bolan, se vidi, da so kr drugačni cajti telih bolezni zadnja leta. urša....super , da imaš mal cajta, men tud dons mal možek pomaga za spremembo in zdele on Maja ke naokol nosi k je glih naspan in sit, drugač je samo MAMI!!!!!!, imam roke že pri kolenih tok sem ga prenosila zadnje 4 dneve in noči, pa sej je lepo k se tko stiska kolumbo....se spoznam na tele tetke in mame(tašče-njim se ne da dopovedat), mene moja mami vedno vse vpraša, še za ta velke in sploh tud če pridemo, kaj naj skuha in če imamo kakšne spešl želje za kej sladkega...sem jz tud alergična k , da se mi napokajo s smokiji, sladkarijo in kruhom, jz imam pa cel kosil pripravlen, da bodo ja zdravo jedl, da ne rečem, da jih skoz - tašča - sekira glede mesa, sej ta velka dva sploh nočta več dol it pozdravt..k najprej slišta...a že kej mesa jeste?? joj, pa želodec njenga sina mi je uspel v red spravt, sej moj sam doma je, tud malco, če ne more pridt, mu jo pa za sabo pripravim, ker nikoli ne je kakih hitrih malc al pa kje v gostilni, je bil že prevečkrat fajn bolan zaradi tega,no, sem mal skrenila, sej vem...sam me pogreje.... katjuša...super za sprehod oziroma pravo turo, ma imaš res voljo, danes ti kar zavidam tole luftanje k smo vsi tkole kilavi, pa čez šipo gledamo sonček