Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ včeraj sem zvedela da sta 2 kolega par in da se bosta poročila......sta zelo dolgo skrivala,sedaj po zaroki pa sta vsem priznala 2 moska?????? jap in temu ti ploskas??? zakaj pa ne? meni to ni grdo,dokler ju ne vidim v akciji.......sta mi oba pri srcu in sem vesela zanju jaz bi bila pa zalostna,ce bi moj prijatelj zasel v to..to je pac moje mnenje... Vsak ma svoje mnenje..... Ce je nekdo gej ne pomeni da je nekam ZASEL, ampak tako cuti in tak je.....jst nimam nic proti gejem glede partnerstva, sem pa proti temu da bi posvojili otroke. O posvojitvi otrokov sploh ne bom komentirala,ker je prevec grozno...upam,da ne bojo to dovolili... da otrok potem ne raSTE v normalni druzini lej,to je težka debata......a normalna družina pa je,ko so otroci posiljeni z očetove strani ali pa vsak dan pretepeni......a ni boljše da otrok živi med 2ma človekoma ki ga imasta rada? malo sem gledala za nazaj in to moram komentirat. Tazaden komentar je cist mim. Imam znance homoseksualce in jih spostujem kot ljudi, kar pa ne pomeni da se strinjam z njimi in se manj, da sem za posvojitve. To tudi oni vejo, ker jim svojih mnenj ne skrivam. Na ta komentar pa bi dodala samo to. A zato, ker pac imamo taksne ekstreme, potem je pac normalno da sprejmemo tudi drugacne ekstreme? Meni se gre za dobro otrok in mislim, da otrok ima pravico do lika mame in oceta (moskega in zenske). To je naravno in tako naj bi bilo, ce bi bili vsi ljudje normalni. In niso ekstremi samo v hetero zvezah. So ekstremi tudi pri homo: razne seksualne deviacije, svinganje in po statistiki gre veliko vec homo parov narazen kot pa hetero (samo ker pac ni porok, tudi ni zapisanih locitev). A za otroka pa je to vredu al kaj? In kaj med homo pari mislite, da ni pijancev, pedofilov, nasilnezev? To so stvari, ki si ne izbirajo lastnika glede na spolno usmerjenost... meni je vseeno ali bojo homoseksualci lahko posvojili otroke ali ne,ker to ni moja stvar in se me ne tiče-posledično ,me tudi ne zanima.......moja poanta je bila da se marsikateremu otroku ki ima npr. 2 mamici,precej bolje godi kot pa nekomu ki ga doma zatirajo,pretepajo,matretirajo...
|