|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
28.11.2009 14:28:33   
TAMIKA3
po dežju zmeraj posije user posted image

ob 16 gremo na fuzbal user posted image , se bo jedlo, pilo in plesalo user posted image user posted image user posted image user posted image

se tipkamo, če ne prej v ponedeljek user posted image
sva s tristanom sama user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
28.11.2009 14:45:57   
tanci29
tamika-uživejteeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
28.11.2009 14:58:43   
Urša08
Tamika uživajte na fuzbalu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci joj bošček Erikuser posted image user posted image user posted image user posted image a na pregledu je že bil da veš da ma ušeska vneta? Če sumiš ušeska kr hitro po antibiotik, se mi kr smilite k smo mi to zdej pri Žigcu mel in nam je tud revček ponoči jokal pa nismo vedeli zakaj.  Držte se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
28.11.2009 15:02:24   
Urša08
Onasiss za seznamček Žigu pokukal 7 zobek (spodnja dvojkica) 28.11.09

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
28.11.2009 15:08:58   
tanci29
urša-je bla p tukaj ker je moja soseda pol sem jo pa mal izkoristila, pa je pogledala, mu je prinesla kapljice in je rekla če ne bo pomagal naj pridemo zvečer ker je dežurna na metelkovo da mu da antibiotik...

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
28.11.2009 16:21:18   
simonakr
AAAAAAAAAAAAAAAAA Končno doma! Sm mislna da se mi bo odtrgal! Najprej sva šla v Pikapolonco v Domžale za sedež pogledat, je bil Concord ok, pa sva rekla greva vseen pogledat še v BC v BTC da vidva kako bo. Se odločva za en sedež - bom na konc prlimala link - pol gledava igrače, pol greva še zame za cote pogledat, se spičva ker men ni prov nč všeč kar je mojmu in obratno. Greva domov, pojemo kosilo oddava Lariso v varstvo in se zapeljeva v Kranj! In tle isto ponovi vajo - kar je men všeč ni mojmu! In sva zapravla vse skup nič porabla ogromn cajta, se kregala ..... mislm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo tazgale sva kupla

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=199189

Zdej grem pa sadje jest! Bi šla čokolado pa pazim na linijo!

< Sporočilo je popravil simonakr -- 28.11.2009 16:22:17 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
28.11.2009 17:20:50   
Katjusa
Ojla punce moje:)))))

Najprej Onasis HVALAuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
nisem brala nič razn zadnje strani malo kjer sem zasledila, da je Onasis uredila seznem vsaj predvidevam, glede na to da so nate naslovljeni novi podatki......

Jst sem v totalni gužvi in zdej sem si zborila malo časa, da se vsaj vam javim domov smo prišli že v četrtek.....
V nedeljo smo se veseli in polni lepih pričakovanj spakirali v avto in se peljali proti termem Tuhelj...... takoj, ko smo stiplili v hotel smo bli razočarani namreč povsod same stopnice čeprav nam je bilo zagotovljeno, da se da povsod z vozičkom.... potem pa dobimo ključe od sobe in drugi šok.... kaj bi vam govorila poglejte slike:(
premajhne zavese tako da je bilo ponoči not k sredi dneve ker je bila pod balkonom luč
user posted image
sostanovalci sploh v kopalnici jih je bilo ogromno:(
user posted image
plesnive fuge v kopalnici
user posted image
izrebljena pipa in odtok.... se mi je gablo roke umit kaj šele oprati kako sadje ali pa flaško za benjamina....

user posted image
user posted image
vtičnice so štrlele iz zidov
user posted image
pazi omet odpada:)
user posted image
plesniv jogi (niti tolk niso da bi ga zavili v rjuho....
user posted image
user posted image
razpadajoč stol
user posted image
ščetka za wc polna papirja....... (pa ne od nas:))))
user posted image
kozarci kao umiti in položeni na tale papir, ki je bil že nič kolikokrat uporabljen
user posted image
zjutraj pa sma ugotovila, da sma spala celo na raztrgani rjuhi..... in to ne več koncih....
user posted image

tisti dan žal nismo dobili organizatorja potovanj zato smo pač tam prespali takoj drug dan smo se zmenli za vračilo denarja in se odpravli proti domu.... na poti domov smo poklical v terme dobrna kjer so nas z veseljem sprejeli na 3 dnevnem polpenzionu in tako smo uživali in se imeli lepo:) dopust je prišel malo dražje vendar je bilo kvalitetnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

vmes smo se en dan zapeljali v velenje v veleapark in tam igubili malo torbico v njej pa moška ura v vrednosti 500€ in  2 bateriji za fotoaparat ena orginal in ene razervna v vrednosti nekje 80€.... seveda smo torbico pogrešil šele naslednji dan doma in panika kje smo jo izgubili kličemo hotel niso nič našli.... kličemo v velea park (uprava) so nas takoj odslovil da ni nič.... pol sem pa mojmu rekla da nimama kej izgubit če se tja zapeljema mogoče jo je pa kdo našu in dal tam kam zakraj (itak jst optimistka) no in ko sma prišla tja nikjer nič sma se odločila da grema vprašat na info od špara in na najno začudenje in veselje nama jo je teta ozročila in rekla, da jo je ena stranka prinesla iz parkiriščauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še so pošteni ljudje na svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa šibam imam pranje pospravljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 28.11.2009 17:24:00 >

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
28.11.2009 17:36:24   
Katjusa
Od kar smo doma pa rihtamo naš akvarij.... in se že srečujemo z manjšim problemom ampak mislim, da bomo počasi zrihtali....
user posted image
user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
28.11.2009 18:00:38   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Ojla punce moje:)))))

Najprej Onasis HVALAuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
nisem brala nič razn zadnje strani malo kjer sem zasledila, da je Onasis uredila seznem vsaj predvidevam, glede na to da so nate naslovljeni novi podatki......

Jst sem v totalni gužvi in zdej sem si zborila malo časa, da se vsaj vam javim domov smo prišli že v četrtek.....
V nedeljo smo se veseli in polni lepih pričakovanj spakirali v avto in se peljali proti termem Tuhelj...... takoj, ko smo stiplili v hotel smo bli razočarani namreč povsod same stopnice čeprav nam je bilo zagotovljeno, da se da povsod z vozičkom.... potem pa dobimo ključe od sobe in drugi šok.... kaj bi vam govorila poglejte slike:(
premajhne zavese tako da je bilo ponoči not k sredi dneve ker je bila pod balkonom luč
user posted image
sostanovalci sploh v kopalnici jih je bilo ogromno:(
user posted image
plesnive fuge v kopalnici
user posted image
izrebljena pipa in odtok.... se mi je gablo roke umit kaj šele oprati kako sadje ali pa flaško za benjamina....

user posted image
user posted image
vtičnice so štrlele iz zidov
user posted image
pazi omet odpada:)
user posted image
plesniv jogi (niti tolk niso da bi ga zavili v rjuho....
user posted image
user posted image
razpadajoč stol
user posted image
ščetka za wc polna papirja....... (pa ne od nas:))))
user posted image
kozarci kao umiti in položeni na tale papir, ki je bil že nič kolikokrat uporabljen
user posted image
zjutraj pa sma ugotovila, da sma spala celo na raztrgani rjuhi..... in to ne več koncih....
user posted image

tisti dan žal nismo dobili organizatorja potovanj zato smo pač tam prespali takoj drug dan smo se zmenli za vračilo denarja in se odpravli proti domu.... na poti domov smo poklical v terme dobrna kjer so nas z veseljem sprejeli na 3 dnevnem polpenzionu in tako smo uživali in se imeli lepo:) dopust je prišel malo dražje vendar je bilo kvalitetnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

vmes smo se en dan zapeljali v velenje v veleapark in tam igubili malo torbico v njej pa moška ura v vrednosti 500€ in  2 bateriji za fotoaparat ena orginal in ene razervna v vrednosti nekje 80€.... seveda smo torbico pogrešil šele naslednji dan doma in panika kje smo jo izgubili kličemo hotel niso nič našli.... kličemo v velea park (uprava) so nas takoj odslovil da ni nič.... pol sem pa mojmu rekla da nimama kej izgubit če se tja zapeljema mogoče jo je pa kdo našu in dal tam kam zakraj (itak jst optimistka) no in ko sma prišla tja nikjer nič sma se odločila da grema vprašat na info od špara in na najno začudenje in veselje nama jo je teta ozročila in rekla, da jo je ena stranka prinesla iz parkiriščauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še so pošteni ljudje na svetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej pa šibam imam pranje pospravljenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tole pa lahko rečem le grozaaaaaaa pa take terme...pa seveda user posted image user posted image user posted image user posted image za nadaljni lepši dopust

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
28.11.2009 18:17:28   
Urša08
Katjuša WBuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uf groza kakšna sobauser posted image dobr da ste se potem dobro zmenili in je bilo nadaljevanje dopusta superuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tanci kako Erik? Upam da so kapljice prijele?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
28.11.2009 18:19:47   
Urša08
Simonakr super za avtosedež, a smem vprašat kako da sta kupla tega od 9 - 36 kg? Glede cunj ti pa lahko rečem da je bolj fino če greš sama v šoping oz. s kolegico, tako jaz kombiniram in ni nobene slabe volje in kreganjauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
28.11.2009 18:47:13   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Simonakr super za avtosedež, a smem vprašat kako da sta kupla tega od 9 - 36 kg? Glede cunj ti pa lahko rečem da je bolj fino če greš sama v šoping oz. s kolegico, tako jaz kombiniram in ni nobene slabe volje in kreganjauser posted image

Ej tolk sva jih dons pogledala pa se nama je ta zdel še najbolši. Drugač sm jest navijala za 9-36, ker še ne veva kdaj bo nasleni otrok, al bo čez 2, 3 al 5 let. Pa ta je lahek, simpl za prestavlat in pripenjat - glede na to da imava 2 avta. Bomo videl kako bo šlo. Je pa drugač razreda Rommer al pa Maxi cosi.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
28.11.2009 20:06:10   
tanci29
hej

urša- erik je bolje, zgleda da so kapljice pomagale, pa še svečko sem mu dala in je bil ko prerojenuser posted image

katjuša-OMG še dobr da ste se spakiral od tam...mislm groza in sramotauser posted image ta druga varjanta zgleda veliko veliko bolje pa tudi vidi se da ste uživčkaliuser posted image

simona- superca za sedež....za cune pa ja itak bolje sam it če so menja in okusi tolk različni

claud-kakšno je stanje...a je bla žlica zadost globokauser posted image ...mal se hecam kako si si se zluftala

sjmm-kako kuhna...ati je pa res priden...joj ja teli izpadi občasni so mi zelo poznani

tamika-kako je bilo na fuzbalu

no mi smo mel mini praznovanje rd od mojga moža...zdej pa počas hano spokamo spat, erik še ne kaže znakov utrujenosti ker je spal do 4ih še mal čez, tko da bogve kdaj bo omagal...

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
28.11.2009 20:12:07   
TAMIKA3
čer user posted image

kaj vse si eni dovolijo user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4705952

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
28.11.2009 20:14:05   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sem uživala ja user posted image , ko sem s 3 user posted image bla že ob 19:30 doma, da sem jih spokala v postelje, so bli tečni pa user posted image , ko 100 user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
28.11.2009 20:15:09   
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

čer user posted image

kaj vse si eni dovolijo user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4705952

na tem linku ni nič večuser posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
28.11.2009 20:16:50   
Čebel@
čer

Hana pančka,ati je šel feštat,jaz pa gledam slavne kmeteuser posted image user posted image user posted image

claud.....pošiljam ti user posted image  in upam da te danes tvoj ne bo budil in sikeral

tamika.......user posted image user posted image user posted image za misijo flaško-Hana pije Aptamil  2 iz Millerja......upam da ste uživali na fuzbaluuser posted image user posted image user posted image

urša....jaz sem gledala danes božični Madagaskar-traja le pol ure in so podnapisiuser posted image user posted image user posted image ......user posted image user posted image user posted image za zobek

simona......user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam  z uršo-pojdi sama v šoping ali pa s kakšno kolegico,da ne bo hude krvi

katjuša.......WBuser posted image user posted image user posted image .......groza tale sobauser posted image user posted image user posted image user posted image .......super pa za Doberno in da ste vseeno uživali dopustuser posted image user posted image user posted image ......lepe slikice z bazenauser posted image user posted image user posted image .......res super da ste dobilitorbico z vsemi dragocenostmi nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

salt.....kaj naj ti rečem?upam da se tole čimprej poštima.....me smo tukaj če/ko nas rabišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci.......user posted image user posted image user posted image za Erikova ušeska in upam da vam ne bo treba it na Metelkovo......vse naj naj tvojmu možekuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
28.11.2009 20:18:32   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sem uživala ja user posted image , ko sem s 3 user posted image bla že ob 19:30 doma, da sem jih spokala v postelje, so bli tečni pa user posted image , ko 100 user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
28.11.2009 20:22:01   
Čebel@
user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
28.11.2009 20:27:49   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

čer

Hana pančka,ati je šel feštat,jaz pa gledam slavne kmeteuser posted image user posted image user posted image

claud.....pošiljam ti user posted image  in upam da te danes tvoj ne bo budil in sikeral

tamika.......user posted image user posted image user posted image za misijo flaško-Hana pije Aptamil  2 iz Millerja......upam da ste uživali na fuzbaluuser posted image user posted image user posted image

urša....jaz sem gledala danes božični Madagaskar-traja le pol ure in so podnapisiuser posted image user posted image user posted image ......user posted image user posted image user posted image za zobek

simona......user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam  z uršo-pojdi sama v šoping ali pa s kakšno kolegico,da ne bo hude krvi

katjuša.......WBuser posted image user posted image user posted image .......groza tale sobauser posted image user posted image user posted image user posted image .......super pa za Doberno in da ste vseeno uživali dopustuser posted image user posted image user posted image ......lepe slikice z bazenauser posted image user posted image user posted image .......res super da ste dobilitorbico z vsemi dragocenostmi nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image

salt.....kaj naj ti rečem?upam da se tole čimprej poštima.....me smo tukaj če/ko nas rabišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tanci.......user posted image user posted image user posted image za Erikova ušeska in upam da vam ne bo treba it na Metelkovo......vse naj naj tvojmu možekuuser posted image user posted image user posted image

očitno je danes moški večeruser posted image , moj tudi fešta z najstarejšim user posted image , moji 3 user posted image pa že spijo... sem se mogoče narobe izrazila nogometni klub, kjer user posted image igrata ima fešto pa smo bili tam, nekateri samo zato, da nas sedaj bolijo roke, ker so gospodič bili tečni in ga je bilo treba nosit, ker na tla ga ne moreš dati, ga še kdo pohodi, ko je toliko folka ... mah , sem mogla dat s sebe, da bom lažje spala, se pardoniram user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
28.11.2009 20:29:32   
TAMIKA3
aptamil2 sem tudi jaz kupila v milerju, očitno šmeka, je zdaj popil 240 ml.... a je to dovoljuser posted image koliko spijejo vaši user posted image ?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
28.11.2009 20:31:08   
BarbaraGS
halo punce...
IMAM ENO PRIJETNO OBVESTILO:

V Lj BTC se je danes odprla trgovina MOTHERCARE, kjer imajo poleg vseh cudovitih stvari za otrocke, ki jih do sedaj ni bilo v Slo otroskih trgovinah in mamice, tudi kolekcije oblek in opreme (torbe, dezniki, preobleke za posteljo, nedrseca podlaga za banjo...) VLAKCA THOMASA, HELLO KITTY, SUNSHINE in PEPPA PIG. Sicer je cenovno drazja od nexta, ampak mogoce se najde kaj tudi za nase zepe.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
28.11.2009 20:31:24   
baki
midva y nikom sva spet v bolnici.yaradi vrocine.se javim ko pridem domov.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
28.11.2009 20:33:04   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: baki

midva y nikom sva spet v bolnici.yaradi vrocine.se javim ko pridem domov.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
28.11.2009 20:34:08   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

halo punce...
IMAM ENO PRIJETNO OBVESTILO:

V Lj BTC se je danes odprla trgovina MOTHERCARE, kjer imajo poleg vseh cudovitih stvari za otrocke, ki jih do sedaj ni bilo v Slo otroskih trgovinah in mamice, tudi kolekcije oblek in opreme (torbe, dezniki, preobleke za posteljo, nedrseca podlaga za banjo...) VLAKCA THOMASA, HELLO KITTY, SUNSHINE in PEPPA PIG. Sicer je cenovno drazja od nexta, ampak mogoce se najde kaj tudi za nase zepe.

a imajo mogoče posteljnino od nodija user posted image a ga je katera mogoče kje zasledila ?

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?