Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (17.8.2010 16:51:13)
|
HEllo!!! Evo mene na raport po nekajdnevnem zatišju [sm=smiley1.gif] Možek ima dopust, pa se malo potepamo naokrog, ko pridemo domov, je treba pa jest, pa malo pospravit, sedaj sem dala še eno rundo prat... V nedeljo smo šli po kosilu v park Brdo, nič posebnega, vstopnina 2,5 eura, smo se 1 uro sprehajali, potem pa da se usedemo na kavo, me je skoraj kap, ker je kava s smetano 2,20 eura [sm=smiley29.gif] Tako, da sem si raje privoščila malo laško za 2,50 [sm=smiley36.gif] Včeraj smo šli v živalski vrt, sem mislila, da bo dario bolj navdušen nad živami, ker ko gleda animal planet, je čisto raznežen in vriska od veselja, v zoo-ju so ga pa še najbolj zanimali tisti mini terenci, s katerimi oskrbniki vozijo hrano živalim [sm=smiley36.gif] No, nekaj navdušenja je pokazal nad papagaji, zajčki, medvedom in žirafami. Danes pa smo šli se malo sprehajat v Bohinj, vreme je bilo še kar OK, celo nekaj kopalcev je bilo, ma da se je meni zdela zelo mrzla voda (ima 18 stopinj). vrtec - Dario bo v skupini 2-3 leta, v tem vrtcu imajo jaslični oddelek razdeljen na 1-2 leti in 2-3, kar se mi zdi super. Pred uvajanjem (začeli naj bi s 1. septembrom) bom imela še individualni razgovor z vzgojiteljico. Odločbo sem že dobila, plačevali bomo 40% cene, pa zato sem se morala prijavit na zavod, sicer bi plačevali polno ceno...Ja, na občini so pa itak počeni v glavo, no comment. Eh, bi še kaj napisala, pa sem malce lenobna, pa tud ponoči sem bolj slabo spala - Dario se je zbudil že ob 5.uri, pa je trajalo 1 uro, da je nazaj zaspal, no saj smo potem skoraj do osmih spali, samo bi blo bolje, če bi spali takpo dolgo brez vmesne prekinitve [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|