orka -> RE: Novemberski malčki 2008 (19.6.2010 21:18:33)
|
Malo miru,otroci so šli spat,jaz sem si pa green tea privoščila pa net... Fuzbal-to je pa pri nas kar večna tema vsak dan saj dragi igra mali nogomet in se mu ne morem izognit,če ni fuzbal je pa kak drugi šport,tko da ne vem kdaj sem kak dober film nazadnje pogledala.Pa saj niti nimam časa,zvečer ko otroci spijo raje poklopim veke in možgane na pašo. Pa še malo o naši Emi = zelo prebrisana pupa,veliko se ji nasmejimo že zdaj,kaj šele bo,ko bo konkretno govorila...drugače pa se njen besedni zaklad počasi bogati,sicer ima še vedno svoje besede a so nam že razumljive,nikakor pa ji ne moremo dopovedati,da so ptički to kar so,zanjo so to GA-GA in pika,ja pa mama je hrana,jaz pa sem Mana :-)...S prehladi smo upam,da kar zaključili,saj si mala že konkretno "vsekne" nos,tko da večino sproti ven spravi. Spimo po 12 ur,tako da tudi tu se nimam kaj pritoževat,rada je in ni izbirčna... Kuhinja- tole jutrišnje kosilo pri andromedi mi zelo diši,le da pri nas je poleg kuhane govedine ponavadi kar špinača ali pa sladko zelje,ne vem pa sama kaj bom jutri kuhala??? Moji so zelo za klasiko dunajci pa pečeni zrezki pire,pomfi itd,jaz sem pa bolj kulinarično usmerjena in sem včasih kar nesrečna ko nočejo jesti kaj bolj nenavadnega,samo zase se mi pa ne da delat
|
|
|
|