zara13 -> RE: Novemberski malčki 2008 (20.11.2009 16:40:49)
|
Ojla! Evo eno popoldanska [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/kava.gif[/image] za vse....ravno jo pijem in sem malo na netu. Miško spančka, stanovanje je pospravljeno (pride mami iz Ce ;) tko, da se lahko še malo zabavam. mojsoncek - hvala ti za tole informacijo. Ma je najbolje slišati od nekoga kako se bele fronte sijajne obnesejo, ki imajo dejansko takšno kuhinjo doma. Meni je tvoja tudi zelo všeč, oranžna...sem študirala tudi da bi imela belo-oranžno kombinacijo, mojemu je itak vseeno kakšna bo, glavno da se jst počutim dobro v njej ;) kakšne pa ima kaj cene svak za meter kuhinje? Ekola, še slikica kako naj bi bodoča kuhinja izgledala, sem si jo sama izrisala, s tem da bi bila cela bela ;) [img]http://www4.slikomat.com/09/1120/v7x-lejlic.jpg[/img] Hvala za link copatkov, so mi všeč žabice in kužki, nekaj od tega bomo kupili. Jst bom svojemu zmerila nogico pa se bom po tem ravnala, no malo lufta bom še pustila ;) poli - ja Lesenina prodaja itak te slovenske Gorenje, Marles, Svea pa italijanske Arrex in še Dan Kuchen po novem + še ene par tistih full poceni...ma sem tudi zagreta za Gorenjevo belo Deltacolor z ora-ito aparati, bo treba it nardit predračun..ma itak me bo kap ob ceni..haha Andromeda - imam kolegico, ki dela v Dipu. Mi je naračunala za eno njihovo Impuls kuhinjo 3200€ za leseni del, Nolte so baje dražje...me pa moti, da ni prevoza ter montaže v ceni :S bukov parket - moja mami ima bukov laminat in se vse pozna gor, jst pa sedaj hrastovga in je veliko boljši, za novo stanovanje bom probala pa vzeti oreh...čistit je itak treba vsakega, še preveč hitro se nabere prah in umazanija :( tko, da bi bilo fino imet nekaj takšnega, da se ne pozna takoj vse gor smrekica - jo bomo tudi dali nekam malo na višje, čeprav naš še ne hodi in se ne dviguje, je vseeno na tleh ne moremo imeti, ker po tleh pa šiba in bi bile kuglce povsod, leseni okraski so pa tudi meni všeč pa kakšne posušene pomaranče :)) Konc lušnega...mali je pokonc ;) čaw
|
|
|
|