Bethany -> RE: Novemberski malčki 2008 (14.5.2010 9:07:00)
|
uf, par dni ne berem in ne pišem, pa že ne folgam več... [sm=zmeden.gif] Drugače pa pridne ste, pridne, da forum ne zamre, kot se je zgodilo z našim celjskim čvekanjem... [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] Imam dve novici: eno slabo, in sicer da sem ostala brez ginekologinje, in to ne kr katerekoli, ampak najboljše ginekologinje, kar jih verjetno obstaja pri nas. [sm=smiley19.gif][sm=smiley13.gif] Sicer je zdaj namesto nje ena druga, tak da teoretično nisem brez, sam sem pa zelo razočarana, da je ta šla stran oz drugam, pustila svoje pacientke in sprejela nove... [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Me je kr minilo, da bi še bila enkrat noseča, heh. Druga pa je to, da mi je zavod "ponudil" udeleževanje t.i. kluba za iskanje zaposlitve in se začne v ponedeljek, traja maks 3 mesece oz do zaposlitve, vsak delovni dan od 8 do 12. Adijo, prosti dopoldnevi. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] ma, priznam, da mi paše ena taka obveznost, pa mogoče kaj koristnega izvem, dobim, pridobim. We'll see, ane? [sm=smiley1.gif] Zdaj pa šibam v mesto, izkoristit zadnje prosto dopoldne za kofetkanje in sprehod. cau
|
|
|
|