Bethany
|
Madonca, kakšen dan je danes, ha!?? Čisto nasprotje prejšnjim deževnim. Upam, da bo vikend zdržal, imamo pestro dogajanje. V soboto dopoldan čistimo Slovenijo, popoldne pa žuramo na eni 30letnici. mojsonček, go go go!! z magistrsko!! sej bo, sam spravit se je treba, če ti je to uspelo, pol bo že zalaufalo naprej! Pa srečno pri vajinem biznisu, da dobita željeno stranko oz. stranke! nama gre taaaaaaaak počas, se mi zdi, da se nikamor ne premakne, ko lahko tako malo vsak dan naredima zarad dolgega šihta. Ampak sej bo... Js mam zdele spet mal več upanja glede službe, je spet nekaj aktualnih razpisov, kjer imam realne možnosti kaj doseči. Onur, uf, hudo glede kužka... smo dali to skoz pred dvema letoma, ja, in dokler ne doživiš, si ne predstavljaš, da ti je lahko enako hudo ob izgubi ljubljenčka kot pri izgubi človeka. Mi smo imeli pa danes pestro noč, se je mal pred drugo zjutraj začela taakooo hudo jokat, da te kr stisne pri srcu, in grem cela omotična do nje, da jo potolažim, pol je nekak zaspala nazaj ampak je skoz jamrala in po malem jokala, glih na take razmake, da sem že skor nazaj zaspala, pa me je spet predramila, in to je trajalo skoraj do jutra. Ne vem, al jo matrajo zobki, spodnje 4ke bodejo ven, al se ji je kej takega sanjalo. Upam pa, da ni bilo kaj v zvezi s tem, da me včeraj cel dan ni nič videla, ker sem imela nek tečaj, pa je že spala, ko sem prišla domov. Ima pa zdele že dober teden ful rdečo kožico s takimi izpuščaji na sramnih ustnicah, na zunanji strani, tam kjer je koža v stiku s pleničko. Ampak po ritki pa čisto nič Pa ji nikakor ne morem odpravit. Običajno pomaga bepanthen, ali eno mazilo iz bolnice, zdaj pa nič... me mal skrbi, ker je vsak dan bolj močno, pa ne bi rada, da pride do kake odprte rane... se grema pol pokazat k zdravnici. Bom tvegala obisk čakalnice, upam, da ni veliko bolanih otrok zdele... uf, tri bo že ura, šibam... čau
|