Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek se nekaj sem dopoldan pozabila... danes sem imela cudne sanje... v sluzbi je bil totalen kaos. Vsi so dobivali nove pogodbe o zaposlitvi, jaz pa sem dobila samo papir, s katerim odpovedujejo mojo pogodbo. Na tem papirju je bilo napisano tudi, da sem v sluzbi samo se 25 dni. V glavnem bila sem tako zmedena, da nisem niti vedela, ali naj koga poklicem. In koga naj sploh poklicem... moza, sefa... v glavnem nek cuden kaos. Najbolje, da pogledaš v kako sanjsko knjigo, sicer pa verjamem v teorijo, da v sanjah premlevamo svoje trenutne probleme...Morda je pa tudi zate skrajni čas, da pometeš s tole službo Drugače pa lep pozdrav! Danes je pa res en čudn dan, ne le zaradi vremena, pač pa je tudi Dario čisto po svoje naspidiran in tečkast, vejetno so zobki krivi, ker vidim, da ima na parih mestih zatečene dlesni in belino spodaj...Tudi jesti mu nič ne paše, zjutraj sem naredila umešana jajčka in jih niti pod razno ni hotel niti poskusit, pa jih je sicer že jedel in prav rad. Je pa kasneje zmazal probiotični jogurt in sadno kašo, za kosilo sem mu naredila posebej riževo juho z zelenjavo in je tudi ni s kakšnim pretiranim veseljem jedel. Za naju z možem pa bom naredila pohane šampinjone, samo ne vem, kaj naj dam za prilogo, morda krompir v kosih prelit s topljenim maslom, no, zraven pa obvezno skleda regratove solate premik ure je tudi naš ritem malo obrnil na glavo, saj če bi v slućbo hodila, bi se verjetno lažje priloagodila, tako pa oba z Dariem spiva tja do 9.30, ob 7. uri dobi mleko, potem pa nazaj zaspi, sicer raje bolj zgodaj vstajam, ker se mi zdi, da imam več od dneva in tudi vest je bolj čista Zvečer imam pa tudi težave, ker nikakor ne morem zaspat, danes sem se do 1.30 premetavala, ufff...
|