RE: Novemberski malčki 2008 (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Čvekamo o naših otrocih

Sporočilo

Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (27.3.2010 9:45:20)

Dobro jutro in hvala za kavo. Pri nas na žalost niso falili vremenske napovedi in imamo pravo aprilsko ploho z vmesnimi pavzami. Smo pa spali do 8.30. ob pol sedmih smo Dariu dali mleko in potem smo vsi lepo nazaj zaspali, je res pasalo.
Nič, opravki me kličejo, popoldne dobimo pa ljubljansko babico na obisk.

onur -> RE: Novemberski malčki 2008 (27.3.2010 11:23:06)

Dobro jutro. Jaz sem šla danes že zjutraj za 8 naredit špežo. Ni bilo še gužve. Kupila sem še nekaj za velikonočno dekoracijo. Zdaj Petja spi, ker nas je vrgla že pred 6 pokonci in pol je bilo ob 6 treba vstati. Tatko zunaj s svojim tatom štima trte, tašča bo naredila kosilo, jaz pa sem sfilala paprike in jih dala v skrinjo, da imamo za čez teden na razpolago, ko ni toliko časa za kuhat. Zdaj bom še malo zlikala, če mi bo uspelo.

onur -> RE: Novemberski malčki 2008 (27.3.2010 11:23:32)

_Katja_ poglej za teva na suprege.si, če kaj najdeš

_katja_ -> RE: Novemberski malčki 2008 (27.3.2010 19:57:11)

hehe  Andromeda sem se prekmalu hvalila, da imamo sonce. Smo šli peš na Primoža, pa nas je dobila nevihta, pa se toca je bila vmes. No potem je pa se Nace hotel sam hodit, tako da smo sicer bili na zraku kar nekaj časa, ampak prišli pa nismo niti do polovice poti. Pa umazan je bil tudi čist. Direkt za v stroj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] No se je pa tolk nahodil, da je spal potem dobri dve uri, kar se nam ni zgodilo ze nekaj casa.

onur: hvala za nasvet, bom sla pogledat.

Zdej morm pa nastudirat kak lep izletek za jutri na Primorskem, kjer bo najlepše vreme.

Lep sobotni večer!
K

onur -> RE: Novemberski malčki 2008 (27.3.2010 20:30:00)

Živjo. Škratek je spal dopoldan 3 ure in 20 minut, tako, da se je oreng naspala. Ko se je zbudila, smo pojedle kosilo, nato pa švignile do moje mame in tata na obisk. Prišla je še sestra s tamalima dvema. Tako, da je bil direndaj. No smo pa eno rekli in se potešili s pizzo. Smo jo nato še tatkotu na delo nesle, je šel v nočno. No ena dobra te strani, da bo delal uro manj, ker se le-ta premakne. Petja sedaj spi, jaz si bom pa privoščila en kozarček terančka in malo TV.

onur -> RE: Novemberski malčki 2008 (27.3.2010 20:31:55)

Ja, pa pr nas je bil sonček. Samo na žalost, mi nismo bili zunaj, ker moramo še očke pocajtat do konca.

onur -> RE: Novemberski malčki 2008 (28.3.2010 20:52:56)

Mi smo danes uživali zunaj dopoldan in popoldan. Dopoldan sva bili s Petjo sami, ker je tatko spal, ker je bil iz nočne, popoldan pa smo bili vsi trije. Jaz sem si privoščila lepotni spanec s Petjo po kosilu in sem se zbudila tako utrujena, bolj kot sem šla spat. Naredili smo še nekaj pirhov - okraskov.

mojsoncek -> RE: Novemberski malčki 2008 (29.3.2010 8:07:38)

Guten morgen! Danes za spremembo caj...

[img]http://www4.slikomat.com/10/0329/qqq-935471.jpg[/img]

No, nas je vse po vrsti pokosila trebusna viroza. Mladinca sta ze dobro in sta sla v vrtec, jaz se pa danes doma se sestavljam. Neverjetno je, kako otroci bolezen lazje prenasajo kot odrasli [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image].

Vidim, da ste vikend lepo izkoristili. Nas vikend pa je bil bolj v znamenju pranja posteljnine in pizam. Ampak smo vseeno sli vceraj popoldan ven za eno urico.

zdej grem pa se malo pocivat...

Bethany -> RE: Novemberski malčki 2008 (29.3.2010 9:31:21)

Uf, mojsonček, tele trebušne viroze so zgleda aktualne te dni... Hitro se pocajtaj! Ja, otroci tako zlahka prebolevajo nekaj, kar nas tako zdela... Pa sej imam raje tako, kot pa da bi jih mogla gledati, kako jih "malenkosti" matrajo, ane? [sm=smiley1.gif]

Ja, za nami je tudi lep pester vikend, preživet kolikor se je dalo zunaj, in se prav veselim tele pomladi, ko bomo lahko res kar naprej zunaj, Elina se tako prav fajn utrudi in potem lepo spi.

Nič, grem jest pol pa še kaj naredit, da ne bo dan izgubljen na FB in RR, heheee [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Fajn se mejte, cau

_katja_ -> RE: Novemberski malčki 2008 (29.3.2010 9:46:28)

čao!

Mojsoncek hvala za čaj in čimprej se pozdravi!

Mi smo včeraj maksimalno izkoristili sončno nedeljo. Res božanski dan. Najprej v Lj. k maši, potem pa v Strunjan in peš mimo Pacuga, Fiese, Pirana do Portoroža in čez tunel nazaj v Strunjan. V kratkih rokavih. Res bomba. In pozno kosilo v Ankaranu. Ribice so bile mnjami [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Danes je pa spet tak lep sonček [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Super tale pomlad....

Lep ponedeljek!
K

orka -> RE: Novemberski malčki 2008 (29.3.2010 13:57:38)

Helow
Upam,da mi rata kaj skupaj spacat,je že toliko ura,da se mi že mudi.
Na kratko,kaj se z nami dogaja.Saj sem pa kje kaj preberem a zelo površno in niti točno ne vem o čem teče debata.
Ema je v vrtcu pokasirala vse kar je možno in je danes po mesecu dni zopet tam in so me že opozorili da imajo še vedno različne bolezni in samo molim lahko da ne bo še kaj domov privlekla,ker te nasnage imamo že dovolj.
O zdravnikih nebi izgubljala besed ker se itak še ni zgodilo,da bi trije enako diagnozo postavli.No mi smo sforsirali pregled na infekcijski kliniki,saj v zd. Domu niso pregledali vseh možnosti…Bris iz nosu so šele na kliniki vzeli in so potrdili adenovirus in hb se je po tistem kaj hitro pobrala,saj včasih traja celo večnost da se pozdraviš,zdravila za virusna obolenja pa itak ni tko da se samo čaka,kdaj bo bolje.
No sem pa pretekli,vremensko čudovit vikend vseeno preživela med 4 stenami,je pa Ajda nekje nekaj staknila in tudi ne wem kaj,greve se jutri kazat k P ,je pa v glavnem vsa herpesna okoli ust,da komaj govori.Še malo bom morala potrpet in upam,da bo potem nekaj časa mir.
Kapa/trak…Mi imamo tanko kapo za zavezat,ker še vedno vse z glave leti ,sem pa v pripravljenosti za nabavo trak-rute.
Čeveljčki-smo jih kupili v Mala Maša trgovini v centru ljubljane,so zelo udobni in mehki,ravno za njihopve nogice 30 eur.Bethany-na fb je tudi ta trgovina malamasa.si pa je spletni naslov,kjer si lahko ogledaš ponudbo in tudi naročiš,zelo prijazno osebje,ti tudi svetujejo…no mi imamo see kai run ( upam da sem prav napisala) mojsonček popravi me če nisem,se mi zdi da jih nosite tudi vi.Drugače pa pozdravite se čimprej vsi.
Upam,da mi tole prime,čene bom u luft skočila
Kasneje še kaj napišem,treba je kosilo skuhat do konca pa po Emo.

Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (29.3.2010 13:59:14)

Hello!

Tudi mi smo preživeli čudovito nedeljo, bili smo v Besnici, ki je le par minutk vožnje stran od našega doma in tam smo se sprehajali, podili po travnikih, jst sm še vrečo regrata nabrala in me danes malo v križu zbada [sm=smiley36.gif]
Danes dopoldne sva pa tudi naredila eno dolgo turo z vozičkom, pa še Dariu sem nove čeveljčke kupila, sem jih dobila v massu znižane iz 50 na 25 eurov [sm=bravo.gif]

Nič, moram it kosilo pripravit, pa Daria bo treba dat malo spat. Ga je ta premik ure čisto zmedel, mene pa še bolj [sm=smiley36.gif]

onur -> RE: Novemberski malčki 2008 (30.3.2010 7:47:49)

Dobro jutro in eno .....

[image]https://rup6pg.blu.livefilestore.com/y1mhQe5q9iQN_vyQyfNIShy33MX-WrvR9A0p9JDufKApJWoZJNvudBdg67auDDpu4t6nQOV8-aLF17CYyFn0h__GT6jTcZVBJYHxarCAAz070bJTE-Z_DtTWsKEKRL45uRYff4Q5X8xFGlOO40LfL6PVw/DSCN86223.jpg[/image]

Včeraj smo se malo potepali po trgovini. Smo peljali nono gledat možnosti za polaganje že zaključenega parketa. Pol je pa Petja po trgovini dirjala gor in dol in seveda padla ter kasirala buško. No ma je bilo kmalu dobro. Za nazaj domov smo se ustavili še pri moji sestrici na kavici. Pa še eno prehodno jaknico sem Petji kupila v Baby centru. Sem prav zadovoljna z njo. In ko smo prišli domov je bil dan že končan. Pojedli in šli spat.

Orka, to pa ni lepo. Kako je pa Ema kaj prenašala tole bolezen. Pa bodite vsi čim bolj zdravi.

onur -> RE: Novemberski malčki 2008 (30.3.2010 8:44:04)

_Katja_, en link za tevice.

http://www.bestshop.si/izdelek/1925/naziv/TEVA-sandali-za-malcke-Psyclone

_katja_ -> RE: Novemberski malčki 2008 (30.3.2010 9:20:22)

onur: hvala za kavo in link!

poli: sem bila včeraj z jado na kavi, pa je imela njena ta velka tevice, pa je rekla, da ni problema, da bi bili pascki pregrobi. So bili oblazinjeni s spodnje strani.

Midva s tamalim sva sla včeraj k sestri po piščance, pa potem k mojim malo na obisk. Zvečer sem letela pa še z jado na kofi. Lustno popoldne. Pa cunje so se mi faj posusile, tako da bi bilo fajn če bi danes kaj likala....
A se kej spomnete kolk prej smo prale dojenckove cunje? Glede na to, da imam rok cez dober mesec in pol bi blo že počas fajn[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Poooočas. Bom drug teden.

Kaj boste kaj danes kuhale? Mi smo včeraj jedli spagete s kozicami, danes bom pa spekla nekaj kosov piščanca, pa zeleno solatko z jajckom. Verjetno nič komprirja, ali pa čisto malo.

Popoldne imamo pa plavanje, pa prej mormo v Mullerja po zalogo plenic.

Pozdravite se vsi, ki ste bolani!!

lp
K

mojsoncek -> RE: Novemberski malčki 2008 (30.3.2010 9:57:55)

dan.... hvala za kavo... virtualna mi pase, prava pa se ne [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Nas je pa totalno zmedel premik ure. Danes smo vstali sele ob sedmih, pa se to komaj. Se vidi, da nisem sla v sluzbo in se mi ni nikamor mudilo. Ker sem ponavadi jaz tista, ki moje tri decke priganjam, da vstanejo.

No, kot receno sem se vedno doma. Vceraj sem po dveh dneh pojedla malo riza, pa mi ni nic kaj dobro naredilo, danes zjutraj malo kruhka, pa mi tudi ni dobro [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. v bistvu mi sploh se ne pase jest, ampak kaj ko prazen zakelj ne stoji pokonci. Res ne vem, kaj me je tako zdelalo.

orka - upam, da se je Ema dodobra pocajtala in da bo sedaj nekaj casa mir! Nase zdravstvo pa... mislim da je skoda besed...

cevlji - ja, orka, Nejc ima See Kai Run (Smaller) za prve korake. So super "zacetni" ceveljcki. Sicer pa bom sla za Nejca iskat ene od Elefanten. Sem ravno vceraj dobila reklamo od Deichmana in sem videla dvoje lustne, pa se fizioterapevtka jih je priporocila. Imamo pa drugace velik izziv zanj dobiti ceveljcke. Ima majhno nogico in visok nart.

sandalcki - kupovali jih bomo, ko bo cas za to. Mu bom pa letos kupila kar taksne sandalcke, ki so spredaj zaprti, da ne bodo prstki vsi podrgnjeni in pobutani.

No, grem probat malo joge narediti, se prej pa izbrat prave polozaje... pa upam, da mi bo koristilo in bo pocutje potem boljse. Ce ne mi pa se vedno preostane izlezavanje, ki pa mi tudi pocasi ze preseda.

mojsoncek -> RE: Novemberski malčki 2008 (30.3.2010 10:06:43)

Pa se en linkec, ce boste letos jajcka barvali z naravnimi barvami
http://www.pikniki.si/Ideje+za+vsak+dan/56/Barvanje+pirhov+z+barvami+ki+jih+nudi+narava

Bethany -> RE: Novemberski malčki 2008 (30.3.2010 11:14:06)

Jutro, pardon DAN!.... slastna kavica, njam njam! Moja ni tak zgledala, pasala pa je vseeno, hehe. Danes sem potegnila spanje, ker sem od štirih pa do šestih bedela zarad polnega nosu, upam, da uspem tale prehlad zatreti v kali. Se grem zalivat s fiziološko in slezovimi kapljicami.

Tele tevice pa ful dobr zgledajo!! [sm=bravo.gif] Bi js tud elini kake take privoščla. [sm=smiley1.gif] lani je imela tevine japonke, bolj za glodat in žvečit kot kaj drugega [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Sem pa tud gledala Deichmannov katalog od včeraj in so not res ful šikani čeveljčki in sandalčki za zelo ugodno ceno. Grem danes gledat.

Em, ja, mojsonček, tole z zaprtimi sandalčki spredaj pa sploh ni slaba ideja, bo menda res treba mal ahtat male prstke...

Ajaaaaa! Točno! mala maša!! To sem pa že pozimi rekla, ko je dobila škorenjčke od njih, da ji bom tam kake lepe spomladanske čeveljčke kupla. Pa sem zdele kr pozabla na njih. Super, da si me spomnila, orka! [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Bethany -> RE: Novemberski malčki 2008 (30.3.2010 11:15:04)

Barvanje jajčk: js bi pa mela kake take barve, da jih bo lahko Elina s prstki gor na jajčke pacala... Kak predlog?? Če obstajajo kake "otroške" variante?

mojsoncek -> RE: Novemberski malčki 2008 (30.3.2010 14:10:59)

se nekaj sem dopoldan pozabila... danes sem imela cudne sanje... v sluzbi je bil totalen kaos. Vsi so dobivali nove pogodbe o zaposlitvi, jaz pa sem dobila samo papir, s katerim odpovedujejo mojo pogodbo. Na tem papirju je bilo napisano tudi, da sem v sluzbi samo se 25 dni. V glavnem bila sem tako zmedena, da nisem niti vedela, ali naj koga poklicem. In koga naj sploh poklicem... moza, sefa... v glavnem nek cuden kaos.

No, ce se katera kaj spozna na razlage sanj, se toplo priporocam.

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Em, ja, mojsonček, tole z zaprtimi sandalčki spredaj pa sploh ni slaba ideja, bo menda res treba mal ahtat male prstke...

Jaz se spomnim, da je imel nas tavelik spredaj ful obutane in oguljene sandalcke. In si sploh ne predstavljam, da bi imel spredaj odprte sandalcke.

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Barvanje jajčk: js bi pa mela kake take barve, da jih bo lahko Elina s prstki gor na jajčke pacala... Kak predlog?? Če obstajajo kake "otroške" variante?

Kar s prstnimi barvami [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (30.3.2010 15:05:04)

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

se nekaj sem dopoldan pozabila... danes sem imela cudne sanje... v sluzbi je bil totalen kaos. Vsi so dobivali nove pogodbe o zaposlitvi, jaz pa sem dobila samo papir, s katerim odpovedujejo mojo pogodbo. Na tem papirju je bilo napisano tudi, da sem v sluzbi samo se 25 dni. V glavnem bila sem tako zmedena, da nisem niti vedela, ali naj koga poklicem. In koga naj sploh poklicem... moza, sefa... v glavnem nek cuden kaos.

Najbolje, da pogledaš v kako sanjsko knjigo, sicer pa verjamem v teorijo, da v sanjah premlevamo svoje trenutne probleme...Morda je pa tudi zate skrajni čas, da pometeš s tole službo [sm=smiley1.gif]

Drugače pa lep pozdrav!

Danes je pa res en čudn dan, ne le zaradi vremena, pač pa je tudi Dario čisto po svoje naspidiran in tečkast, vejetno so zobki krivi, ker vidim, da ima na parih mestih zatečene dlesni in belino spodaj...Tudi jesti mu nič ne paše, zjutraj sem naredila umešana jajčka in jih niti pod razno ni hotel niti poskusit, pa jih je sicer že jedel in prav rad. Je pa kasneje zmazal probiotični jogurt in sadno kašo, za kosilo sem mu naredila posebej riževo juho z zelenjavo in je tudi ni s kakšnim pretiranim veseljem jedel. Za naju z možem pa bom naredila pohane šampinjone, samo ne vem, kaj naj dam za prilogo, morda krompir v kosih prelit s topljenim maslom, no, zraven pa obvezno skleda regratove solate [sm=smiley1.gif]

premik ure je tudi naš ritem malo obrnil na glavo, saj če bi v slućbo hodila, bi se verjetno lažje priloagodila, tako pa oba z Dariem spiva tja do 9.30, ob 7. uri dobi mleko, potem pa nazaj zaspi, sicer raje bolj zgodaj vstajam, ker se mi zdi, da imam več od dneva in tudi vest je bolj čista [sm=jezicek.gif] Zvečer imam pa tudi težave, ker nikakor ne morem zaspat, danes sem se do 1.30 premetavala, ufff...

poli* -> RE: Novemberski malčki 2008 (30.3.2010 17:51:40)

Onur in katja- jaz sem lansko leto videla te tevice: http://www.superge.si/html/svn/7292238-AA.shtml
Zato sem rekla, da se mi zdi, da so malo grobe. Te niso nič podložene.

Bethany -> RE: Novemberski malčki 2008 (30.3.2010 19:40:56)

Evo, naš nakupovalni podvig uspel, prinesla domov tri pare čevljev za elino, plus tri pare nogavičk, od žabic se bomo menda lahko počasi poslovili, ane? [sm=smiley1.gif]

Kupla sem ji škorenjčke za po lužah in blatu pacat, ene čeveljčke, ki so ob straneh malo odprti, za okoli 15 do 20 stopinj ali na boso nogo, ko bo topleje, pa še ene usnjene sandalčke za tople, vroče dni. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Vse skupaj za 40 eur, nej slabo ane? Še enih samcatih cicibank ne dobim za ta denar... [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Jajčke in prstne barve: ahaaa! kul.... zdej mi je pa žal, da jih nisem zadnjič kr kupla, ko so jih imeli v eurospinu ful ugodno.

Bethany -> RE: Novemberski malčki 2008 (30.3.2010 19:45:58)

ups... pardon!! za 50 eurov, se popravljam, torej dobim ene cicibanke za to. [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

orka -> RE: Novemberski malčki 2008 (30.3.2010 20:07:18)

helow

spet bom samo na hitro...danes bila z Ajdo pr dohtar,a s morte mislt,je staknila SLINAVKO....grrrrrr mislm,pa spet obenga zdravila k je spet virusna okužba,baje zelo nalezljiva [sm=smiley19.gif] se mi pa zdi da sem del tega že dobila,ker nisem za nikamor...bolijo me zobje,glava,ušesa,grlo,kosti,mišice...pa kaj bi naštevala,ker ni konca in kraja.Sem samo za u mižule.Lep večer vsem

Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>