Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (18.3.2010 14:34:37)
|
Hello! Po dokaj pestrem dopoldnevu imam končno malo miru, da kaj napišem...Dopoldne sva šla z Dariem na upravo vrtca odnest vlogo za vpis, pa še malo po trgovinah itd, potem sva pa domov prišla in ni šans, da bi šel spat, pa komaj je gledal...No, sem ga vzela iz postelje, sva se malo igrala, jst sem še kuhala vmes, nato mu dam kosilo, potem sem ga pa kar nesla v posteljo in je pol ure nazaj lepo zaspal. Je bil pa celo dopoldne tako siten (ko sva hodila naokrog je bil priden kot bubica, vmes je celo za 20 minut zadremal), no že zjutraj se mi je zdrl do hlipanja, ker mu nisem pustila, da se igra s pralnim strojem. Prejle je pa tudi sitnaril, sem kar vesela, da je končno zaspal [sm=smiley1.gif] Kaj moremo, je bilo že ponoči dokaj pestro, ko je ob treh zjutaj stal in se drl iz postelje, češ, da se je že naspal,;sta pa zgornji enki končno dlesni predrli in se ne čudim, da je takega razpoloženja. No, danes imamo pri nas za kosilo polpete z bučkami in sirom (Dariu je bilo kar všeč) in pečen krompir, pa še gpveja juhca mi je ostala od včeraj, Dariu sem pa riž naredila, ker že cca 2 tedna odklanja krompir oz. se kar davi z njim [sm=zmeden.gif]
|
|
|
|