|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
11.2.2010 21:58:01   
Andromeda
onur - vi ste pa tud boščki s temi prehladi, ki krožijo med družinskimi člani! user posted image , da se čimprej pozdravite!
Joj, jutri bo toliko ljudi držalo pesti zame, da bom res naredila izpit! Hvala, punce user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 826
12.2.2010 17:12:03   
Andromeda
Hello!

Kje se pa skrivate danes? No, jst se moram pohvalit, da sem naredila izpit user posted image

Prejle smo imeli malo bolj pozno kosilo in smo jedli orade pečene v pečici in lignje na žaru, je tudi Dario jedel zraven in je čisto navdušen nad morsko hrano. Ob besedi "ribica" avtomatsko odpre usta.
Baje, da prihaja en lep vikend, kar se vremena tiče, pa še pustna sobota je jutri - kako jo boste preživeli? Jaz bom pekla krofe, v maškare pa gremo (oz. bo samo dario maškara) v torek, ko je v Kranju organizirano pustno rajanje za najmlajše. V nedeljo gremo po kosilu na kakšen daljši sprehod ali pa mogoče na kakšen hribček se sankat, potem pa pride tašča na obisk user posted image Čudovit zaključek vikenda, a ne? user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 827
12.2.2010 21:27:13   
_katja_
čer!

Super Andromeda za izpit! user posted image In ja vikend se bo zaključil popolno user posted image Nimaš kaj, družinske obveznosti.

Mi imamo pa jutri eno kosilo z moževimi sorodniki. Nisem kaj preveč navdušena, ker je po dolgem času lepo vreme in zdaj sem bila dva vikenda zaradi prehlada doma....no pač nujno 'zlo'. Pa saj bo sigurno luštno. Gremo pa dopoldne na kak kucelj v bližini hodit, potem v nedeljo pa na celodnevni izlet nekam na Gorenjsko.
Zdele sva bila pa z dragim na romantičnem sprehodu....je tko lepo, pa snežinke naletavajo..... čista romantika user posted image

Drugače ima pa tašča nov avto, smo ga malo zapili. Res je lep tale Renault Modus. Tak ženski sexyuser posted image

Lep vikend!
K

Neposredna povezava do sporočila: 828
13.2.2010 13:28:09   
onur
Živjo. Pr nas je mamica ozdravela in v petek zaključila bolniško. Petja okreva, ji pa še zmeraj malo hrešči in se še izkašljuje, je pa veliko bolje kot je bilo. Je pa sedaj tatko nahoden in mu teče iz ust ter nosu tako, da prav joka.
Jaz sem bila včeraj po trgovinah. Sem naredila špežo in možeku kupila za valentinovo brivnik, ker se mu je stari pokvaril. Da ne rečem koliko sem zapravila. Pa bila še v lekarni, pa danes šla po rožo (ker ima soseda 50 let), ...
Včeraj sem šla iskat tudi mamo, ki je pri nas za vikend in je malo povarvala Petjo, da sem jaz lahko kaj naredila, ker možek danes dela. Malo sem po hiši pospravila, ker smo se utapljali v prahu. user posted image user posted image user posted image user posted image Ko pa se Petja in mama zbudita, bomo pa krofe pekli. Dopoldan smo imeli na obisku vaške maske, jih je Petja samo debelo gledala.
Drugač pa če bo vse po sreči, greva v četrtek z možekom gledat moški-ženske.com.

Andromeda: čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image za izpit.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 829
13.2.2010 13:29:10   
onur
A, ja, pa še pust: pri nas ga letos nažalost ne bo nič. Smo mislili it gledat kakšen sprevod, vendar je Petja bolna in še pokašljuje tako, da najprej zdravje, pustov bo pa še veliko.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 830
14.2.2010 8:53:03   
Bethany
Jutro, čveke!

tale vikend je preveč pester, da bi bil še čas tle gor klopotati... ane? user posted image user posted image

No, js imam par minutk časa, tulk da vam postrežem tematski kofe:
user posted image

Pust: mi smo našega baceka včeraj popoldne odpeljali kar v City Center, kjer je bilo kitajsko pustovanje. Hecno je, da sem se ga vedno do zdaj na daleč izogibala, ko so bile takšne in drugačne prireditve tam, namreč ni mi hujšega, kot da mi med pohajkovanjem po trgovinah nekdo nabija obupno glasno musko in da je folka kot listja in trave.No, to se je zdaj spremenilo. Elina je uživala, iz atijeve rame opazovala druge otroke, maske, pisane okraske in se veselo sprehajala gor in dol po hodniku citi centra.

Bilo je super, user posted image user posted image kar naenkrat je bila ura sedem in smo odšibali domov jest in spat. Eno pustovanje naš še čaka v torek popoldne, takrat pa bomo tudi šli gledat povorko in na otroško pustovanje z Romano Kranjčan. Končno je pust spet zabavn, hehe... Kaj v se otroci spremenijo v našem življenju, ane???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andromeda. čestitke za izpit!! user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 831
14.2.2010 15:58:03   
Andromeda
Hello!

Uf, kakšna zaspana nedelja. Očitno nam je sonček namenjen samo 1 dan v tednu user posted image
Včeraj žal nisme mogla nredit krofov, ker nikjer več niso imeli kvasa user posted image No, sem sedaj spekla jaffa biskvit in se hladi na balkonu, čez 1 uro pride pa moja ljuba tašča na obisk user posted image Dario se lepo igra z avtomobilčki in vlakci.

Eno? - koliko časa pustite vašim malčkom gledat risanke? Dario je namreč čedalje bolj navdušen gledalec, pa nočem, da bi preveč gledal, da se ne razvadi...Pustim mu nekje 10-15 minut (po 2x na dan).

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 832
14.2.2010 20:59:53   
onur
Živjo. No pa je pustna nedelja mimo. Pri nas smo bili še noter, ker se še cajtamo. Drugače pa razbivamo user posted image user posted image user posted image user posted image po hiši. Možek je bil happy, ker je za valentinovo dobil birvnik. Je pa rekel, da me bo peljal na večerjo. Sem ga pa vseeno malo ok... in mu rekla, da bi lahko vsaj rožico kupil. No pa saj se bo z večerjo izmazal. Sedaj sva sami, ati dela. Mama gre jutri delat, mala pa bo še doma.

Risanke: kaj pa vem koliko časa. Čim manj tem bolje. Ponavadi zvečer ko se umirimo pripalimo malo baby tv ali pa zjutraj. Drugač pa TV gori tudi ko spremljamo poročila in podobno, pa jo včasih tamala šmergla, včasih pa ne.

Neposredna povezava do sporočila: 833
14.2.2010 21:17:59   
_katja_
čer!

Za nami je super vikend user posted image Včeraj smo šli na Sv.Primoža nad Kamnikom, prava zimska idila. Danes pa na Slavnik. Super je bilo user posted image Zdaj pa samo še padem v posteljo:)

Pri nas ne praznujeva Valentina. Čeprov mu glede malih pozornosti že cel teden malo pridigam, ampak se ga nič ne prime..... no ni glih ekspert za kakršnakoli presenečenja moj dragi. Ampak sej kakšno napako pa tud mora imet user posted image

risanke: našega še ne zanimajo, tko da nimamo še teh problemov. Ampak ko ga bojo pa definitivno minimalno.

Je bil pa prejle Nace pavi vražiček, ko smo prisli domov. Sam gledal je kje bo kaj ušpičil user posted image

Sladke sanje in lep začeek delovnega tedna user posted image

K

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 834
15.2.2010 9:28:18   
mojsoncek
Morgen!

Eno kafe in nekaj sladkega za zajtrk
user posted image

Pri nas je kot ponavadi pestro in zabavno... danes imam dopust, ker nam pridejo montirat zavese. Koncno user posted image

Andromeda, cestitam za izpit!!! user posted image Kar tako naprej...

risanke - moram rect, da ga TV nic kaj dosti ne zanima, razen ce je kaksna muzika, potem ene dve minuti malo gleda in zraven plese, potem se gre pa naprej igrat.

onur - upam, da se tudi Petja cimprej pocajta do konca!

pustovanje - v soboto nismo nic pustovali, ker smo sli na en obisk, ki je nasemu tavelikemu fanticu definitivno pomenil vec, kot maskare. No pa saj bodo imeli jutri v vrtcu pustno rajanje...

Toliko na hitro... se javim se kaj kasneje...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 835
15.2.2010 11:07:24   
orka
helow

no jaz pa bolj štrajkam z netom,saj odkar sem sama dopoldneve preživljam med navlako po stanovanju ,ki se vse prehitro nabira user posted image
Sta pa ta teden starejša mladiča doma in moram priznat,da mi ta direndaj ne paše prav preveč...
Smo šli v sob. Emi še ene superfit copate za doma kupit in sem se slučajno pri optiki ustavila in so ugotovili,da mi je vid začel pešat...a zato me pri branju vedno začne glava bolet???

Risanke-Moram pohvalit Emo je prav nič ne zanima,sem pa nad starejšima razočara,to bi po 10 ur samo risanke gledal,monopoly,čnjs,scrabble in ostale igre kot da jih ni pa še z mano bi se lahko družila a Aljaž se ne da ,ravno ta trenutek sem ju ven na sneg poslala pa se on joka ker ne more na dvd pogledat ene risanke user posted image user posted image user posted image ma sem prav žalostna da mu pri 11 letih ne morem dopovedat da je že prestar za take stvari...

pust-smo želeli v city-ju na čuke a se je Ema bala mask,zato smo se kar obrnili in domov,spet starejšedva,mislim,to sta ena dva tko zdolgočasena otroka da je kej,sploh ne vem kako ju zmotivirat,se ju ne da ....

Bom pa jutri zjutraj flancate pekla,krofov se mi ne da

valentinovo-pa tudi meni ne pomeni nič,saj se itak ljubimo in imamo radi čez celo leto,sem jim pa po kosilu vseeno naredila sladoled z vročim sadjem...mmmm so vse polizali,jaz pa žal na dieti inn sem prav ponosna,da me ni premamilo user posted image user posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 836
15.2.2010 12:12:24   
Andromeda
Hello, čvekice!

Pri nas spet neki hecno sneg pada! Jst komaj čakam na pomlad...samo, da ta februar mine, pa kakšen sončni dan bi tudi prav prišel.

valentinovo - tudi mi2 nič ne dava na to. MOj mož tudi ni ravno hudo romantične sorte, rožico mi ponavadi prinese za 8. marec in rojstni dan.

pust - nam se je sfižila pustna sobota, ker nisem mogla krofov pečt in še vse sem morala posravit itd, ker prejšnji teden sem zaradi učenja dala tovrtsne zadeve na off. Jutri moram nujno na ene govorilne na fax in bom Daria s sabo vzela, mogoče bo pa malo profesorico očaral user posted image

orka - to so otroci današnje dobe...če ne TV, pa računalnik...vsi so isti! Moj bratranček ima 13 let in je non-stop pred računalnikom, same igrice bi igral, so ga tudi skušali motivirat z raznimi dejavnostmi, ampak ko je doma, bo za računalnikom in pika. Sicer se je začel lani spomadi ukvarjta s kolesarjenjem in je malo bolje, mogoče bi tudi vi poskusili Aljaža v kakšno tako aktivnost vpeljat, Ajda je mogoče še malo majhna, ampak mogoče jo pa kake ročne spretnosti zanimajo? TV bi jim pa jaz na tvojem mestu časovno omejila (no, saj si najbrž poskusila, pa ne gre), ker po cele dneve buljenja je res too much.

_katja_
dobra si, da si z bušijem tako aktivna! Bomo pa tudi mi začeli malo v hribe hodit, nahrbtnik za Daria nosit smo že kupili, le še na bolj primerno vreme je treba počakat user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 15.2.2010 12:13:40 >

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 837
15.2.2010 20:12:30   
_katja_
čer!

Orka: ja neprava dioptrija lahko povzroča glavobole. Tko da kr na pregled k okulistu. Mogoče se ti je to po porodu poslabšalo.... in BRAVO za dieto user posted image Ti želim, da bi dosegla cilj, ki si si ga zadala. Jaz tudi jeseni udarim športanje na polno in kilce dol.

Andromeda: ja nahbrtnik je super stvar. Samo naš se je začel nekaj puntat notr. Tako da je včeraj zadnjo petino poti dol hodil in je trajalo in trajalo.... no pa saj smo imeli čas.

Lep večer vsem!
K

Neposredna povezava do sporočila: 838
15.2.2010 20:37:24   
onur
Sam na hitro. Bemti, če ni zmeraj kaj. Mala se udari v predal in si pretrže "jeziček" med zgornjo dlesnijo in ustnico, vendar ne v celoti. Smo bili na urgenci. Jutri gremo ponovno, ker se bo pozanimala, če bo treba šivat ali pustimo, da se samo zaceli. Sem pa na med.over.net vprašala p in pravi, da se ne šiva ter tako ostane kot se samo zaceli. Itak pa jaz polna strahov in vsega drugega, kaj pa če vpliva na govor, hranjenje. Pove, da nepomembno, da se malo bolj zaviha ustnica ob nasmehu ali pa kakšno blago seslanje.

Orka, bravo za dieto. user posted image user posted image user posted image user posted image

_Katja_, neutrudni športniki. Dobra si ti, da se takole odpraviš kar visoko noseča. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 839
15.2.2010 20:40:13   
poli*
Andromeda- bravo za izpit!! Kolk maš še do konca?

Naša punči se je zaenkrat kar dobro upeljala v vrtec. Danes sva jo tam pustila 1 uro, pa naju ni nič pogrešala. Nasprotno, ko sva jo prišla iskat za domov, ni hotela iti user posted image .

TV- ona pogleda samo uvodno pesmico od nodija, risanka pa je ne zanima (še).

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 840
16.2.2010 13:12:27   
onur
Živjo. Danes pa strežem s kosilom.

user posted image

Jaz delam. Zjutraj je še možek pripeljal Petjo do urgence, da je še enkrat pogledala poškodbo na dlesni. Najprej naju je hotela napotit naprej, nato pa je klicala in povedala, da naj ne skrbimo ter da "jezička" med ustnico in dlesnijo zgoraj ne šivajo in se samo zaceli kolikor se. Zatem sem še klicala v vrtec, če jo lahko pripeljemo malo v maškare in je rekla da ja. Jo je možek zapeljal ob 10.00 uri in so ravno začeli s povorko (so prišel maškare iz osnovne šole, ki je v neposredni bližini vrtca). Jaz sem letela nazaj v službo. Ko pridem domov pa bomo videli kako je bilo.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 841
16.2.2010 14:08:10   
watershine
pozdravljene!

po dolgrem času se vam javljam-mi bol laufa FB, zdej mam pa počitnice pa mi je dolgčas :S (pospravljeno imam vse, seminarske mama tut že v naprej narejene, zapiski so tut poštimani... use narejeno meni pa dolgčas)

malo na hitro sem vas preletela pa sem rekla da nima smisla vas bom probala počasi dohajat :)

mam eno ? za use vas:
bi mi lahko tako na kratko opisale kaj jejo vaši malčki in kdaj!?!?!

anže še vedno je zmiksano hrano-ne čist u nulo ampak v osnovi more bil zelo malo majhnih koščkov če ne vse ven spljuva-drugo me ne skrbi ker redno je in tudi količinsko veliko poje... samo tole miksanje mi gre že pošteno na žiuce ampak OK to se počasi odvajamo... drugi problem je ta DA NIČ NOČE PROBAT!!!! sedi pri atiju za mizo packa po krožniku ampak probat pa noče niiiiiiičččč!!!!!
KAK NASVET?!

PUST-smo bli na karnevalu, Anže je užival! še dobro da je karneval trajal samo 1h! ker je bi brezvezen!

valentinovo-mi 2 ne dava dosti na to, sva pa obsedena z najinimi obletnicami, za valentinovo če se slučajno kateri spomni si kupiva kako milka bombonjero in to je to (pojeva jo seveda skupaj) letos je ni bilo, sem si pa kupila rdečo kombinežo malo pred valentinovim, pokazala sem mu jo šele 14. tko da je blo to kao presenečenje...

nč grem še miške spečt-krofov mam že poun kufr :S

LP

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 842
16.2.2010 14:25:18   
ksenjicka
koliko že tehtajo vaši novemberčki?

in ali jedo že kaj drugega kot mleko?

mi smo še vedno 100% na mleku

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 843
16.2.2010 18:36:45   
orka
ksenjicka-se mi zdi, da si si želela vprašat novemberske 2009,ker mi smo že kar preko enega leta in jemo vse ;-)

watershine-matr,sem mogla debelo pomisliti kera si na fb,ker te res že dolg ni bilo tu.No kar se pa hrane tiče,se mi pa zdi,da bi Anže že moral jesti normalno hrano,mogoče malo pretlačiš ampak čisto malo....jaz Emi nič več ne pasiram/peštam...in tudi v vrtcu jim ne mečkajo,razen cmoke mal narazen dajo,drugače pa bi otroci morali že kar grizti....in pa še izbirčnost....jaz bi ga pustila,saj očitno že dobro ve kaj mu paše in kaj ne .Ema pa je pravo nasprotje Anžeta...je vse in kadarkoli običajno celo popoldne nekaj grizlja,tako da za večerjo niti nimam veliko dela z njo,ker je že prenajeta in gre samo še spat...

(odgovor članu ksenjicka)
Neposredna povezava do sporočila: 844
16.2.2010 20:29:52   
Andromeda

Hello!

Za mano je kar naporen dan, dopoldne sva šla z Dariom v Lj na moj fax na ene govorilne, potem pa sva šla do babice, kjer sva počakala na očija, da smo šli skupaj domov. Sva se pa malo s taščo počili oz. sem ji dala nekaj jasno vedet...Ker če tej babi ne postaviš mej, začne hodit po tebi. No comment!

watershine - mi smo morali našemu do 14. meseca večino stvari pasirat, potem sem pa čedalje bolj grobo pasirala oz. pustila vmes večje koščke in se je navadil. Pa še sedaj ne more nekaj ful gristi, ker ima še vedno 2 zobka! se je pa lepo navadil žvećit, pa sem bila glede tega že precej obupana, tako, da večkrat probaj, pa bo.
Mi jemo približno takole:

7.00: mleko 2,5 dcl

9.00 žitna kašica, na mleku kuhani ovseni kosmiči, toast z maslom in sirčkom itd...

11.00 vmesni "prigrizek" - ponavadi kos žemljice, jogurt...

13.30 kosilo: je skoraj vse, ima pa izbirčna obdobja. Danes smo jedli brokolijevo juho,pečen piščančji file, riž, ponavadi dobi še sladico (kaka skutka, domač puding...)

17.00 sadni obrok, včasih še malo jogurta ali skute, odvisno koliko se je najedel pri kosilu

19.00 večerja: čokolino, rižolino, mlečni zdrob itd

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 16.2.2010 20:30:06 >

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 845
16.2.2010 21:30:55   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: orka

ksenjicka-se mi zdi, da si si želela vprašat novemberske 2009,ker mi smo že kar preko enega leta in jemo vse ;-)

watershine-matr,sem mogla debelo pomisliti kera si na fb,ker te res že dolg ni bilo tu.No kar se pa hrane tiče,se mi pa zdi,da bi Anže že moral jesti normalno hrano,mogoče malo pretlačiš ampak čisto malo....jaz Emi nič več ne pasiram/peštam...in tudi v vrtcu jim ne mečkajo,razen cmoke mal narazen dajo,drugače pa bi otroci morali že kar grizti....in pa še izbirčnost....jaz bi ga pustila,saj očitno že dobro ve kaj mu paše in kaj ne .Ema pa je pravo nasprotje Anžeta...je vse in kadarkoli običajno celo popoldne nekaj grizlja,tako da za večerjo niti nimam veliko dela z njo,ker je že prenajeta in gre samo še spat...

ja, se js strinjam z orko, glede prehranjevanja... mi že jemo čist konkretno, nič ne miksam, skoraj nič ne tlačim, je tudi skoraj vse, zadnje dni se mi zdi, da nenormalno veliko, kar naprej nekaj gloda, kosilo v varstvu, kosilo doma z nama in včasih še z babico v spodnjem štuku, pol kako sadje, veliko soka, za večerjo ji potem skoraj nič več ne dam...

Ksenjicka, če si res za eno leto zgrešila temo, mi lani takle čas, pri treh mesecih, nismo še nič dodajali, šele od 5,5 meseca naprej.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 846
17.2.2010 7:18:53   
onur
Živjo. Danes pa vam dan polepšam z rožicami.

user posted image

Smo že v službi in delamo. Petjo bo tatko pospremil do vrtca. Včeraj popoldan sva šle pogledat za čeveljčke, vendar nisva nič dobile. Nato smo skočile še do službe, kjer dela mama. Ja pol smo se še doma malo našemili in poslikali, potem pa kopanje, večerja in spanje, pa je bil dan naokoli.

Watershine, katera si že na FB. Prehranjevanje: jaz sem ji do cca. 8 meseca miksala, nato pričela hrano tlačiti, sedaj pa je že normalno. Meso sicer dam na majhne koščke, pa špagete nadrobim na drobno, drugače pa gre v redu. 
Ob cca. 7.00 mleko ali kakav (če vstane kasneje dobi kruh in jajčko ali kruh in kakšen namaz), cca. 10.00 sadje (ali ga grize ali pa ga ji pretlačim, če je kakšna stvar, ki jo ne je prav rada), cca. 12.30 kosilo (mineštre, rižota, špageti, meso, ribe, zelenjava, ...), cca. 15.30 jogurt ali monte, cca. 17.00 kakšen mandarin ali kakšno drugo sadje, cca. 19.00 večerja (mlečne kašice ali pa kruh in še kaj gor). Vmes med obroki pa pride še kakšen grisin ali keks. Takole približno je kadar je doma, če gre v vrtec pa ima zjutraj prav tako mleko ali kakav, nato v vrtcu zajtrk, pa malico, pa kosilo in popoldansko malico. Nato pa še kaj popoldan doma in večerjo.

Ksenjicka, menda si res falila temo. Jaz sem pričela dodajat tudi po 5,5 mesecu.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 847
17.2.2010 12:41:05   
watershine
pozdravljene!

pri nas poteka hranjenje nekako takole:

9.00 eden izmed linotov
12.00 meso (zmiksano ali zelo nasekljano) z zelenjavo (najboljši je korenček)
+ sadni jogurt ali ena fruhzverga
med15.00 in 18.00 -kruh ali plazma piškoti
18.00 jabolko ali banana to je kar kose mu ni ne pasiram, če mu hočem dati še kako drugo sadje moram banano pretlačiti in umešati še kaj drugega
20.00 mleko (še vedno po flaški)

andromeda-tut moja tašča zna bit pravi zmaj če ji ne začrtaš mej, z svojim sinom (mojim lubijem) že 3 dni ne govori, ker ji je zasiku da otroka uzgajava mi2 in ne ona, potem ji je še našteu kaj dela narobe... da ji anže dirigira že kot pravi mojster... in zdej se spotikamo ob njn rilc tako je kuha! bo že prebolela :)

opazila sem da imajo vaši malčki kosilo okoli 12.30 do 13.30h Anže pa ravno takrat spi (spi od 12.00 pa do cca 15.00)
kako spijo vaši?
aja še to koliko zob imajo?

naš je že jedel malo večje kose, pa smo imeli trebušno virozo in je bil 3 dni na juhici in čaju tko da je tudi to delno vzrok da se mu je ponovno zamerila "večja" hrana

ja resno bo treba kake spremembe uvest pri prehrani se mi res ne da več posebaj kuhat...

onur
-na FB sm Dragana

no danes bojo za atita in mami ribe, anže svojega kosila ni pojedel tako da ga čaka po spanju....

LP

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 848
17.2.2010 16:22:57   
orka
helow

Danes pa je bila orka prvič po 25-ih letih na drsalkah,so me otroc not potegnil in je bilo super...sem v otroštvu samo 1x na njih stala mogoče kakih 10 min pol mi pa ni bilo več všeč.

Prehranjevanje je pa takole
zjutraj ob 8-ih je v vrtcu zajtr...okoli 9.30 imajo sadje...11.15 kosilo... ob 14-ih malico...potem pa po tretji ko pride domov imamo mi kosilo in z nami je pa celo popoldne gricka bobi palčke pa kekse in ji za večerjo samo še mogoče kak navaden jogurt dam in spat med 7 in 7.30 ...

zobje-sem ravno par dni nazaj opazila da ima že obe zgornji 3 zunaj...se pravi da imamo 13 zob...nam pa manjka spodnja dvojka in po pregledu ustne votline se mi zdi da tam kjer manjka sploh ni prostora za dva zoba,zato sem se drugi teden že naročila k zobarju,me res že mal skrbi tole,ker je med enko in štirko res prostora samo za en zob user posted image

watershine-a še vedno posebej kuhaš? Pa ne no saj ni več potrebe,skuhaš za vse enako in potem pač Anžetu malo pretlači dokler se ne navadi,ampak samo z vilico pretlači ne miksati,počasi se bo že navadil,saj so naši malčki zelo prilagodljivi...pa če ti sadje je v koščkih ni hudič da ne bo tudi ostalo.Meso npr jaz kar v ekonomu delam in je tako mehko,da se kar stopi v ustih in to imamo tudi mi radi tako,še posebej če je goveje.

< Sporočilo je popravil orka -- 17.2.2010 16:27:13 >

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 849
17.2.2010 17:39:51   
watershine
ja saj bi pa noče nič probat! danes sem mu ponudila ribo-je samo zavohal da je nekaj drugega in niti ust ni odprl :(
zato kuham posebaj...

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......