Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: orka ksenjicka-se mi zdi, da si si želela vprašat novemberske 2009,ker mi smo že kar preko enega leta in jemo vse ;-) watershine-matr,sem mogla debelo pomisliti kera si na fb,ker te res že dolg ni bilo tu.No kar se pa hrane tiče,se mi pa zdi,da bi Anže že moral jesti normalno hrano,mogoče malo pretlačiš ampak čisto malo....jaz Emi nič več ne pasiram/peštam...in tudi v vrtcu jim ne mečkajo,razen cmoke mal narazen dajo,drugače pa bi otroci morali že kar grizti....in pa še izbirčnost....jaz bi ga pustila,saj očitno že dobro ve kaj mu paše in kaj ne .Ema pa je pravo nasprotje Anžeta...je vse in kadarkoli običajno celo popoldne nekaj grizlja,tako da za večerjo niti nimam veliko dela z njo,ker je že prenajeta in gre samo še spat... ja, se js strinjam z orko, glede prehranjevanja... mi že jemo čist konkretno, nič ne miksam, skoraj nič ne tlačim, je tudi skoraj vse, zadnje dni se mi zdi, da nenormalno veliko, kar naprej nekaj gloda, kosilo v varstvu, kosilo doma z nama in včasih še z babico v spodnjem štuku, pol kako sadje, veliko soka, za večerjo ji potem skoraj nič več ne dam... Ksenjicka, če si res za eno leto zgrešila temo, mi lani takle čas, pri treh mesecih, nismo še nič dodajali, šele od 5,5 meseca naprej.
|