Bethany
|
Hrana: js skoraj ne pripravljam več posebej obroka za Elino, je tisto, kar je pač na jedilniku. Če je potreba, sam mal premučkamo. Tudi pico je že probala, sicer brez šunke, ker je js na pici običajno ne jem, je pa jedla že šunko samo. Je pa pridna, kar se hrane tiče, je res skoraj vse, kar ji ponudiš, če je seveda lačna. Je pravi gurman, ker so ji posebej všeč take mal drugačne jedi (kake mediteranske specialitete, recimo), še posebej tist, za kar sem prepričana, da ji ne bo všeč. Me vedno preseneti. Ne mara pa krompirja, kar je kul, kr ga js skoraj ne jem in torej tudi ne pripravljam. Aja, je pa ne sama... vedno jo fujtramo. Ne vem, niti ne kaže interesa, če pa ji ponudim žličko, jo pa ne nese v usta, ampak paca po hrani, ki je na njej... Eh, bo že... V usta si sama nosi samo koščke hrane, ki jih prime s prstki. Vrtec: Mi se bomo uvajali naslednji sept., letos oz v januarju bo šla v privat varstvo. Trgovine: če je možno, jo js pustim doma, pri babici, ko grem v šoping centre. Če seveda ne bi imela varstva, bi pač šla z mano... Ko grem dopoldne kam, grema tak skupaj... Z gripo se ne obremenjujem, ker panika še nobenmu ni koristila. tako... še malo čvekanja z moje stvari. Lep vikend in uživajte na sončku, če se bo kaj pokazal.
|