zara13
|
Ojla mamike! Jst sem še čisto pod vplivom nogometa...jupiiii BRAVO NAŠI! Kaj čem, sem taka fuzbal fanica, da že glava boli..sam to že od nekdaj..hehe :)) Čestitke vsem malčicam in malčkom, ki pridno že korakajo mi smo žal še daleč, bom pa zelo vesela, ko bom lahko podobno napisala, da moj mini že tudi prve korake dela. Ravno čez dobro uro imava zopet fizioterapijo tako, da bo spet malo vadil, drugače se pa tudi sama z njim dosti ukvarjam, a kaj čem, počakat je treba, da osvoji sam, nič na silo, ko bo BO. copatki - tudi jaz bom naročila te od malih nogic, se mi zdijo fletni, verjetno jih bo kak božiček prinesel :) zobozdravnik - ne vem kako je s tem, sicer pa osebno poznam otroško zobozdravnico na Jesenicah pa jo bom vprašala, imamo pa tudi pediatra naslednji teden tako, da še tam povprašam...imamo pa 2 zobka zgoraj in 2 spodaj, in zgoraj raste še eden ;) kahlica - ufff..mi bomo še kar počakali, še ni pravi čas ;) Jaz sem se zopet zbudila z vampirskimi očmi, čisto rdeče in gnojne, da sem jih komaj odprla..ponavad imam rdeče 2 dni in mine samo od sebe...kot nek prehlad.. :S si pa malo spiram s kamilico, zgleda kot da bi se jokala celo noč..hehe Še eno vprašanje? Ima morda doma kdo kuhinjo belo sijajno, to zdej moderno? Jst sem čist v načrtih za prenovo stanovanja in bo treba izbrat tudi novo kuhinjo. Ker bodo stene malce odštekane, mi tudi ne paše neka rjava kombinacija kuhinje, sem pa brala da se te bele dobro čistijo + se ne opazi toliko prstnih odtisov kokr na ostalih svetlečih kuhinjah...lahko katera to potrdi? Všeč mi je tudi kakšna oranžna izvedba....sej vem da je malo čudno, rihtali bomo stanovanje šele aprila 2010, a moram vsaj približno vedet koliko me bo stala, zarad kredita :S ker bo komplet treba prenovit stanovanje tko, da bomo imeli gradbišče Zdej pa šibam na fizioterapijo + ko pridem domov, me čaka pucanje...pride jutri mami na obisk in ostane čez vikend tak, da bom kr zaposlena s krpo Uživajte v sončku, je prav lep dan**
|