mojsoncek -> RE: Novemberski malčki 2008 (14.12.2009 13:01:14)
|
hello hello punce! Evo mene, iz pravljice nazaj v realnosti. Midva sva se nauzivala so na uro! Jaz sem sicer en dan in pol samo spala, ampak potem se je pa zacelo pravo uzivanje in razvajanje. Masaza, namakanje v bazenih, polezavanje, sprehajanje, kulinaricni uzitki, pa da ne govorim o tem, da sva imela z mozekom cas samo zase. Pri vecerji sva v miru sedela eno uro in pol. Neverjeten obcutek, ko lahko v miru pojes vse kar ti pripada, spijes zraven kozarcek vincka, ne rabis nobenega loviti po ostariji, nobeden se ne dere za mizo, pribor ne leti po tleh in podobno [sm=smiley36.gif]. No, bottom line, sem naspana, spocita in pripravljena na nove zmage. Mladinca sta pa tudi uzivala in bila pridna "na pocitnicah". Prav nobenega problema ni bilo z njima [sm=bravo.gif]. No, tudi nas je zasnezilo... zjutraj sem do LJ porabila skoraj 3x toliko casa, kot ponavadi. Pa pocasi ze razmisljam o tem, da se kar odpravim nazaj proti domu, da ne bosta tamala slucajno v vrtcu prespala[sm=smiley36.gif]. Bom ze zvecer nadoknadila tele ure. Pokomentirat pa ne morem nic, ker nisem se nic za nazaj prebrala [sm=smiley1.gif] Ja nic, grem se nekaj prckarij naredit, potem pa gas domov...
|
|
|
|