Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (12.7.2011 19:32:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Pa še malo novic. Midva sva danes Vida peljala na pregled v bolnišnico, ker se mu je pojavila popkovna kila. Zaenkrat je vse ok, vendar naju je naročil še na pregled v abdominalno ambulanto, ker so za to specializirani. Meni je pa prav hudo. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Predvsem brez panike, popkovna kila ponavadi izgine sama od sebe tja do 1 leta ali še malce kasneje, ko se trebušne mišice okrepijo. Je kar pogosta, predvsem pa pri dojenčkih, ki jih mučijo krči, od moje sestrične hčerka jo je tudi imela in je lepo izginila sama od sebe. Dario pa je imel dimeljsko kilo, kjer je nujna operacija, saj se sama ne pozdravi. Je bil pa operiran pri 2,5 mesecih, pa še nedonošenček... Glede dopusta - mi gremo na Pelješac...komaj čakam. V nedeljo gremo najprej na Plitvička jezera, potem bomo prespali pri moževi teti, ki živi tam blizu in nato v ponedeljek zjutraj naprej na pot [sm=smiley1.gif] kar se tiče toplic, mislim, da so najbolj popularne Terme Čatež. Zelo pa pohvalijo tudi Terme 3000 alias Moravske toplice. Jaz pa komaj čakam petkov pregled, kjer upam, da zagledamo srčni utrip... je kar živčna vojna tole, nenehno gledam, če sem morda dobila kakšen izcedek in čekiram, če imam še vedno prisotne nosečniške znake... zaenkrat imam še vedno obačsne krče v predelu maternice, prsi me nekoliko manj bolijo, tudi slabosti ne čutim več toliko - prej mi je bilo samo rahlo slabo, ko sem imela prazen želodec, sedaj pa mi postane slabo, če se preveč najem- utrujena in zaspana sem pa še vedno...
|
|
|
|