Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (24.3.2011 11:49:22)
|
Hello! Naš lump je šel danes spet v vrtec, doma mu je bilo že kar dolgčas in je zjutraj prav veselo odšel, edino avtomobilčkom se mu je blo težko odpovedat. Se mu pa večkrat, ko mu čistim nos s fiziološko zgodi, da mu malce kri pricurlja, saj se hitro ustavi in menim, da še vedno bolje, kot pa da se cel dan po nosu praska, ker mu "muce" nagajajo. Sonček je super truper, sem prejle sedela na balkonu in odprla eno knjigo za izpit ter združila prijetno s koristnim. skupno spanje - mi imamo obdobja, ko lepo zaspi sam in se potem ponoči zbudi in hoče it k nama ali pa zaspi na najini postelji in ga potem prestavimo v njegovo. Sedaj je tako, da lepo sam spi, včeraj celo noč, danes pa se je zbudil ob 5.30, sem ga vzela k nama in smo kake tri četrt urce dremali, potem pa je hotel vstat. no, saj se v nedeljo ura premakne in potem upam, da se bo tudi sapnec potegnil [sm=smiley36.gif] p.s. katja se nam že dolgo ni javila...upam, da je vse ok in da le nima časa...pa da nas ni odpikala, tako kot so nas nekatere čvekice [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|