Andromeda -> RE: Novemberski malčki 2008 (23.2.2011 22:34:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 No da se še vam jaz malce javim, imamo doma grozen teden. No začelo se je vse tako da je najudva v soboto začelo kuhat sma celo soboto pa nedeljo nekak "pregurala" s tem da sem jaz bla v nedeljo zvečer že full boga moj pa še koliko toliko. No v ponedeljek zjutraj je šel nik v vrtec midva pa k zdravniku oba z diagnozo viroze, se pravi preležat in jest lekadole. No in potem se je začelo v noči na torek začne mojega kuhat se full trese vročine ne zbijema nikakor, v torek popoldan začne bruhat, do svojega zdravnika je reko da ne pride smo klicali dežurnega domov, pride celega pregleda nič kaj ne opazi, samo dobi analgin v žilo in 2 litra infuzije, ker ni revež cel dan nič jedo vse kar pa je spil pa v mumentu zburhal. No danes pa je revež cel dan preživel v bolnici na infekcijski kliniki kjer so na koncu le pogrunatali da ni gripa ampak pljučnica. Zdaj spi on v najini sobi jaz pa v dnevni sobi vsak na svojem koncu, nik tak pri meni in srčno upam da nobeden od naju nič ne dobi, ker ta pljučnica ni mačji kašelj, je revež še zdaj čisto bogi. Nič se čujemo kaj jutri grem zdaj malo spat kolko bom lahko. Ojoj, tole ni pa prav nič luštno. [sm=pikapoka1.gif] za vse vas in posebej za moža, da čim prej preboli pljučnico. Pa še tole me zanima: kakšno hrano imajo vaši malčki v vrtcu, konkretno me zanima, ali imajo pri tej starostni skupini za kosilo kislo repo, segedin, joto, pečenice, pa mortadelo za zajtrk? Meni se to zdi malo too much za tako majhne, smo imeli zadnjič na obisku ene sorodnike in se je sorodnica kar zgrozila, ko sem povedala, kaj vse dobijo za jest. No, kako je pa pri vas glede teh jedi? Jaz vem, da jote in vse, kar je bilo iz kislega zelja nisem marala tja do šole...
|
|
|
|