orka -> RE: Novemberski malčki 2008 (29.11.2009 21:37:29)
|
helow spet jaz malo No naša mala je ponoči spet malo bruhala in tako spet malo zbrkljala ritem,ker ponoči ni potem takoj zaspala,smo spali do 9-ih,potem pa je šla spat pol dvanajstih in spala do pol štirih,smo ostali člani končno enkrat v miru pojedli kosilo [sm=smiley36.gif],ker drugače nam vedno teži,ker mi vedno ne rata istočasno skuhat za vse...občesno še vedno jemo kaj različnega,mi gobe,ki jih Ema ne sme,pa svinjskega ji tudi ne dam.... OOOOOOOOOO ženskice,bliža se december,komaj čakam,pa babi bo tudi vesela,ker bo Ema večino popoldnevov pri njej,ker decembra bom pa manjkala [sm=smiley36.gif] uf pa tale debata o nslednjih [sm=nosecka.gif] mi je tudi všeč in če bi mi gospod od zgoraj namenil več financ bi imela takoj še kakega [sm=duda.gif]...anyway me veseli,da se in da si želite razmnoževati,go girls... Pa še komentar o kontracepciji-sama nikoli v življenju nisem imela nobene zaščite in je tudi ne bom imela,mi ni všeč ideja,če pa kej bo pa naj bo z božjim blagoslovom čeprav ni bojazni zdaj pa lp,spat je treba
|
|
|
|