|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
21.11.2009 8:38:38   
Anonimen
d.jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

pol boš pa user posted image

user posted image  mogoče si bom pa res kakšno cigarilo privoščila...

*Lina* super, da si ovrgla strah in je vse okej!
prijetno vožnjo z vlakom!

Olive,... zdrži!!!user posted image

ledenka, sem zadnjič videla mamico, ki je imela dvojni voziček (v njem seveda dva otročka) pa en velik trebuh... sem prav premišljevala, kam bo "dela" tretjega...user posted image

lake, jaz opravim kar sama... z mašinco... pa še pred računalnikom ga lahko "pobriješ"... mu ne bo potrebno iz kletiuser posted image

Dudica, hvala za zajtrk! njamy!

leda_ vse najboljše za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image  lepo preživi sončni dan!

sedaj pa šibam! lp;.... user posted image

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 2426
21.11.2009 8:47:13   
lake
Mislm da bi rabla najprej ene ornk škarje, pol šele pride mašinca na vrsto user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
21.11.2009 9:10:25   
eelyy
jutro babuške.

evo Tian spal do pol 7h in hvala bogu je potem nazaj zaspal in sva spala do 8h!

aha katera debata o otročkih;jst bi jih imela vsaj 3 to mi je res lepo,amapk kaj bo pa nevem.....sem že začela z sestavljanejm prošenj tako,da upam da se nebom vrnila v službico staro......

danes je sonček,tako da potem greva ven

dudi;kok sta srčkana oooo,maj je pa že velik zmajček,starejši je pa pravi cotek...lahko si vesela da imaš taka dva sončka

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
21.11.2009 10:36:59   
Dudica1
eelyy sej tudi sem vesela in srečna da imam taka cortka doma.

Evo sem našpricala plesen in je že belo,zdej pa se sladkam s pecivom ki sem ga včeraj naredila...njamiuser posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
21.11.2009 11:01:50   
Dudica1
leda vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
21.11.2009 11:44:25   
Leela
leda vse najboljše user posted image

dudi ti zmeraj take dobre zajtrke limaš, sm lačna ratala.

lina sam da je za teboj.

oliva dobra si res. saj bo boljš, čez pet let user posted image

jaz imam razlike 3,5 let. Takrat je pač ratal, je pa po moje fino, da je tavelik ven iz plenic.
Sem bila v mercatorju, gužva itak, in sem pila kavo iz tistega kavomata, ki ga zdaj povsod prodajajo nescafe dolce gusto. je bila kar vredu, kupla ga pa ne bom, ker me bo tastar kregal user posted image . včer sem naročila vlažilec zraka v BC pa je rekel da mormo šparat, zoprnež user posted image .
Pol grem pa v kino z bruderjem in v mcdonalds (si mi skomine naredila lake)

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
21.11.2009 11:48:33   
BBAJA

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Mislm da bi rabla najprej ene ornk škarje, pol šele pride mašinca na vrsto user posted image

Ojla!
Jst mam tud enga Bedanca domauser posted image user posted image user posted image
Tako,zdej pa hitr na sončka,da se nafilamo z energijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
21.11.2009 12:58:10   
Dudica1
Jaz pa imam celo bajto pospravljeno...user posted image ...kosilo kuha tašča user posted image ...pol pa gremo ven ko se zbudita mulčka user posted image

leela lepo se imej!

lina super da je za tabo...zdej bom mogla pa še jaz rešit ta vprašanja.Kdaj ti pa povejo stanje te pikeuser posted image

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
21.11.2009 13:01:47   
eelyy
Evo sva prišla iz trgovine res povsod so take gužve...kaj je to praznično kupovanje al kaj.....
Tak lep sonček je uzunaj,bova zdej spet malo šla na zrakec......

dudi;lepo se najej piškotkov....pa nam kaj pošljiuser posted image
leda;vse najboljše
bbaja;super za možka,da ti je namnil tako pozornost z rožami
lina;samo da si opravila...moj je dobil da mora tudi k plastičnem kirurgu..ampak se mora naročiti v ponedeljek na polkliniki...in me zanima koliko pa je čakalna doba?kako pa je stem da si samoplačnik....ali kaj veš??

grem me tian že kličeeee:))

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
21.11.2009 13:11:41   
zoja10
sam da vas pozdravim, ker grem na kavo, že drugo,..

je bla ponoči norišnica zarad korenčka, ga je lih tko vn pokakala kot je pojedla je bil oranžn drekec, tko da nič korena do nadaljnegauser posted image

sva se že navse zgodi z mojim skregala ker on hoče vetrolov na vrh stopnic jaz pa odspodi... kr neki, itak bo moja velala, ker ni logike pr njemu.
aja pa ploščice so vse prpelali, končnouser posted image  
gradnja nas ubijauser posted image in spravlja v bankrot

baj

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
21.11.2009 13:38:23   
Dudica1
zoja tole pa maš norišnico ti user posted image ...no upam da se zmenita tebi v prid user posted image user posted image user posted image
Pr nas tud hoče en vetrolov ampak notr na hodniku kmal za vhodnimi vrati user posted image ...ker če ga nardimo zunaj mi gre pol pol terase v nč!!!A ni tko!

eelyy upam da ste kaj lepega kupiliuser posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
21.11.2009 13:39:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

lina;samo da si opravila...moj je dobil da mora tudi k plastičnem kirurgu..ampak se mora naročiti v ponedeljek na polkliniki...in me zanima koliko pa je čakalna doba?kako pa je stem da si samoplačnik....ali kaj veš??

grem me tian že kličeeee:))

meni so na polikliniki dejali, če pridem zgodaj zjutraj, da me lahko kakšen kirurg še isti dan operira, ker to delajo od zjutraj od sedmih do zvečer sedmih.

šla sem v kranj, k fabjanu, plastičnemu kirurgu in jih prosila, da me zelooo skrbi in da naj me čimprej operirajo. bila sem na vrsti v roku 10 dni. če bi plačala, bi me prišlo 150eur.

jest bi mu priporočala, da naj fajn jamra, da ga skrbi, intd....mislim, da bi potem moral biti hitro na vrsti. in še sploh, če mu na napotnici piše NUJNO.

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2437
21.11.2009 13:52:47   
Dudica1
A to je ta ta slavni kirurg Fabjan?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
21.11.2009 15:02:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

A to je ta ta slavni kirurg Fabjan?

točno

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
21.11.2009 15:37:20   
Anonimen
no mi smo bli pa dons pridni, zdej smo pa doma k mojga sinka neki matra, zdej pa spi, oba tim in nika, sta bila utrujenauser posted image jz pa mal na netu visimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2440
21.11.2009 16:08:48   
Tanja_
Mi smo pa iz Šmarne-smo se malo posončili in najedli. Zdej sva sicer doma tud že jedla-sploh ne vem, kaj mi je, imam nor apetit zadnje čase. Zdej bi šla pa malo spat, pa čakam, da se H.utrudi, da bova šle mal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
21.11.2009 16:22:39   
lake
Midve sva pa mele spet obisk tašče, je Taja dubla zvedavo želvico. Moj itak da ni šel k frizerju, bo treba ponoč skarje vzet v roke.

Čez eno uro grem pa na en rojstni dan, Taja bo pa pr mojmu. Upam da ne bo preveč sitna, ker je že zdele.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
21.11.2009 16:49:56   
majana79
Mi smo bli na sprehodu pa v mestu, so danes pa pred magistratom smrekco postavlal user posted image

lake, če rabiš mašinco, ti lahko posodim user posted image

Je pa J. danes dopoldne jedel navadno riževo kašico. user posted image Sem ga imela najprej v naročju, da bom pojedla mal štrudla in je ful gledal kako jem, tako da sem mu šla naredit. Ni sicer pojedel niti 30 ml od 100, ampak začetek pa je. Je grabil žlico kot zmešan, pa vsa sva bla umazana. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
21.11.2009 16:50:43   
Dudica1
No mi pa smo iz sprehoda...sicer je že šou sonček zadi ampak smo se vsaj predihal...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
21.11.2009 18:18:45   
Tanja_
majana bravo za jedca!Sej mu bo zlaufalo vidišuser posted image

lake ti pa spet žurat...Blagor ti!

Midve sva pa zdej eno kitico odspale. Zdej pa ne vem,kaj bomo. Moj me je povabu na večerjo, ampak se mi ne da zdele varstva organizirat in las prat.Tko da sva zmenjena za naslednji vikend, pa še Italijo mi je oblubu za naslednji vikenduser posted image Ne vem kaj ga je pičlo...

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
21.11.2009 18:22:35   
zoja10
pohajačkeeeeeeeeeeeeeeee user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
21.11.2009 19:12:41   
Blueeyes
leda vse najboljše

da sporočim še podatke za seznam.. končno imamo prvi zob.. in sicer spodnjo desno enko (če sem prov gledala - tko je z njene desne strani).. je pa to od danes (21.11.)

sem se pa dons dopisovala z našo Hanajo .. pravi da ima Maksim že 7,5kg in 68cm.. če mi bo poslala kakšno slikco vam jo pa objavim...

evo to je pa drgač slikca z našega prvega plavanja.. ji je blo pa velik bolj všeč k sem jo jz držala v rokah kot pa ko je bla v obroču.. v obroču je skor zaspala.. niti migat ni hotla nč user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 21.11.2009 19:13:25 >

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
21.11.2009 19:24:05   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za plavanje...jaz grm baje jutri....v snovik pomoje....

zivjo babuske...!!!

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
21.11.2009 19:25:46   
Blueeyes

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super za plavanje...jaz grm baje jutri....v snovik pomoje....

zivjo babuske...!!!

o super... sej veš, če pa si kej na ljubkjanskem koncu za plavanje pa javi... uživajta s Tijo, pa glej da nam kakšno slikco prilepiš

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
21.11.2009 19:40:30   
Dudica1
Ooo kati user posted image user posted image user posted image

blue cortika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?