|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
21.11.2009 21:23:47   
lake
Jst sm nazaj, Taja spi, na TV nč pametnega. Smo se mele pa babe super na večerji, samo jst sm prej šla ker sm mogla dat Tajo spat.

Glede vrtcev si sploh še ne belim glave, morm še v vrtec poklicat kaj je zdej  s tistimi enotami, ki so jih obljubl.

Bluuser posted image user posted image za zobek.

Jst bom pa jutr delala muffine, in sicer čokoladne.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
21.11.2009 21:24:47   
majana79
Vrtce bi mogla prevzet država, tako kot šole. Ne pa da se občine zgovarjajo da nimajo denarja, da ne vejo kolk bo otrok ipd. Ne vem zakaj imamo potem statistični urad, ki obdeluje raznovrstne podatke in dela napovedi. A se ne bi mogli mal povezat? Pa tut privat varstva ni tolk da bi jih na cesti pobiral... Poklicno se jih malo ukvarja s tem, ljudje hodijo čedalje kasneje v penzijo in jim ni lih, da bi potem še otroke vahtal... Se spomnim kako je bilo pri moji sestrici (sicer leta nazaj, ampak vseeno). Je bila v privat varstvu, priporočena gospa, a je potem mami ugotovila, da je alkoholičarka, ker jo je parkrat dobila čist pokakano in polulano domov, tamala je smrdela po alkoholu in ženska, ko je prišla ponjo. user posted image Sej vsakemu pa res ne moreš otroka pustit... 

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
21.11.2009 21:31:04   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Glede vrtcev si sploh še ne belim glave, morm še v vrtec poklicat kaj je zdej  s tistimi enotami, ki so jih obljubl.

Bodo, ampak to je za 56 otrok (link), na čakalnih vrstah jih je pa v celi LJ baje okol 400. Kolegica dela na MOL (se pravi da bi lahko veze uporabila, pa ni mogla) in bo najbrž (niso mogli rečt 100%, ker vedno lahko pride kdo z novo vlogo in ima več točk kot ti) šele septembra naslednje leto dobila vrtec (se je pogovarjala z ravnateljico, sam ona bi Pod gradom dala).

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
21.11.2009 21:33:51   
lake
Bom se vseen mal pozanimala. Mogoče pa kej več zvem (sanja svinja....) 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
21.11.2009 21:37:22   
Tanja_
Jst sm pa mal kolesarila, zdej bom šla pa kr spat najbrž. Še vedno me oko matra, ampak mi ni za it k zdravniku, ker bom še kej druzga staknila tam v čakalnici.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
21.11.2009 21:40:40   
Anonimen
mene je ravno včeraj klicala ga. iz vrtca, da se je zmotila glede številke prejete vloge... ampak jaz se ne sekiram toliko, ker imam na srečo babice v rezervi...
ampak me pa skrbi, kako bom, ko ne bom več na porodniški, s temi varstvi v kombinaciji s službenim časom.

npr. v KR vem, da je en vrtec, ki ima tudi popoldansko varstvo. ali je v LJ tudi kakšen? do sedaj sem imela dvoizmensko delo, po porodniški pa si ga ne bom upala več "privoščiti"... tako rekoč bom Oskarja "videvala" en teden samo zjutraj (in če bo ponočnjak še mogoče zvečer) vsak drug teden ali pa bo en teden z mano drug teden v vrtcu ali kako??

zato imam takšno paniko glede službe... idealno bi bilo, če bi našla službo z delovnim časom od 7h do 15h... mar takšne službe sploh še obstajajo?

joj, mi narašča pritisk... grem hitro urejat diplomsko...
lahko noč in predvsem prijetno noč!user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2481
21.11.2009 21:40:45   
majana79
lake, ja itak da prašej, sej zgubit nimaš kej

Tanja, kaj pa če samo pokličeš najprej? Pa da te recimo naroči en dan prvo zjutrej, povej tut da dojiš in da ne moreš tam čakat...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
21.11.2009 21:42:02   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

npr. v KR vem, da je en vrtec, ki ima tudi popoldansko varstvo. ali je v LJ tudi kakšen? do sedaj sem imela dvoizmensko delo, po porodniški pa si ga ne bom upala več "privoščiti"... tako rekoč bom Oskarja "videvala" en teden samo zjutraj (in če bo ponočnjak še mogoče zvečer) vsak drug teden ali pa bo en teden z mano drug teden v vrtcu ali kako??

zato imam takšno paniko glede službe... idealno bi bilo, če bi našla službo z delovnim časom od 7h do 15h... mar takšne službe sploh še obstajajo?

Ja je en tak vrtec, samo ne vem točno kje...

Tut take službe so, samo so precej uradniške, ne vem če bi bilo to zate. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
21.11.2009 21:43:37   
ledenka
sam meni nekaj ni jasno... ko se zdaj pogovarjam o vrtcih, so vsi dobili prostor, ampak res šele s septembrom. so pa tudi bili na čakalni listi... upam, da bom magari septembra dobila prostor, 4 mesece bom nekako skrpala. user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
21.11.2009 21:44:27   
ledenka
pa dober večer in lahko noč user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
21.11.2009 21:44:28   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

lake, ja itak da prašej, sej zgubit nimaš kej

Tanja, kaj pa če samo pokličeš najprej? Pa da te recimo naroči en dan prvo zjutrej, povej tut da dojiš in da ne moreš tam čakat...

Ja, najbolš bi blo. Sej itak naroča na ure, sam k je tam vseen zmer poln ljudi. Mal bom še sama pacala doma s kapljicami, pa bom vidla. Sej osebna mi itak verjetn ne bi dala drugih kapljic, kot jih imam. Bi me najbrž na očesno poslala.

Sm prebrala tole o vrtcih-katastrofa!!!A ni Jankovič oblublu, da bojo vsi dobil vrtce?Pa kaj si oni mislijo?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
21.11.2009 21:47:36   
lake
Vrtec pri KC ma tud popoldanski urnik, jst jo bom tud tja vpisala, za vsak slučaj. Samo najbrž ne v izmenično skupino.  

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
21.11.2009 21:49:33   
Tanja_
Vrtec Vodmat-enota klinični center ima popoldan odprto. Jst sm tud tja oddala prijavo-sanja svinja....

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
21.11.2009 21:51:41   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

sam meni nekaj ni jasno... ko se zdaj pogovarjam o vrtcih, so vsi dobili prostor, ampak res šele s septembrom. so pa tudi bili na čakalni listi... upam, da bom magari septembra dobila prostor, 4 mesece bom nekako skrpala. user posted image

Mogoče je tut odvisno od vrtca? Recimo HC Andersen ima kaj vem, 5 enot? Kateri drugi pa samo 2 in potem ne dobijo točno tistega, ki bi ga hoteli pa nočejo v nobenega drugega? Ne vem...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
21.11.2009 21:53:43   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Ja, najbolš bi blo. Sej itak naroča na ure, sam k je tam vseen zmer poln ljudi.

To mene živcira pri osebnih zdravnikih za odrasle, ker hodijo ljudje tja sedet user posted image Pri moji šolski nikol ni več kot 2 pacienta v čakalnici in res vsi pridejo na uro...
Al pa pri moji G... Jao bože, tam je polno, da jih 10 naenkrat sedi...

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
21.11.2009 21:56:10   
ledenka

Mogoče je tut odvisno od vrtca? Recimo HC Andersen ima kaj vem, 5 enot? Kateri drugi pa samo 2 in potem ne dobijo točno tistega, ki bi ga hoteli pa nočejo v nobenega drugega? Ne vem...

govorim za Pod gradom, Kolezija, F. Prešeren, Andersen itd.

sem pa prej pozabila povedat, da se je M. sam vsedel user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
21.11.2009 21:56:15   
Tanja_
Ja, vsak pride mal prej.Pol pa tam krehajo, kihajo in se seveda pritožujejo, kolk časa že čakajo.

Zdej pa grem spat-lahko nočko babuške!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
21.11.2009 21:57:24   
lake
user posted image user posted image user posted image Maksu.

Še mal pa nam bojo ušli.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
21.11.2009 22:00:19   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lake

user posted image user posted image user posted image Maksu.

Še mal pa nam bojo ušli.

jep, se že pripravlja na kobacanje, nazaj pa itak šiba, da ne vem, kje ga bom našla, ko spet pogledam user posted image

zdaj pa res grem user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
21.11.2009 22:13:11   
majana79

govorim za Pod gradom, Kolezija, F. Prešeren, Andersen itd.

Ja potem pa res ne vem no... user posted image Ona mi je rekla točno za Pod gradom in da letos ni dobila, je pa fantek avgustovček 2008, da vprašanje če bo naslednji september, ker je prvi otrok in imata zato pač manj točk... Ma ne vem več komu verjet, pa tut dostikrat opažam da ljudje ne povedo vsega, npr. da so dali že prej eno leto vlogo, da so se npr. izpisali, ipd.

Upam da me vse dobimo vrtce, vsaj s septembrom.
Čestitke M. user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
21.11.2009 22:14:26   
majana79
No zdej grem pa jaz tut spat. Naredila itak nisem nič, kar sem misla, razen dala perilo v sušilca...

Bo že.

Lepo spite!

Nočko

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
21.11.2009 22:18:58   
lake
Lahko noč! Grem tud jst. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
22.11.2009 7:35:06   
Anonimen
jutro!

user posted image

(odgovor članu lake)
  Neposredna povezava do sporočila: 2498
22.11.2009 7:40:29   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2499
22.11.2009 7:45:46   
KatMat
joj sej jest sem pa tud cudna veste....celo oblekla sem se in vse...pa moj pravi dej ne nosi tadobrih puloverjov doma...pa mu prav sarkasticno potrkam po uri...lej,jest bom kmal sla...morm it se hocm do devetih doma bit....halllOO????pa se zamisli...aha ok...pa prav....ja  a ne gres v pon???....ja dddddddd....kaj pa je dons.....(jaz) pa on spet utihne...ja nedelja....?????????????? o maricka bozja....v nedeljo ob sednih zjutri bi jest trkala po ZDuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?