Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 21:23:47
|
|
|
|
lake
|
Jst sm nazaj, Taja spi, na TV nč pametnega. Smo se mele pa babe super na večerji, samo jst sm prej šla ker sm mogla dat Tajo spat. Glede vrtcev si sploh še ne belim glave, morm še v vrtec poklicat kaj je zdej s tistimi enotami, ki so jih obljubl. Blu za zobek. Jst bom pa jutr delala muffine, in sicer čokoladne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 21:24:47
|
|
|
|
majana79
|
Vrtce bi mogla prevzet država, tako kot šole. Ne pa da se občine zgovarjajo da nimajo denarja, da ne vejo kolk bo otrok ipd. Ne vem zakaj imamo potem statistični urad, ki obdeluje raznovrstne podatke in dela napovedi. A se ne bi mogli mal povezat? Pa tut privat varstva ni tolk da bi jih na cesti pobiral... Poklicno se jih malo ukvarja s tem, ljudje hodijo čedalje kasneje v penzijo in jim ni lih, da bi potem še otroke vahtal... Se spomnim kako je bilo pri moji sestrici (sicer leta nazaj, ampak vseeno). Je bila v privat varstvu, priporočena gospa, a je potem mami ugotovila, da je alkoholičarka, ker jo je parkrat dobila čist pokakano in polulano domov, tamala je smrdela po alkoholu in ženska, ko je prišla ponjo. Sej vsakemu pa res ne moreš otroka pustit...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 21:31:04
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Glede vrtcev si sploh še ne belim glave, morm še v vrtec poklicat kaj je zdej s tistimi enotami, ki so jih obljubl. Bodo, ampak to je za 56 otrok (link), na čakalnih vrstah jih je pa v celi LJ baje okol 400. Kolegica dela na MOL (se pravi da bi lahko veze uporabila, pa ni mogla) in bo najbrž (niso mogli rečt 100%, ker vedno lahko pride kdo z novo vlogo in ima več točk kot ti) šele septembra naslednje leto dobila vrtec (se je pogovarjala z ravnateljico, sam ona bi Pod gradom dala).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 21:33:51
|
|
|
|
lake
|
Bom se vseen mal pozanimala. Mogoče pa kej več zvem (sanja svinja....)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 21:37:22
|
|
|
|
Tanja_
|
Jst sm pa mal kolesarila, zdej bom šla pa kr spat najbrž. Še vedno me oko matra, ampak mi ni za it k zdravniku, ker bom še kej druzga staknila tam v čakalnici.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 21:40:40
|
|
|
|
Anonimen
|
mene je ravno včeraj klicala ga. iz vrtca, da se je zmotila glede številke prejete vloge... ampak jaz se ne sekiram toliko, ker imam na srečo babice v rezervi... ampak me pa skrbi, kako bom, ko ne bom več na porodniški, s temi varstvi v kombinaciji s službenim časom. npr. v KR vem, da je en vrtec, ki ima tudi popoldansko varstvo. ali je v LJ tudi kakšen? do sedaj sem imela dvoizmensko delo, po porodniški pa si ga ne bom upala več "privoščiti"... tako rekoč bom Oskarja "videvala" en teden samo zjutraj (in če bo ponočnjak še mogoče zvečer) vsak drug teden ali pa bo en teden z mano drug teden v vrtcu ali kako?? zato imam takšno paniko glede službe... idealno bi bilo, če bi našla službo z delovnim časom od 7h do 15h... mar takšne službe sploh še obstajajo? joj, mi narašča pritisk... grem hitro urejat diplomsko... lahko noč in predvsem prijetno noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 21:40:45
|
|
|
|
majana79
|
lake, ja itak da prašej, sej zgubit nimaš kej Tanja, kaj pa če samo pokličeš najprej? Pa da te recimo naroči en dan prvo zjutrej, povej tut da dojiš in da ne moreš tam čakat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 21:42:02
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja npr. v KR vem, da je en vrtec, ki ima tudi popoldansko varstvo. ali je v LJ tudi kakšen? do sedaj sem imela dvoizmensko delo, po porodniški pa si ga ne bom upala več "privoščiti"... tako rekoč bom Oskarja "videvala" en teden samo zjutraj (in če bo ponočnjak še mogoče zvečer) vsak drug teden ali pa bo en teden z mano drug teden v vrtcu ali kako?? zato imam takšno paniko glede službe... idealno bi bilo, če bi našla službo z delovnim časom od 7h do 15h... mar takšne službe sploh še obstajajo? Ja je en tak vrtec, samo ne vem točno kje... Tut take službe so, samo so precej uradniške, ne vem če bi bilo to zate.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 21:43:37
|
|
|
|
ledenka
|
sam meni nekaj ni jasno... ko se zdaj pogovarjam o vrtcih, so vsi dobili prostor, ampak res šele s septembrom. so pa tudi bili na čakalni listi... upam, da bom magari septembra dobila prostor, 4 mesece bom nekako skrpala.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 21:44:27
|
|
|
|
ledenka
|
pa dober večer in lahko noč
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 21:44:28
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 lake, ja itak da prašej, sej zgubit nimaš kej Tanja, kaj pa če samo pokličeš najprej? Pa da te recimo naroči en dan prvo zjutrej, povej tut da dojiš in da ne moreš tam čakat... Ja, najbolš bi blo. Sej itak naroča na ure, sam k je tam vseen zmer poln ljudi. Mal bom še sama pacala doma s kapljicami, pa bom vidla. Sej osebna mi itak verjetn ne bi dala drugih kapljic, kot jih imam. Bi me najbrž na očesno poslala. Sm prebrala tole o vrtcih-katastrofa!!!A ni Jankovič oblublu, da bojo vsi dobil vrtce?Pa kaj si oni mislijo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 21:47:36
|
|
|
|
lake
|
Vrtec pri KC ma tud popoldanski urnik, jst jo bom tud tja vpisala, za vsak slučaj. Samo najbrž ne v izmenično skupino.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 21:49:33
|
|
|
|
Tanja_
|
Vrtec Vodmat-enota klinični center ima popoldan odprto. Jst sm tud tja oddala prijavo-sanja svinja....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 21:51:41
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sam meni nekaj ni jasno... ko se zdaj pogovarjam o vrtcih, so vsi dobili prostor, ampak res šele s septembrom. so pa tudi bili na čakalni listi... upam, da bom magari septembra dobila prostor, 4 mesece bom nekako skrpala. Mogoče je tut odvisno od vrtca? Recimo HC Andersen ima kaj vem, 5 enot? Kateri drugi pa samo 2 in potem ne dobijo točno tistega, ki bi ga hoteli pa nočejo v nobenega drugega? Ne vem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 21:53:43
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Ja, najbolš bi blo. Sej itak naroča na ure, sam k je tam vseen zmer poln ljudi. To mene živcira pri osebnih zdravnikih za odrasle, ker hodijo ljudje tja sedet Pri moji šolski nikol ni več kot 2 pacienta v čakalnici in res vsi pridejo na uro... Al pa pri moji G... Jao bože, tam je polno, da jih 10 naenkrat sedi...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 21:56:10
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sam meni nekaj ni jasno... ko se zdaj pogovarjam o vrtcih, so vsi dobili prostor, ampak res šele s septembrom. so pa tudi bili na čakalni listi... upam, da bom magari septembra dobila prostor, 4 mesece bom nekako skrpala. Mogoče je tut odvisno od vrtca? Recimo HC Andersen ima kaj vem, 5 enot? Kateri drugi pa samo 2 in potem ne dobijo točno tistega, ki bi ga hoteli pa nočejo v nobenega drugega? Ne vem... govorim za Pod gradom, Kolezija, F. Prešeren, Andersen itd. sem pa prej pozabila povedat, da se je M. sam vsedel
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 21:56:15
|
|
|
|
Tanja_
|
Ja, vsak pride mal prej.Pol pa tam krehajo, kihajo in se seveda pritožujejo, kolk časa že čakajo. Zdej pa grem spat-lahko nočko babuške!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 21:57:24
|
|
|
|
lake
|
Maksu. Še mal pa nam bojo ušli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 22:00:19
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Maksu. Še mal pa nam bojo ušli. jep, se že pripravlja na kobacanje, nazaj pa itak šiba, da ne vem, kje ga bom našla, ko spet pogledam zdaj pa res grem
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 22:13:11
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sam meni nekaj ni jasno... ko se zdaj pogovarjam o vrtcih, so vsi dobili prostor, ampak res šele s septembrom. so pa tudi bili na čakalni listi... upam, da bom magari septembra dobila prostor, 4 mesece bom nekako skrpala. Mogoče je tut odvisno od vrtca? Recimo HC Andersen ima kaj vem, 5 enot? Kateri drugi pa samo 2 in potem ne dobijo točno tistega, ki bi ga hoteli pa nočejo v nobenega drugega? Ne vem... govorim za Pod gradom, Kolezija, F. Prešeren, Andersen itd. sem pa prej pozabila povedat, da se je M. sam vsedel Ja potem pa res ne vem no... Ona mi je rekla točno za Pod gradom in da letos ni dobila, je pa fantek avgustovček 2008, da vprašanje če bo naslednji september, ker je prvi otrok in imata zato pač manj točk... Ma ne vem več komu verjet, pa tut dostikrat opažam da ljudje ne povedo vsega, npr. da so dali že prej eno leto vlogo, da so se npr. izpisali, ipd. Upam da me vse dobimo vrtce, vsaj s septembrom. Čestitke M.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 22:14:26
|
|
|
|
majana79
|
No zdej grem pa jaz tut spat. Naredila itak nisem nič, kar sem misla, razen dala perilo v sušilca... Bo že. Lepo spite! Nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 21.11.2009 22:18:58
|
|
|
|
lake
|
Lahko noč! Grem tud jst.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 7:35:06
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 7:40:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka sem pa prej pozabila povedat, da se je M. sam vsedel
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 22.11.2009 7:45:46
|
|
|
|
KatMat
|
joj sej jest sem pa tud cudna veste....celo oblekla sem se in vse...pa moj pravi dej ne nosi tadobrih puloverjov doma...pa mu prav sarkasticno potrkam po uri...lej,jest bom kmal sla...morm it se hocm do devetih doma bit....halllOO????pa se zamisli...aha ok...pa prav....ja a ne gres v pon???....ja dddddddd....kaj pa je dons.....(jaz) pa on spet utihne...ja nedelja....?????????????? o maricka bozja....v nedeljo ob sednih zjutri bi jest trkala po ZD
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?