|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
12.11.2009 16:21:56   
Tanja_
Sem vedla, da sem neki pozabla- k.tja bravo za diplomo

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 926
12.11.2009 16:26:38   
majana79
J. je pa očitno sprehod koristil, ker izvaja neverjetno telovadbo po igralnem centru. Prav noro, v enem dnevu razlika... user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 927
12.11.2009 16:31:13   
Tanja_
majana je bil z 2 puncama pa zdej kvihta, da bo drugič še večji frajer.On že ve, da se mu ne bojo mogle upretuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 928
12.11.2009 16:33:04   
majana79
Ja zgleda, se pa dela hudo nezainteresiranega v njuni družbi user posted image  user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 929
12.11.2009 16:40:25   
lake
Ne Majana, to je tipična moška taktika, bolj kot si nedosegljiv, bolj ženske rinejo vate user posted image user posted image . On že ve. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 930
12.11.2009 16:42:20   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ne Majana, to je tipična moška taktika, bolj kot si nedosegljiv, bolj ženske rinejo vate user posted image user posted image . On že ve. 

Moški....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 931
12.11.2009 16:59:08   
Anonimen
NO KAJ JE ZDEJ S POKICO IN NJENIM SINČKOM???

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 932
12.11.2009 17:24:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Midva sva zdej šla na Novolac. sej res vprašanje!!!

Gre katera kaj proti Avstriji?
Tam je mleko ful cenješe.user posted image

mi gremo v soboto, če ne bo na Ljubelju sneg. Kje pa ga imajo ? Mislim v Celovcu ? Nisem zasledila nobene takšne trgovine...ali se motim ?

(odgovor članu tubby)
  Neposredna povezava do sporočila: 933
12.11.2009 17:30:18   
christiana21
Oj!

Sorry punce, nekako se sploh ne uspevam več javit, sam laufamo še okol dohtarjev zarad odstranitve stome, pišuka, ko bi vsaj mal bolj kontaktirali med sabouser posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

user posted image user posted image user posted image user posted image

pa še za na seznamček Klara Gloria je pri 6. mesecih velika 54cm in ima 4015guser posted image user posted image . Rekli so, da se je (pre)malo zredila, ampak ok, bo že. Pospešeno uvajamo GH (v adaptirano mleko dajemo rižka in ko je lačna dobiva sadne sokce)
Slikico za seznam pa pripopam kasneje, ko se malecka najeuser posted image user posted image .
Aja, pa danes pridno aja, sicer je jokala, ampak veliko veliko veliko (na deseto potenco)user posted image  manj kot navadno.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 934
12.11.2009 17:30:27   
Anonimen
novi podatki za seznamček,...

Urban 6. mesecev: 8380g, 68,5 cm za naslednji pregled pa mi ni dala seznama. sem tudi pozabila vprašati. pravzaprav sploh ne vem, kdaj je... pri 9h ali 12h mesecih?

mulček bil cepljen, tisto hropenje izvira iz noska oz. grla... pa tudi tam je čudežno izginil... na poti domov zaspal (sem ga imela kar v traku in ga je zibanje moje hoje uspavalo)... zdaj pa veselo z igro naprej!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 935
12.11.2009 17:39:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Aja, pa danes pridno aja, sicer je jokala, ampak veliko veliko veliko (na deseto potenco)user posted image  manj kot navadno.

tole me zelo veseli, predvsem zaradi tebe in tvojega partnerja, da se vama ne zmeša. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
12.11.2009 17:50:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG
ja, počasi naši malčki prihajajo v obdobje, ko začnejo dojemati, da oni niso mi. Do zdaj se je mama pojavila vedno, ko je bilo kaj 'narobe' in odgovorila na njihovo potrebo. Vse večkrat pa se bo dogajalo, da potreba ne bo zadovoljena takoj, opazili bodo, da nismo del njih, ampak ločena bitja. In ravno to obdobje naj bi bilo kritično v smislu, da se otrok loči od matere-če tega zdaj ne 'dojame', se bo celo življenje težko ločil in ne bo nikoli popolnoma samostojna oseba. Zato naj bi bilo priporočljivo uporabljati razne medvedke, ki v trenutkih ločitve 'nadomestijo' mamo. Največja kriza je pa baje v 8. mesecu, ko se otrok že dovolj zaveda, da občuti 'izgubo' matere, ko ta ni zraven. In kot je bilo že povedano-otroku je potrebno dati občutek varnosti, da bo raziskoval svet okoli sebe in prebrodil krizo ločitve. Kako pa to dejansko sfurat, je pa druga zgodba user posted image

odvisno od otroka do otroka, bom rekla. Oskar ni bil nikoli mahnjen na medvedke. in še vedno zaspi z mano. a se mi zdi, da mu to bolj koristi kot kakšen medvedek. kadar sem z njim, se opira name, ko me ni, je zelo samostojen, ker ve, da bom prišla ponj.

pri Urbanu pa ugotavljam, da mu lahko namesto sebe ponudim pliškota in da se zna potolažiti z njim. o njegovi samozavesti pa bom govorila kakšno leto kasneje... v tujih naročjih ne joka ampak se smeji, vedno pa pogleda kje sem... se mi zdi, da je tisto mama fazo že dal skozi,... lahko pa pride nova, močnejša faza,...
aja - ponoči pa seveda ve, da sem mu na razpolago.

odvisno je od otrokovega karakterja. lahko razglabljamo in členimo, a na koncu ne bomo ugotovili kaj dosti... en čas ta ugotovitev, drugič druga...

(odgovor članu PapuaNG)
  Neposredna povezava do sporočila: 937
12.11.2009 18:06:38   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 938
12.11.2009 18:09:31   
Anonimen

hvala,...ja, upam, da bo res pred prazniki dokončana in oddana....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 939
12.11.2009 19:04:46   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

hvala,...ja, upam, da bo res pred prazniki dokončana in oddana....user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 940
12.11.2009 19:05:16   
FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super, christiana!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 941
12.11.2009 19:06:17   
zoja10
kako je kaj s pokico in Anejčkom? se je kaj javla?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 942
12.11.2009 19:09:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

kako je kaj s pokico in Anejčkom? se je kaj javla?

se tudi jaz sprašujem. upam, da je vse ok.user posted image

(odgovor članu zoja10)
  Neposredna povezava do sporočila: 943
12.11.2009 19:09:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image Držim pesti!!!user posted image

hvala, FLASK_A, hvala...

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 944
12.11.2009 19:12:02   
FLASK_A
Ktja, ti si itak pridna. Boš vse skup z levo roko opravilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 945
12.11.2009 19:14:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Ktja, ti si itak pridna. Boš vse skup z levo roko opravilauser posted image

če bi bila pridna, bi diplomirala že 5 let nazaj,... pri meni, žal, z levo roko ne gre. sem bolj desničarkauser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 946
12.11.2009 19:19:42   
FLASK_A
Dej dej, ktja... Otroc' pa to- to se vse opraviči. user posted image Se tudi sama s tem tolažimuser posted image user posted image user posted image Zdej pa bo šlo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 947
12.11.2009 19:22:59   
Anonimen
itak, otroci so motivacija!
(sem ju že napisala pod zahvaleuser posted image )

si pa ti (pa Tanja_ tudi) še bolj pridna, ker še na predavanja hodiš... user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 948
12.11.2009 19:25:17   
FLASK_A
Ne, ne, jaz se šele odpravljam na predavanjauser posted image Drug semester bo moj semesteruser posted image Zdej samo en predmet delam. Uf, se je težko spravit!

Pokica se pa nič ne javi. Upam, da je vse OK in da je Anej lepo prenesel operacijo. Pa da se je najedel revež. Dolgo ni smel jesti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 949
12.11.2009 19:31:10   
eelyy
evo smo večerjali pol grem tiana skopat in gledat kmetijouser posted image

tuby:novalac2 mešava z enko še dokler je neporabiva,samo uvajava že 1 teden in na začetku ni bilo nič.....pomoje bi lih takrat moralo biti...sem brala,da je novalac v avstriji res cenejši da za 9 eur dobiš 800g pri nas pa 400g za to ceno.

ktja;bravo za diplomo..iz česa pa si diplomerala??user posted image
christiana;bravo za glorio in njene kileuser posted image

držimo pesti za pokico in anejauser posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......