|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
12.11.2009 13:53:04   
Anonimen
tale navijačica je pa malo čudnauser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 901
12.11.2009 13:57:34   
Dudica1
user posted image user posted image user posted image ...ni ni čudna 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 902
12.11.2009 14:25:29   
Anonimen
aha dudi hvala, k v tušu v logatcu je 16.99€ tako da se še vedno bolj splača it v LJ. v BC 

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 903
12.11.2009 14:28:43   
eelyy

evo mi smo prišli iz vozičkanja(sva šla ribicam kruh dati in potem v pekarno in domov).

in sva se ustavila pri prijateljici na sokcu....je tian sedel pri njej v naročju in kar nenkrat začel bruhat čez nos in usta,kot da bi pipo odprla....
tok sem se ustrašila,da sem ga vzela in nagenla dol,da se mu nebi zataknlo(pobruhal je sedežno,tepih mizo,pa še kopalnico....me je bilo kar malo sram,sej otrok je otrok,nimaš kej!
Ampak od rojstva ni niokli kaj takšnega naredil,zato me je kar panika prijela.....a je možno da je od hrane ima katera podobno izkušnjo?????

katmat:mogoče,pa še ni prv pokazal,no meni je tam nekje okoli 2 tedna,pri vsaki drugače....a je bilo to načrtovanuser posted image

grem se je T. zbudil.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 904
12.11.2009 14:29:01   
zoja10
wohohohohoh...
mi smo nazaj, je blo lepo v PO ...user posted image ko tko kam grem čas kar letii letii user posted image

Leela sm se spomnla po poti, glede kuhinj...  'Nova oprema' v Vipavi majo kar velik salon če si že slišala, je ful ljudi zelo zadovoljnih z njimi baje tudi dobro svetujejo imajo vse slovenjske proizvajalce kuhinj, in salon je tudi nekje v PO, pa baje niso tok dragi... Počekiraj malo na netu

Zdej pa morm že šibat,...

aja šivilja ....sej si niti ne sledimo sej vidš kakšen kaos je tle gor... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 905
12.11.2009 14:31:51   
zoja10
ely pr nas se je tudi že enparkrat tko zgodilo,... ene 4x...
nevem zakaj... tko je user posted image ... ni prijetno videt, najbrž jim naredi slabo in more tisto ven..

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 906
12.11.2009 14:32:10   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

aha dudi hvala, k v tušu v logatcu je 16.99€ tako da se še vedno bolj splača it v LJ. v BC 

itak glede na tole ceno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 907
12.11.2009 14:32:57   
Dudica1
ooo kofetkarice...tko mi je žal res da nisem šla z vami user posted image ...pa drugič!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 908
12.11.2009 14:42:28   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Ja najbrž je res tud težja ker je močnejša...ma kva pa vem sej nisi pametn ker je tolk teh mlek...najboljš bi blo če bi bil samo eden user posted image

ja sej res, pa še drago je... pogrešam dojenje v takih primerih user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 909
12.11.2009 14:44:15   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

evo mi smo prišli iz vozičkanja(sva šla ribicam kruh dati in potem v pekarno in domov).

in sva se ustavila pri prijateljici na sokcu....je tian sedel pri njej v naročju in kar nenkrat začel bruhat čez nos in usta,kot da bi pipo odprla....
tok sem se ustrašila,da sem ga vzela in nagenla dol,da se mu nebi zataknlo(pobruhal je sedežno,tepih mizo,pa še kopalnico....me je bilo kar malo sram,sej otrok je otrok,nimaš kej!
Ampak od rojstva ni niokli kaj takšnega naredil,zato me je kar panika prijela.....a je možno da je od hrane ima katera podobno izkušnjo?????

Kaj pa je jedel??? Lahko se zgodi. meni sicer tok še ni bruhal, me pa gre kar vn tist k je preveč. Lahko mu je blo slabo. Bolš da je bruhal user posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 910
12.11.2009 14:51:27   
eelyy
tuby jedel je bučke skuhane pretlačene in piškotke plazma......bučke je že prej jedel,piškote pa tudi,ampak nikoli pa skupaj ni jedeluser posted image ali pa se je prenajedel,ker je pobruhal sam mleko.

vidla,da se pogovarjatem o adapt. mleku......brala sem da ima beba nestle iste sestavine kot novalac  sem mislila prešaltat,ko bo zdaj star 6 mesecev,ker nej bi bila beba veliko cenejša v mullerju......
a karera ve koliko je cena,da vidim če se sploh splačauser posted image
pa bebo je jedel že v porodnišnici?

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 911
12.11.2009 14:54:02   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: eelyy

tuby jedel je bučke skuhane pretlačene in piškotke plazma......bučke je že prej jedel,piškote pa tudi,ampak nikoli pa skupaj ni jedeluser posted image ali pa se je prenajedel,ker je pobruhal sam mleko.

vidla,da se pogovarjatem o adapt. mleku......brala sem da ima beba nestle iste sestavine kot novalac  sem mislila prešaltat,ko bo zdaj star 6 mesecev,ker nej bi bila beba veliko cenejša v mullerju......
a karera ve koliko je cena,da vidim če se sploh splačauser posted image
pa bebo je jedel že v porodnišnici?

Našmu se dviguje okar ma Aptamil 2, pa še jest noče. Jaz ne vem amapak mislm da je mleko krivo. Kaj pa tvoj pije?

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 912
12.11.2009 14:56:20   
Kasija
živjo! sva nazaj iz plavanja.

eelyy meni se je zgodilo, je gal  po neki določeni hrani parkrat zapovrstjo bruhal. ali mu ni ustrezala hrana ali pa je bila kaj pokvarjena. ne vem. je vse izbruhal, potem sva se samo dojila kakšen dan, pa je bilo v redu. lahko je to, ali pa kaka bolezen ala trebušna viroza, če ima tudi povišano telesno temperaturo. pa ni bruhal v loku, ampak normalno.

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 913
12.11.2009 15:13:35   
BBAJA

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

BBaja, kaj??? Ne štekam. A nobenega samostojnega obroka do 1 leta? Dej nehi, no...

A katera temu misli sledit? Men se zdi to res smešno. Jaka je pri 1. letu imel že vse obroke z nami, samo zvečer je mleko žlokaluser posted image user posted image user posted image

Ja,kokr sm jo jst razumela,naj bi mel vpelana 2obroka do dopolnjenega enega leta,ker naj bi bila "glavna"hrana v otrokovem prvem letu mleko.No,jst se vseh teh pravil držim samo okvirno,v glavnem spremljam in upoštevam zanimanje in potrebe svojega sinka.Od kar je dopolnil 6 mesecev mu vsak dan v času kosila ponudim kuhano zelenjavo oz.sadje, proti večeru občasno žitno kašico,drgač se pa dojiva.Moram pa rečt,da mu postaja tovrstno hranjenje vedno bolj všeč in včeri je že kar neki pojedu(ampak tko prpravlenga,kot za naju).Drgač pa mislm,da bomo tud pr nas obdržal zjutraj in zvečer mlečni obrok,ostalo bo pa jedu tko,kot mi,kdaj bomo pa pršli do te točke pa ne vem in se ne bom omejevala časovno-ko bo pač bo(mislm pa,da bo zihr prej,kot pr enem letuuser posted image ).

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 914
12.11.2009 15:18:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija

živjo! sva nazaj iz plavanja.

sta pa dolgo plavala,... kako je bilo danes?

(odgovor članu Kasija)
  Neposredna povezava do sporočila: 915
12.11.2009 15:27:17   
majana79
Mi smo tudi nazaj s sprehoda, je bilo prav fino, čeprav ni nič toplo zunaj. Komi čakam štante v mestu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 916
12.11.2009 15:27:33   
Kasija
šivilja pozdravljena!

k.tja moj prvi je nespalni tip za ponoret. drugi - gal je pa spalni otrok. tako da morda uspe ena spalka v tretje zate user posted image . jaz bi imela tretjega, še raje pa tretjo. ampak še vsaj kaki dve leti premora vmes.

obroki itak bo do 1. leta moral vse jest in to isto hrano kot mi. kaj pa potem ko je moj prvi moral pri 11. mesecih v vrtec? tam so jedli skofraj vse. pa je takoj začel sam pit in zelo kmalu sam jest.

flaska ne, ni treba ves čas ujčkat. samo da veš, da se res ustraši. poskusi jo zamotit ali odlagat tako, da te vidi in jo pač potolaži.  itak mora ugotovit, da je ločena od tebe, saj sicer se ne bi razvijala naprej.  otrok v prvem letu razvija osnovni občutek varnosti. če se starši  odzivajo na otroka, razvije občutek varnosti. če ga zanemarjajo ali kaj podobno groznega, razvije občutek nevarnosti. na začetku naj bi otrok mislil, da je z materjo eno oziroma ne ve, da je ločen od nje. ko to ugotovi, se ustraši. takrat potrebuje vedenje, da bo mati oz. nekdo prišel, če bo jokal - žejen, lačen, utrujen, karkoli - in ga potolažil. to spet vzpostavi njegov občutek, da je varen. a sem to razumljivo povedala' mah, sicer pa enkrat debata v živo. sploh me pa zanima, kako so sploh ugotovili kako se počuti dojenček? čeprav zveni logično vsaj meni tole.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 917
12.11.2009 15:37:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79
Mi smo tudi nazaj s sprehoda, je bilo prav fino, čeprav ni nič toplo zunaj. Komi čakam štante v mestu user posted image

meni se pa zdi toplo in prav prijetno... Oskar je ležal na gumi-gugalnici in imel zaprte oči "uživam", sem se bala, da bo zaspaluser posted image .
danes spet pogrešam hišo in vrt,...

IZVIRNO SPOROČILO: Kasija
k.tja moj prvi je nespalni tip za ponoret. drugi - gal je pa spalni otrok. tako da morda uspe ena spalka v tretje zate user posted image . jaz bi imela tretjega, še raje pa tretjo. ampak še vsaj kaki dve leti premora vmes.

user posted image user posted image user posted image  naj ti verjamem?

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 918
12.11.2009 15:40:13   
BBAJA
KatMat,vidm,da se je velik pisal o tebiuser posted image user posted image user posted image .Naj se zgodi čimprej,oz.takrat,ko "naročite"to novo detece in naj bo sploh vse super&fino&fajnuser posted image !

Glede pleničk ponoči pa moram rečt,da sm zelo zadovoljna s Pampersovimi baby dry nočnimi(no,lunica je na njih),jih pa kupim v Mullerju.

Vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image user posted image
Pokiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 919
12.11.2009 15:42:00   
Anonimen
je pokica_ že kaj sporočila?

(odgovor članu BBAJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 920
12.11.2009 15:48:13   
majana79
aptamil2 - pozabte user posted image

< Sporočilo je popravil majana79 -- 12.11.2009 15:50:26 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 921
12.11.2009 15:50:45   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

aptamil2 - v pikapolonici je v akciji za klub, po 14.40€ 

Midva sva zdej šla na Novolac. sej res vprašanje!!!

Gre katera kaj proti Avstriji?
Tam je mleko ful cenješe.user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 922
12.11.2009 15:53:26   
FLASK_A
BBaja, aha.. No vglavnem, naša bo jedla že prej cele obrokeuser posted image

Kasija, sej pol ne veš kaj je prav... Jaz bi jo zelo rada potolažla, ampak včasih kar nekej joka...

Danes je pa en tak čuden dan, nevem... Vsa sem zmedenauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 923
12.11.2009 16:00:31   
PapuaNG
ja, počasi naši malčki prihajajo v obdobje, ko začnejo dojemati, da oni niso mi. Do zdaj se je mama pojavila vedno, ko je bilo kaj 'narobe' in odgovorila na njihovo potrebo. Vse večkrat pa se bo dogajalo, da potreba ne bo zadovoljena takoj, opazili bodo, da nismo del njih, ampak ločena bitja. In ravno to obdobje naj bi bilo kritično v smislu, da se otrok loči od matere-če tega zdaj ne 'dojame', se bo celo življenje težko ločil in ne bo nikoli popolnoma samostojna oseba. Zato naj bi bilo priporočljivo uporabljati razne medvedke, ki v trenutkih ločitve 'nadomestijo' mamo. Največja kriza je pa baje v 8. mesecu, ko se otrok že dovolj zaveda, da občuti 'izgubo' matere, ko ta ni zraven. In kot je bilo že povedano-otroku je potrebno dati občutek varnosti, da bo raziskoval svet okoli sebe in prebrodil krizo ločitve. Kako pa to dejansko sfurat, je pa druga zgodba user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 924
12.11.2009 16:20:47   
Tanja_
bbaja tale tvoja pediatrinja ga pa malo biksauser posted image .Kako pa daš potem otroka v vrtec, če ma samo 2 obroka GH?

lake in majana luštno je bilo....Čimprej ponovitev.

Kasija to je tud meni ful logična razlaga.Najbrž so to ugotovili po tem, da so otroci nehali jokat, ko so mamice pršle zraven in ponovno začeli, ko so odšle?

Sem pojedla kosilo-prepečenc z nutelo in mleko. Zdej pa počakam do petih, ko ni več tok prometa na cesti, pol pa šibam k mojim prespat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......