Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:24:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A katera ve, če pri Victorias secret pošiljajo v Slovenijo?Nikjer ne najdem na njihovi strani. ja, samo je poštnina ubitačna, potem te pa še ocarinijo... no vsaj mene so in potem nisem nikoli več naročala A se da? zanimiva informacija Tanja lepo, da poskrbiš tudi za svoj videz. se mi zdi, da sem se sama kar malo zanemarila v tem mama-času. se kar strinjam s teboj, Kasija.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:26:39
|
|
|
|
Dudica1
|
pikicapokica KAAAAAJ ...ne morem verjet!!!Milupina kašica!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:33:19
|
|
|
|
Dudica1
|
pikicapokica jaz bo to dala na inšpekcijo al kam se to lahko da
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:38:33
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
Pojma nimam, kaj naj druzga nardim razen tega, da nesem nazaj v največjo otroško trgovino, kjer sem pustila že precej denarja, tudi zdaj, ko sem opravila miklavžev nakup....Mislim, da se vam sanja, kje sem to kupila, a ne....Sicer oni niso nič krivi verjetno. Mogoče res na inšpekcijo? Če ne bi šlo za otroško hrano, sploh ne bi delala panike.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:46:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 Pozdravljene, zmajčice! Sicer se res bolj redko oglašam, ampak danes me je pa do tega pripravilo prav posebno presenečenje, ki sem ga doživela včeraj zvečer. Pripravljala sem mlečno večerjo za našo Žano - Milupina kašica od 6. meseca naprej (jabolko-korenje). Pa mešam in mešam, še malo poskusim, potem pa me kar naenkrat skoraj zadane kap - v kašici so bili ČRVI!!!! JA PRAV STE PREBRALE!! Tapravi, mrtvi, beli črvi!!. Men se je vse obrnilo. To kašico je Žana jedla že prejšnji večer, vendar na žalost tega nisem opazila. Sicer je pa to zadnja stvar, ki bi jo pričakovala v kašici, sploh, ker je bila čisto na frišno odprta in kupljena. Od zdaj naprej bom seveda veliko bolj pozorna. Sem pa zelo razočarana in čist šokirana, saj človek predvsem od otroške hrane pričakuje čistočo in neoporečnost na najvišjem nivoju. Pregledala sem celo vrečko, pa nisem našla kakšne luknje. Proizvedena je bila meseca maja in velja še eno leto. Seveda bom škatlo nesla nazaj v trgovino, z vsemi najdenimi črvi in računom. Mogla sem to napisat, zaradi naših malčkov, ki naj bi vsak dan jedli najboljšo hrano. ojej, pa si jo reklamirala, k morajo v prodajalni kej tazga vedit da reklamirajo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:47:15
|
|
|
|
Dudica1
|
Ja to je res čudno...vemo ja o kateri trgovini govoriš,ampak to je kriva milupa,oz kdorkoli je že proizvajalec tega!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:47:40
|
|
|
|
šivilja
|
OMG - črvi v otroški hrani. Pa ravno ta teden sem v isti trgovini (predvidevam) kupila eno riževo kašico od Demetra. Potem sem se odločila , da še počakam z GH (ker se je huronska nočna lakota umirila), zdaj pa upam, da mi ne bo kašica prikorakala nasprot.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:48:11
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
Cveka, danes jo nameravam nesti nazaj in pokazat zadevo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:49:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 Pojma nimam, kaj naj druzga nardim razen tega, da nesem nazaj v največjo otroško trgovino, kjer sem pustila že precej denarja, tudi zdaj, ko sem opravila miklavžev nakup....Mislim, da se vam sanja, kje sem to kupila, a ne....Sicer oni niso nič krivi verjetno. Mogoče res na inšpekcijo? Če ne bi šlo za otroško hrano, sploh ne bi delala panike. če je hrana, v roku uporabe, ni trgovina nič kriva ker prodajalke ne vidijo skozi škatlo, kaj je notri lahko pa daš na inšpekcijo, sam moraš povedat kako je bilo, lahko pa neseš nazaj, ker bojo prodajalke organizerale pritožbo artikla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:51:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 Cveka, danes jo nameravam nesti nazaj in pokazat zadevo. če imaš račun bo še boljše, drugače pa kr nazaj in povej kakšna je zadeva, pri nas vem da smo tako klicale tistega ki ima to čes in je javil naprej in so potem mogli vse nazaj vzet ker so pogruntali da je celo naročilo slabo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:52:06
|
|
|
|
miska2004
|
OMG2... ČRVI??? Naš tudi je samo Milupine kašice Ker pred kakšnimi tremi leti je pa ena pisala, da je bil črv v HIPPovi kašici. Groza. A pa to se jih čisto dobro vidi? Al moraš full pogledat? Jaz sem jih zaenkrat kupovala v Mercatorju in Mullerju, no ampak to še nič ne pomeni... A so slovenske kašice, te ki jih imajo v BC (predvidevam da gre za BC)? Ker v Mullerju so nemške.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:58:10
|
|
|
|
Tanja_
|
pikicapokica groza...Ampak tko kot je cveka napisala-prodajalke ne vidijo skoz vrečko,kaj je notri.In tud če jim pošlješ inšpekcijo, niso v BC nič krivi-sej niso prodajali izdelka čez rok.Po mojem, če neseš tja,ti bojo z veseljem zamenjale,pa še opravičle se ti bojo.Jst sm enkrat kupila pajcka in sem ga oprala,ko sem ga pa prvič oblekla, sem pa videla da je razparan po šivu-sem ga nesla nazaj in so mi brez računa zamenjale za novega.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:59:25
|
|
|
|
BBAJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikicapokica6 Pozdravljene, zmajčice! Sicer se res bolj redko oglašam, ampak danes me je pa do tega pripravilo prav posebno presenečenje, ki sem ga doživela včeraj zvečer. Pripravljala sem mlečno večerjo za našo Žano - Milupina kašica od 6. meseca naprej (jabolko-korenje). Pa mešam in mešam, še malo poskusim, potem pa me kar naenkrat skoraj zadane kap - v kašici so bili ČRVI!!!! JA PRAV STE PREBRALE!! Tapravi, mrtvi, beli črvi!!. Men se je vse obrnilo. To kašico je Žana jedla že prejšnji večer, vendar na žalost tega nisem opazila. Sicer je pa to zadnja stvar, ki bi jo pričakovala v kašici, sploh, ker je bila čisto na frišno odprta in kupljena. Od zdaj naprej bom seveda veliko bolj pozorna. Sem pa zelo razočarana in čist šokirana, saj človek predvsem od otroške hrane pričakuje čistočo in neoporečnost na najvišjem nivoju. Pregledala sem celo vrečko, pa nisem našla kakšne luknje. Proizvedena je bila meseca maja in velja še eno leto. Seveda bom škatlo nesla nazaj v trgovino, z vsemi najdenimi črvi in računom. Mogla sem to napisat, zaradi naših malčkov, ki naj bi vsak dan jedli najboljšo hrano. Hvala za opozorilo....nimam besed
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 12:01:15
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kasija IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A katera ve, če pri Victorias secret pošiljajo v Slovenijo?Nikjer ne najdem na njihovi strani. ja, samo je poštnina ubitačna, potem te pa še ocarinijo... no vsaj mene so in potem nisem nikoli več naročala A se da? zanimiva informacija Tanja lepo, da poskrbiš tudi za svoj videz. se mi zdi, da sem se sama kar malo zanemarila v tem mama-času. Nisem mislila zase naročit,ampak za prijateljico pižamo za darilo.Jst sm se tud zanemarila-si vidla kak frfru imam?Komej še vidim skozenj.Pa narastek....Da ne govorim o tem,da me mož samo še v trenerki in pižami vidi....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 12:02:52
|
|
|
|
Dudica1
|
Sej jaz nisem mislila da bi trgovino poslala inšpekcijo...da bo to kašico nesla tja na inšpekcijo da bi pol proizvajalc dobu to inšpekcijo al karkoli se že da narest,ne pa da oni tam ne bi vedeli da se to dogaja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 12:03:40
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
Evo, preverila - proizvedeno na Poljskem, 13.5.2009 ob 14.59, Milupa kašica jabolko-korenje. Prav gotovo ne bom več kupovala kašic drugje kot v Mullerju. Vem, da niso prodajalke krive. Upam pa samo, da gre za osamljen primer, čeprav težko verjamem, da so se črvi pojavili samo v tej škatli, glede na to, da proizvajajo v serijah.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 12:04:59
|
|
|
|
lake
|
Katastrofa. Jst bi slikala, pa direkt sliko na Milupo poslala, pol pa še naprej urgirala. Sm pred leti našla črva v čokolinu, in od takrat vedno pregledam, če je kje kak črv, kokr se pač vid.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 12:05:41
|
|
|
|
Dudica1
|
Jaz tud vse te kašice in frutke v mulerju kupujem.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 12:06:31
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Katastrofa. Jst bi slikala, pa direkt sliko na Milupo poslala, pol pa še naprej urgirala. Sm pred leti našla črva v čokolinu, in od takrat vedno pregledam, če je kje kak črv, kokr se pač vid. o bog pomagej....a moram še kam pogledat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 12:08:24
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
A ni to grozn, no!!?? Da ne morš zaupat, da je hrana za dojenčke neoporečna?!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 12:08:41
|
|
|
|
Tanja_
|
Lani je blo v Žurnalu, da je ena gospa kupila kozarec kislih kumaric v Hoferju in je bla notri miška...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 12:13:35
|
|
|
|
Dudica1
|
kaj bi jih ...
< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 4.12.2009 12:14:07 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 12:20:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Lani je blo v Žurnalu, da je ena gospa kupila kozarec kislih kumaric v Hoferju in je bla notri miška... to je blo tud v mercatorju, v logatcu sam so prodajalke opazle pred kupci in so umaknile iz prodaje, podravka je takrat ful kazen plačala mi smo mel v cukru enkrat ene živalce not, smo celo tono cukra zavrnil tak da to ni osamljen primer, se dogaja, na žalost
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 12:21:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 kaj bi jih ...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?