Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 10:18:31
|
|
|
|
Tanja_
|
Jaz naslednji teden ne morem ponedeljek in sredo-imam obvezne vaje na faksu.Kaj pa večerja?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 10:20:07
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jaz naslednji teden ne morem ponedeljek in sredo-imam obvezne vaje na faksu.Kaj pa večerja? Jaz bi bla tud bolj za večerjo da grem lahko sama...kaj pa sobota 12-ega???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 10:23:21
|
|
|
|
meduzica
|
dobro jutro majčice !!! perilo se pere mi imamo pa zdele telovadbo na sporedu .. včeri sem jo čist preskočila ker je bilo vse na glavo... in sem POZABILA (mi še zdej ni jasno kako sploh lahko pozabim pa vgravirao mam to že v glavo) joooj megla ... dans prinese tašča kosilo juhuuu mi ne bo treba skrbet še za to pol pa upam da uspem zavit do M hipermarketa da kupim par darilc .. jutri gremo na obisk k prijateljici ki je rodila pred kratkim. Lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 10:24:30
|
|
|
|
BBAJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 PR NAS SNEEEEEEŽI Za miklavža bo snegec...kok bo lepo Jst bi tud snegca!!!! Dudi,dej ga pošlji še mal na Dolenjsko....plis:) Aja,pa dober dan vsem:) ajde pošiljam Ni še nč:(.....zgleda,da je slaba povezava:)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 10:24:48
|
|
|
|
majana79
|
hvala dudi Jaz ne vem za 12., ker ima moj takrat planiran delovni vikend... Razen če se spet premislijo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 10:28:22
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 PR NAS SNEEEEEEŽI Za miklavža bo snegec...kok bo lepo Jst bi tud snegca!!!! Dudi,dej ga pošlji še mal na Dolenjsko....plis:) Aja,pa dober dan vsem:) ajde pošiljam Ni še nč:(.....zgleda,da je slaba povezava:) ...bo bo tekom dneva.Na koliko nadmorske višine si pa doma?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 10:29:16
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 hvala dudi Jaz ne vem za 12., ker ima moj takrat planiran delovni vikend... Razen če se spet premislijo ni za kaj Ja težko bomo vse uskladili...ne vem...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 10:31:54
|
|
|
|
majana79
|
Dejte mi neki povedat, preden s J. zbudi. Jaz mu zdaj uvajam zelenjavo, dobi jo tam nekje po 12. uri, kao 'kosilo'. Itak še ne poje za cel obrok, ker se potem še dojiva. A mu lahko zdej npr. ko se bo zbudil, dam še malo sadja? Recimo par žličk jabolka iz kompota (smo mu ga že uvedli, tako da kar se reakcij tiče, je ok). Sem založila tisti list od patronažne pa ne vem zdaj, kdaj lahko dobi 2 'obroka', ki to sicer nista. Sprašujem pa zato, ker se mi zdi da bi kar jedel in da mu samo mleko res ni več dovolj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 10:33:25
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Dejte mi neki povedat, preden s J. zbudi. Jaz mu zdaj uvajam zelenjavo, dobi jo tam nekje po 12. uri, kao 'kosilo'. Itak še ne poje za cel obrok, ker se potem še dojiva. A mu lahko zdej npr. ko se bo zbudil, dam še malo sadja? Recimo par žličk jabolka iz kompota (smo mu ga že uvedli, tako da kar se reakcij tiče, je ok). Sem založila tisti list od patronažne pa ne vem zdaj, kdaj lahko dobi 2 'obroka', ki to sicer nista. Sprašujem pa zato, ker se mi zdi da bi kar jedel in da mu samo mleko res ni več dovolj. Če vidiš, da mu dojenje ni dovolj, mu daj. Jaz bi mu-sploh, če je že dobil jabolko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 10:35:25
|
|
|
|
Dudica1
|
majana Maj ima tud sadno ali katero drugo kašico ali kosilo pa pol preden gre spat dobi še flaško in nekaj malega še popije.Očitno to rabi tud da zaspi pol. Ti mu kar daj po žlici in pol še mleko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 10:36:57
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Jaz naslednji teden ne morem ponedeljek in sredo-imam obvezne vaje na faksu.Kaj pa večerja? Jaz bi bla tud bolj za večerjo da grem lahko sama...kaj pa sobota 12-ega??? jaz sem za
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 10:37:45
|
|
|
|
KatMat
|
aja pol tubby ne more
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 10:38:19
|
|
|
|
KatMat
|
grem se mal lezat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 10:39:09
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat aja pol tubby ne more ona ne more pol naslednji teden
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 10:39:50
|
|
|
|
Tanja_
|
A katera ve, če pri Victorias secret pošiljajo v Slovenijo?Nikjer ne najdem na njihovi strani.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 10:48:50
|
|
|
|
BBAJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 PR NAS SNEEEEEEŽI Za miklavža bo snegec...kok bo lepo Jst bi tud snegca!!!! Dudi,dej ga pošlji še mal na Dolenjsko....plis:) Aja,pa dober dan vsem:) ajde pošiljam Ni še nč:(.....zgleda,da je slaba povezava:) ...bo bo tekom dneva.Na koliko nadmorske višine si pa doma? Zelo nizko...cca 200m nadmorske višine....nimam šans,da kej prleti do nas...se vse prej stopi in pol dobimo pa dež:(:(:( Bom šla kr tistga umetnega kupit....pol ga bom pa celo leto mela,k je ful statičen:):):)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:01:01
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 PR NAS SNEEEEEEŽI Za miklavža bo snegec...kok bo lepo Jst bi tud snegca!!!! Dudi,dej ga pošlji še mal na Dolenjsko....plis:) Aja,pa dober dan vsem:) ajde pošiljam Ni še nč:(.....zgleda,da je slaba povezava:) ...bo bo tekom dneva.Na koliko nadmorske višine si pa doma? Zelo nizko...cca 200m nadmorske višine....nimam šans,da kej prleti do nas...se vse prej stopi in pol dobimo pa dež:(:(:( Bom šla kr tistga umetnega kupit....pol ga bom pa celo leto mela,k je ful statičen:):):) ...no boljš kot nič a ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:04:33
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A katera ve, če pri Victorias secret pošiljajo v Slovenijo?Nikjer ne najdem na njihovi strani. ja, samo je poštnina ubitačna, potem te pa še ocarinijo... no vsaj mene so in potem nisem nikoli več naročala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:10:10
|
|
|
|
Anonimen
|
evo končno nika spi T, je šel zmožekom v trgovino, cujne so speglane , zdej pa kosilo kuhat, po kosilu pa pavza
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:12:17
|
|
|
|
majuška10
|
dobro jutro! spali smo do pol desetih,sicer smo se ob pol sedmih zbudili, ma sem ga naštimala da je spal do pol desetih... kaj mislite da je primerno da ga peljem ven? zunaj je mogoče 1 stopinja ma razmišljam da bi vseeno šla. ne smem preveč sanjat, da ne bo prej kakšen dež
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:13:26
|
|
|
|
Kasija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A katera ve, če pri Victorias secret pošiljajo v Slovenijo?Nikjer ne najdem na njihovi strani. Nazadnje ko sem gledala niso. žal. jaz se trudim prebrat že 2 dni, se logiram, začnem brat kako stran in potem...hop...je že kaj drugega na sporedu. tako da sem danes prebrala zadnjo stran in bom raje kaj napisala. meduzica kaj boš kupila kolegici za dojenčka? jaz sem pa danes pustila gala jokat. je že zaspal pri meni ob dojenju, sem ga nesla gor in se je seveda zbudil. sem ga božala, potem vzdignila in nosila, guncala v stolu in nič. potem sem ga pustila v posteljici in zaprla vrata. pa je tulil 20 minut in zaspal. grozno. kako otroka navadiš da sam zaspi? število obrokov gal sicer dobi dva cela - kosilo in večerjo. ampak vmes mu dajem piškote, žemljo, riževe krekerje... ker želi sodelovat pri naših obrokih in ker se mi zdi, da včasih premalo poje pri obroku in izrazi željo po hrani - se steguje za mojim kruhom recimo in mu ga seveda dam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:15:37
|
|
|
|
Kasija
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ A katera ve, če pri Victorias secret pošiljajo v Slovenijo?Nikjer ne najdem na njihovi strani. ja, samo je poštnina ubitačna, potem te pa še ocarinijo... no vsaj mene so in potem nisem nikoli več naročala A se da? zanimiva informacija Tanja lepo, da poskrbiš tudi za svoj videz. se mi zdi, da sem se sama kar malo zanemarila v tem mama-času.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:15:58
|
|
|
|
Pikicapokica6
|
Pozdravljene, zmajčice! Sicer se res bolj redko oglašam, ampak danes me je pa do tega pripravilo prav posebno presenečenje, ki sem ga doživela včeraj zvečer. Pripravljala sem mlečno večerjo za našo Žano - Milupina kašica od 6. meseca naprej (jabolko-korenje). Pa mešam in mešam, še malo poskusim, potem pa me kar naenkrat skoraj zadane kap - v kašici so bili ČRVI!!!! JA PRAV STE PREBRALE!! Tapravi, mrtvi, beli črvi!!. Men se je vse obrnilo. To kašico je Žana jedla že prejšnji večer, vendar na žalost tega nisem opazila. Sicer je pa to zadnja stvar, ki bi jo pričakovala v kašici, sploh, ker je bila čisto na frišno odprta in kupljena. Od zdaj naprej bom seveda veliko bolj pozorna. Sem pa zelo razočarana in čist šokirana, saj človek predvsem od otroške hrane pričakuje čistočo in neoporečnost na najvišjem nivoju. Pregledala sem celo vrečko, pa nisem našla kakšne luknje. Proizvedena je bila meseca maja in velja še eno leto. Seveda bom škatlo nesla nazaj v trgovino, z vsemi najdenimi črvi in računom. Mogla sem to napisat, zaradi naših malčkov, ki naj bi vsak dan jedli najboljšo hrano.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:18:56
|
|
|
|
Anonimen
|
jz pa trenutno niki dajem samo en obrok kosilo, potem pa še kakšen piškot, mi noče normalno jest tako da trenutno obožuje samo kosilo, krompirček, zelenjava, juhica
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 4.12.2009 11:20:40
|
|
|
|
Anonimen
|
B???? Pikicapokica,... bom bolj pozorna,...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
katero ime za fanta?tailorimam težave pri izbiri imena za tretjega člana.
1 je ime:katarina
2:klara
3?lahko dodate tudi kakšno drugo ime:)žiga (
19%)
blaž (
15%)
artur (
2%)
uroš (
6%)
lukas (
19%)
klemen (
40%)
Število vseh glasov: 454Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!