Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 21:58:58
|
|
|
|
Tanja_
|
Ja lake moški...Kr nej ti jo zdej uspava...Je ne bo nikol več spat pustil.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 22:00:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 k.tja, ko boš tole kupila, pridem sprobat ok? itaq... ampak prej pa moram kupit,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 22:01:51
|
|
|
|
majana79
|
k.tja, moje (slepo) tipkanje izvira samo iz visenja na internetu že kar več kot 10 let, tako da te ne morem dohitet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 22:05:33
|
|
|
|
Anonimen
|
o,... to so tudi hitri prsti! imam sodelovca, ki je tudi samouk in je tako hiter, da mu komaj sledim,... s tem, da vmes naloži še kakšnim 5 programov sem ravno zasledila temo na RRju mar(sov)čke/-i... majo prav lušten naslov!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 22:05:38
|
|
|
|
PapuaNG
|
uuuu, tale wii sem pa pri sestrici od mojga vidla...je fajn zadeva...če imaš tv Lake-pa ti zaspi tkole popoldan? Naš ni šanse, da zaspi po 17. uri...ponavadi že od štirih popoldne tle tulumari, dokler ne gre spat. Tko da je ob osmih že fino zmatran in ponavadi brez problema zaspi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 22:09:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Papua, vidiš, komplet wii+tv... za novoletno darilo no, meni niti ni tako zelo, da bi imela ta wii doma... mi je samo tako zelo všečen in sem premišljevala, da ko bom Oskarju kupovala kakšno igralno konzolo, da bo to zagotovo wii,... ker ne bo samo sedel in vrtel ročko oz gamepad ali volan temveč bo tudi moral malo migati,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 22:37:18
|
|
|
|
Anonimen
|
tako,... mentor mi danes ni odpisal, da ne more odpreti datoteke, torej jo verjetno prebira,... Urban se je ravno zbudil in pocucljal, torej je čas, da grem spat in odspim tisti dve urici spanja v kosu... želim vam lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 22:39:12
|
|
|
|
majana79
|
Lahko noč! Tudi jaz odpujsam, sem se kar izgubila...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 2.12.2009 22:46:38
|
|
|
|
maja1488
|
Tudi jst grem, naredila vse za danes. Jutri pa likanje, pospravljanje...pa v štacuno morem ker bo v petek gotovo norišnica. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 0:23:36
|
|
|
|
meduzica
|
evo jaz pa spet dežuram ... treba neki narest pa vedno čakam zadnji dan dans je mali temu primerno (ker mora mami delat) RES dolg ostal buden .. sem ga dala spat ob 23.30 bi ga že prej dala v posteljico če nebi bilo treba nohtkov stričt pol pa čakam ko nora da mi na rokah zaspi ... a ve še vedno strižete malčkom nohte med spajem ali ste že kaj novega potuhtale ?? nič ni nobena povedala kako vam gre pranje zobekov ??? mi imamo pred spanjem kar težave ... ker pogosto mi zvečer zaspi na joši pol ga moram pa zbujat pa je ves sitkan in ne pusti da mu sta odprem ... čist razumljivo jasno ... jaz bi bla tut jezna da mi en to počne sam če mi rad zvečer na joški zaspi ne vidim lih alternative lake in tanja .. imam bon za brezplačno uro igre sam je mal smešno ... datumi so pomoje narobe napisani .. piše da je ta vadba vsak ponedeljek pol so pa datumi ki jih lahko izkoristim: 30.11. 7.11. 11.1 ali 14.1 skratka pomoje je tist 7.11. narobe napisan pa je bilo mišljeno 7.12 ??? plus datum 14.1. ni ponedeljek - najbrž je tudi tukaj kaj sfaljeno - mogoče bil mišljen 14.12. ta pride na ponedejek ??? moj dragi bi tukaj reku sam šalabajzarji ne moreš napisat 4 datume in od tega 2 falit !!!! skratka ne vem sploh kteri termini so tapravi ...moram poklicat pač ko se spomnim (jasno se spomnim šele tole ob polnoči) pa bom vidla. Dug teden raj nebi ker mam čist zabasan .. ampak po drugi strani pa nebi čakala do januarja ... hmmmm ... upam da se spomnim jutri odločit. A vidve bosta potemtakem tam 7.12. oz. 14.12. ?? Grem delat ... da grem lahk čimprej spat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 7:39:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka naš je pa danes z velikim veseljem pomlaskal kašo iz cvetače, bučk in pasternaka. še meni je všeč ...Maj je pa je jedel ko nor danes pire in korenček pa piščanček cveka a to je un recept k si ga napisala?? jutro dudi sorry sm spregledala včeraj, ja to je un recept, in je prov dober hruh leela. jz sem jih zadnjič kupila od enga k je hodu po bajtah, je imel dve vrst, pa sem dala za 10 voščilnic 5€ pa so ful lepe meduzica: jz niki že od začetka strižem nohtke v budnem stanju, ko se previjave, je ful pridna, nič ne joka ali pa da bi mi zmikala rokico je čisto nasprotje od sina, on se pa še zdaj joka ko mu rečem da bova nohte strigla kar se pa tiče zobkov, pa ji jih še ne perem , k se tud T. začela šele pr enem letu, tako da bom tud pr njej, tako in tako imamo šele dva zunaj, T. jih je imel že ob takem času 5 al 6 zobkov zuni, tako da bom jz počakala do enega leta, T. si jih pa zdaj že sam umiva vsak dan dvakrat, aja je star 4 leta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 7:45:49
|
|
|
|
Anonimen
|
dobro jutro, mi imamo pa pravega zaspančka pri hiši. včeraj je spal do pol devetih zjutraj, zaspal ob pol enajstih do pol dvanajstih, in potem od pol enih do pol petih. zvečer je šel spat ob pol sedmih in še vedno spi. jedla sva ponoči ob dveh. T. naj bi šel danes v vrtec. včeraj nobene vročine. in glej ga danes zjutraj 38,6 tako da spet in do nadaljnega ostajamo doma. sicer mi kar paše, no razen vročine, se crkljamo in pogovarjamo. je namreč prava čvekulja in se morava skoz neki pogovarjat. pa se kar neki sproti zmišljuje. bomo pa ta vikend okrasili smrekico, okrasili hiško, pogledali kakšne okraske sploh imamo, intd... hm, PS in WII....nisem pristašica gledanja TV in takšnih ter drugačnih pripomočkov. Tako da to pri nas odpade. Ko bo velik, ga bomo vključevali v športne dejavnosti in čim dalj od ekranov. Sicer pa sploh ne zdrži za TV, tudi ene risanke ne more pogledat...kot bi imel mravlje v rit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 7:48:27
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Meduzica Tud nama je napisala takrat en datum, ki pride na petek. Midve prideva 14.12. ob 11.30. Poklicat jo pa morš zjutri, jst sm jo dobila ob ene osmih, ker kasnej se ne oglaša na telefone. Pa mislm da je ndrug teden ni, ma ena druga telovadbo. Nohte ji še vedno strižem v spanju, ker drgač je nemogoče. Ji lahko samo prst odrežem. Dons bom mela na plavanju verjetno spremstvo. Bo šla moja mami zraven.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 7:49:56
|
|
|
|
Anonimen
|
midva vsako leto narediva foto voščilnice. se pravi mulce slikava in to pošljeva. sem pred meseci kupila v hoferju ene take voščilnice, ki imajo prostor za sliko. pa kakšne nalepke kupim, jih T polima, da je malo ročnega dela in to je to....nimava kakšnega posebnega grifta za ostale umetnine...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 7:57:45
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Kar mirna noč, čeprav bi še spala Zobkov ne umivamo, ker jih nimamo, če se dobro spomnim iz MŠ, je rekla pedontologinja da se jih lahko tudi pred zadnjim obrokom umije, ravno zato, ker dostikrat potem zaspijo. Važno da se jih enkrat čez dan. Bom šla pa zapiske poiskat ob priliki... Končno je spet kakal, se pozna da mu kompot kuham, pa še rad ga pije, tako da ga moram danes spet. Groza, šele dobro se je dan začel pa se mi nič ne da... Voščilnice sem pa jaz tudi mislila naredit s sliko, pa nama ni, da ga v kake božičkaste oprave dajeva? Se moram kmalu odločit, ker bodo prazniki kmal tle...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 7:59:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Voščilnice sem pa jaz tudi mislila naredit s sliko, pa nama ni, da ga v kake božičkaste oprave dajeva? Se moram kmalu odločit, ker bodo prazniki kmal tle... hihih...midva jih tudi ne bova...jih bova tako lepo napravla in ošmekala...bodo čisto v ameriškem stilu....načičkane ..... ampak sej so naši otroc tudi ane ?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 8:00:28
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro cveka ok si ga grem prepisat,da bom vse sprobala. meduzica jaz nohtke nikol ne strižem ko spi,posedem ga v naročje primem rokico in strižem ...nema trte mrte tuki Zobke pa enkrat na dan mal skrtačko potegnem,ima svojo uno z ročkom itak mamo samo 2. Voščilnice jaz zaenkrat kupim in pošljem,sva mislila s T kaj delat pa nimam nobene ideje pa tud po ves material bi mogla it. JUTRI PA KAO SNEGEC
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 8:00:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* midva vsako leto narediva foto voščilnice. se pravi mulce slikava in to pošljeva. sem pred meseci kupila v hoferju ene take voščilnice, ki imajo prostor za sliko. pa kakšne nalepke kupim, jih T polima, da je malo ročnega dela in to je to....nimava kakšnega posebnega grifta za ostale umetnine... to je pa lepo, da se tojk potrudiš, jz sem tud dve leti zaporedoma naredila svoje čestitke, zdej se mi ne da
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 8:02:19
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Voščilnice sem pa jaz tudi mislila naredit s sliko, pa nama ni, da ga v kake božičkaste oprave dajeva? Se moram kmalu odločit, ker bodo prazniki kmal tle... hihih...midva jih tudi ne bova...jih bova tako lepo napravla in ošmekala...bodo čisto v ameriškem stilu....načičkane ..... ampak sej so naši otroc tudi ane ? Ma J. se mi zdi še premali za tole, kaj praviš? A si pri prvem, ko je bil toliko star tudi tako naredila?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 8:03:55
|
|
|
|
Anonimen
|
aja da bo jutri sneg nej bo raje mraz
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 8:05:05
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 JUTRI PA KAO SNEGEC Ja, pri vas pa res zna bit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 8:08:32
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 JUTRI PA KAO SNEGEC Ja, pri vas pa res zna bit. do 400 m bo baje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 8:08:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Voščilnice sem pa jaz tudi mislila naredit s sliko, pa nama ni, da ga v kake božičkaste oprave dajeva? Se moram kmalu odločit, ker bodo prazniki kmal tle... hihih...midva jih tudi ne bova...jih bova tako lepo napravla in ošmekala...bodo čisto v ameriškem stilu....načičkane ..... ampak sej so naši otroc tudi ane ? Ma J. se mi zdi še premali za tole, kaj praviš? A si pri prvem, ko je bil toliko star tudi tako naredila? seveda...prvi je bil takrat star komaj dva meseca . so pa kar pozitivni odzivi, ker vsaj vidijo otroke..sploh recimo babice in prababice. pa še za spomin je.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 8:09:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 JUTRI PA KAO SNEGEC Ja, pri vas pa res zna bit. do 400 m bo baje zdej ko sem doma mi je vseeno če ga zapade en meter
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 3.12.2009 8:14:24
|
|
|
|
Anonimen
|
nč jz grem mal delat pol pa v trgovino in domov, bomo medenjake pekl uživajte
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?