Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 14:24:55
|
|
|
|
majch
|
ojla jaz sem vseeno nazaj, kljub preočitni zasvojenosti z rr in podobnimi forami. Sem poskušala izklopit, pa itak pol vseeno visim na računalniku...za kozlat...ma..upam, da bom malo manj tle gor...če bom kaj preveč, me pa mirno nažente. Pozdravite in polupčkajte svoje z-majčke, pa fajn čvekajte dalje.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 14:33:45
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch ojla jaz sem vseeno nazaj, kljub preočitni zasvojenosti z rr in podobnimi forami. Sem poskušala izklopit, pa itak pol vseeno visim na računalniku...za kozlat...ma..upam, da bom malo manj tle gor...če bom kaj preveč, me pa mirno nažente. Pozdravite in polupčkajte svoje z-majčke, pa fajn čvekajte dalje. nisi mogla brez nas
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 15:13:47
|
|
|
|
PapuaNG
|
Naš pupek spi že tretjo uro To se zgodi samo...ubistvu se čez dan to nikoli več ne zgodi Očitno ga je današnji dan (in noč) čisto zmatral. Pa sej je prav, naj se fino pozdravi. Danes še ni imel nič vročine, pa upam, da se tudi ne vrne. Smo je imeli dovolj. Pediatra pa ne prikličem, imajo skos zasedeno. Kosilo se kuha, mava spet krompirček, ker sva ga en kup dobila, pa da ne bo brezveze zgnil.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 16:12:07
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: majch ojla jaz sem vseeno nazaj, kljub preočitni zasvojenosti z rr in podobnimi forami. Sem poskušala izklopit, pa itak pol vseeno visim na računalniku...za kozlat...ma..upam, da bom malo manj tle gor...če bom kaj preveč, me pa mirno nažente. Pozdravite in polupčkajte svoje z-majčke, pa fajn čvekajte dalje. Ehhh, sej še mal pa boš mogla spet v službo, pa ne bo časa za rr Po moje si ti daleč od zasvojenosti, poglej kere druge rekorderke na RR, k majo čas na vsako temo odgovarjat Skratka, dobrodošla nazaj!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 16:12:16
|
|
|
|
Tanja_
|
H.spi že od dveh Tud jaz sem uro in pol skoraj.Zdej pa kuham krompir, da bo pire za k segedinu.Kok paše it malo spat popoldan.... k.tja če misliš kako bi U. pokazala, kako se plazit po vseh 4...Meni je v RA rekla naj ji, ko stegne eno rokico naprej, če se npr. steguje za igračo,pokrčim nasprotno nogico in ko stegne drugo rokico, spet drugo nogico. Pa tudi v tisti knjigi, ki jo imam, tako piše in sem res poskusila in je zlo hitro skapirala, kako je treba, tko da se zdej veselo plazi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 16:13:24
|
|
|
|
Tanja_
|
Punce a ste vidle?!Kmalu bom imela novo zvezdico
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 16:14:06
|
|
|
|
Anonimen
|
u-hu!!! Tanja_ le glej, kaj boš napisala v naslednjem postu!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 16:14:37
|
|
|
|
majana79
|
Punce, pomoč. uvajanje GH - danes ni maral brokolija, ga sploh pogolnit ni hotel. Isto je bilo včeraj z bučkami. Kaj zdaj? Mu jutri spet probam brokoli dat, čeprav poje mogoče 2, 3 žličke? Mu rajši dam spet novo zelenjavo? (kako cvetačo, por, kolerabico?) Ali naj grem rajši na sadje?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 16:15:27
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, pa ti je le uspelo!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 16:17:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: majch ojla jaz sem vseeno nazaj, kljub preočitni zasvojenosti z rr in podobnimi forami. Sem poskušala izklopit, pa itak pol vseeno visim na računalniku...za kozlat...ma..upam, da bom malo manj tle gor...če bom kaj preveč, me pa mirno nažente. Pozdravite in polupčkajte svoje z-majčke, pa fajn čvekajte dalje. Ehhh, sej še mal pa boš mogla spet v službo, pa ne bo časa za rr Po moje si ti daleč od zasvojenosti, poglej kere druge rekorderke na RR, k majo čas na vsako temo odgovarjat Skratka, dobrodošla nazaj! majana, a misliš mene majch, sem bila tako vesela, ko sem danes videla tvoj post!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 16:22:21
|
|
|
|
Anonimen
|
drugače pa, majch, jaz sem začela s tem, da sem si ukinila igre na FB ... upam, da se bom svoje zasvojenosti rešila po tem ko bom oddala diplomo. takrat pa zapoved: računalnik samo zvečer!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 16:26:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ k.tja če misliš kako bi U. pokazala, kako se plazit po vseh 4...Meni je v RA rekla naj ji, ko stegne eno rokico naprej, če se npr. steguje za igračo,pokrčim nasprotno nogico in ko stegne drugo rokico, spet drugo nogico. Pa tudi v tisti knjigi, ki jo imam, tako piše in sem res poskusila in je zlo hitro skapirala, kako je treba, tko da se zdej veselo plazi. bom poskusila, hvala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 16:30:41
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja majana, a misliš mene Hahahaha, sem mogla it 2x prebrat, zakaj hudiča pišeš če mislim tebe. Ko boš imela tko ene 30.000 postov se pa oglasi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 16:57:14
|
|
|
|
ledenka
|
kaj počnete? je tako zoprno, ko je že temno... bi morala na pošto, pa se mi ne da. M. bi lahko kaj zaspal, pa ne kaže veselja do spanja pa nekaj sladkea bi, še dobro, da nimam nič doma dudi, naše zobke si pozabila! spodnji enkici, 27.11.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 17:49:45
|
|
|
|
ajetam*
|
Večer. Pri nas smo tečni za pop.... Tud ponoč ni bilo nič boljše, že dva dneva zapored se sredi noči zbudi in dve uri bedi, jamra,... Noro... Pa še računalnik mam čist razsut, poln enih virusov in trojanov. Mogoče Božiček prinese nov računalnik. V glavnem še jaz sem čist neprespana in tečna, sva s tamalim lih za skup.
< Sporočilo je popravil ajetam* -- 1.12.2009 17:50:02 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 17:57:06
|
|
|
|
majana79
|
ajetam, če rabiš koga za popravilo al pa za novega, ti lahko dam kontakt, oz. se lahko slišiva na ZS. Je pa to zanesljiva oseba
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 17:58:27
|
|
|
|
PapuaNG
|
No, po treh urah in pol se je pupek le prebudil in zgledal veliko bolje. Pred spanjem je bil kot da bi ga žural celo noč. No, ubistvu je žural na en način, a ne najbolj prijeten Zdej pa kašico papca, smo zmešali kosmiče z medolinom, ki smo ga dobili od sorodnikov. Malo za spremembo. Sicer ma tut kao neki mleka notri, ampak bom zdej itak probala počasi spet malo mlečnih izdelkov uvesti, da vidim, če sploh je alergičen oz. če je samo na nekatere izdelke. Ker včeraj sem recimo pico jedla ( mocarelo), pa ga ni nič zvijalo, vsaj ne da bi vedla. Nisem pa še nič od alergologinje dobila glede izvidov krvi, če so tam našli kako alergijo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 18:05:32
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ajetam, če rabiš koga za popravilo al pa za novega, ti lahko dam kontakt, oz. se lahko slišiva na ZS. Je pa to zanesljiva oseba A jst?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 18:07:56
|
|
|
|
maja1488
|
Miklavž al nevemkateri mož mi je prinesel nov fotoaparat . Zdej me pa dekoncentrira na mizi, pa tolko mam še za delat. Bo nočna zgleda danes. Bljak. Leela, Dudi, Zoja, Katmat a bo kej postojne ta teden?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 18:18:33
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ajetam, če rabiš koga za popravilo al pa za novega, ti lahko dam kontakt, oz. se lahko slišiva na ZS. Je pa to zanesljiva oseba A jst? Ne Nisem vedla da se ti tut s popravilom računalniške opreme ukvarjaš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 18:18:59
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ajetam, če rabiš koga za popravilo al pa za novega, ti lahko dam kontakt, oz. se lahko slišiva na ZS. Je pa to zanesljiva oseba ahem, jaz bi rabla nekoga, da mi s starega računalnika pobere fajle... s mi sploh ne vkljaplja več, je očitno dokončno umrl
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 18:20:02
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Miklavž al nevemkateri mož mi je prinesel nov fotoaparat . U fensi Jaz bi ga tudi (sam se še vedno ne morem odločit katerega) A kompaktnega al dslr?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 18:20:23
|
|
|
|
ledenka
|
smo pa tud tu teeeečniiii mir da sam, ko gleda v računalnik
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 18:20:40
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ajetam, če rabiš koga za popravilo al pa za novega, ti lahko dam kontakt, oz. se lahko slišiva na ZS. Je pa to zanesljiva oseba ahem, jaz bi rabla nekoga, da mi s starega računalnika pobere fajle... s mi sploh ne vkljaplja več, je očitno dokončno umrl Ti pošljem ZS
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 6. del 1.12.2009 18:21:43
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka smo pa tud tu teeeečniiii mir da sam, ko gleda v računalnik J. tut Pa fuuul tolče mojemu po tipkovnici... Naj še kdo reče, da si še ne zapomnijo. Ker drgač kot da je njega gledal kako tam tipka se tega ni mogel naučit.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?