|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
1.12.2009 14:24:55   
majch
ojla

jaz sem vseeno nazaj, kljub preočitni zasvojenosti z rr in podobnimi forami. Sem poskušala izklopit, pa itak pol vseeno visim na računalniku...za kozlat...ma..upam, da bom malo manj tle gor...če bom kaj preveč, me pa mirno nažente.

Pozdravite in polupčkajte svoje z-majčke, pa fajn čvekajte dalje.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
1.12.2009 14:33:45   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: majch

ojla

jaz sem vseeno nazaj, kljub preočitni zasvojenosti z rr in podobnimi forami. Sem poskušala izklopit, pa itak pol vseeno visim na računalniku...za kozlat...ma..upam, da bom malo manj tle gor...če bom kaj preveč, me pa mirno nažente.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisi mogla brez nas user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
1.12.2009 15:13:47   
PapuaNG
Naš pupek spi že tretjo uro user posted image To se zgodi samo...ubistvu se čez dan to nikoli več ne zgodi user posted image Očitno ga je današnji dan (in noč) čisto zmatral. Pa sej je prav, naj se fino pozdravi. Danes še ni imel nič vročine, pa upam, da se tudi ne vrne. Smo je imeli dovolj. Pediatra pa ne prikličem, imajo skos zasedeno. Kosilo se kuha, mava spet krompirček, ker sva ga en kup dobila, pa da ne bo brezveze zgnil. 

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
1.12.2009 16:12:07   
majana79

ojla

Ehhh, sej še mal pa boš mogla spet v službo, pa ne bo časa za rr user posted image Po moje si ti daleč od zasvojenosti, poglej kere druge rekorderke na RR, k majo čas na vsako temo odgovarjat user posted image

Skratka, dobrodošla nazaj! user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
1.12.2009 16:12:16   
Tanja_
H.spi že od dvehuser posted image Tud jaz sem uro in pol skoraj.Zdej pa kuham krompir, da bo pire za k segedinu.Kok paše it malo spat popoldan....

k.tja če misliš kako bi U. pokazala, kako se plazit po vseh 4...Meni je v RA rekla naj ji, ko stegne eno rokico naprej, če se npr. steguje za igračo,pokrčim nasprotno nogico in ko stegne drugo rokico, spet drugo nogico. Pa tudi v tisti knjigi, ki jo imam, tako piše in sem res poskusila in je zlo hitro skapirala, kako je treba, tko da se zdej veselo plazi.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
1.12.2009 16:13:24   
Tanja_
Punce a ste vidle?!Kmalu bom imela novo zvezdicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
1.12.2009 16:14:06   
Anonimen
u-hu!!! Tanja_ le glej, kaj boš napisala v naslednjem postu!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4232
1.12.2009 16:14:37   
majana79
Punce, pomoč.

uvajanje GH - danes ni maral brokolija, ga sploh pogolnit ni hotel. Isto je bilo včeraj z bučkami.

Kaj zdaj? Mu jutri spet probam brokoli dat, čeprav poje mogoče 2, 3 žličke?

Mu rajši dam spet novo zelenjavo? (kako cvetačo, por, kolerabico?)

Ali naj grem rajši na sadje?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
1.12.2009 16:15:27   
majana79
Tanja, pa ti je le uspelo! user posted image  user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
1.12.2009 16:17:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

ojla

Ehhh, sej še mal pa boš mogla spet v službo, pa ne bo časa za rr user posted image Po moje si ti daleč od zasvojenosti, poglej kere druge rekorderke na RR, k majo čas na vsako temo odgovarjat user posted image

Skratka, dobrodošla nazaj! user posted image

majana, a misliš meneuser posted image user posted image

majch, sem bila tako vesela, ko sem danes videla tvoj post!!!user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4235
1.12.2009 16:22:21   
Anonimen
drugače pa, majch, jaz sem začela s tem, da sem si ukinila igre na FBuser posted image ...
upam, da se bom svoje zasvojenosti rešila po tem ko bom oddala diplomo. takrat pa zapoved: računalnik samo zvečer!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4236
1.12.2009 16:26:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_
k.tja če misliš kako bi U. pokazala, kako se plazit po vseh 4...Meni je v RA rekla naj ji, ko stegne eno rokico naprej, če se npr. steguje za igračo,pokrčim nasprotno nogico in ko stegne drugo rokico, spet drugo nogico. Pa tudi v tisti knjigi, ki jo imam, tako piše in sem res poskusila in je zlo hitro skapirala, kako je treba, tko da se zdej veselo plazi.

bom poskusila, hvala.user posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4237
1.12.2009 16:30:41   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja
majana, a misliš meneuser posted image user posted image

Hahahaha, sem mogla it 2x prebrat, zakaj hudiča pišeš če mislim tebe.

Ko boš imela tko ene 30.000 postov se pa oglasi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
1.12.2009 16:57:14   
ledenka
kaj počnete? je tako zoprno, ko je že temno... bi morala na pošto, pa se mi ne da. M. bi lahko kaj zaspal, pa ne kaže veselja do spanja user posted image pa nekaj sladkea bi, še dobro, da nimam nič doma user posted image

dudi, naše zobke si pozabila! spodnji enkici, 27.11.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
1.12.2009 17:49:45   
ajetam*
Večer.
Pri nas smo tečni za pop.... Tud ponoč ni bilo nič boljše, že dva dneva zapored se sredi noči zbudi in dve uri bedi, jamra,... Noro...
Pa še računalnik mam čist razsut, poln enih virusov in trojanov. user posted image Mogoče Božiček prinese nov računalnik.

V glavnem še jaz sem čist neprespana in tečna, sva s tamalim lih za skup.

< Sporočilo je popravil ajetam* -- 1.12.2009 17:50:02 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
1.12.2009 17:57:06   
majana79
ajetam, če rabiš koga za popravilo al pa za novega, ti lahko dam kontakt, oz. se lahko slišiva na ZS. Je pa to zanesljiva oseba user posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
1.12.2009 17:58:27   
PapuaNG
No, po treh urah in pol se je pupek le prebudil in zgledal veliko bolje. Pred spanjem je bil kot da bi ga žural celo noč. No, ubistvu je žural na en način, a ne najbolj prijeten user posted image Zdej pa kašico papca, smo zmešali kosmiče z medolinom, ki smo ga dobili od sorodnikov. Malo za spremembo. Sicer ma tut kao neki mleka notri, ampak bom zdej itak probala počasi spet malo mlečnih izdelkov uvesti, da vidim, če sploh je alergičen oz. če je samo na nekatere izdelke. Ker včeraj sem recimo pico jedla ( mocarelo), pa ga ni nič zvijalo, vsaj ne da bi vedla.  Nisem pa še nič od alergologinje dobila glede izvidov krvi, če so tam našli kako alergijo. 

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
1.12.2009 18:05:32   
maja1488

ajetam, če rabiš koga za popravilo al pa za novega, ti lahko dam kontakt, oz. se lahko slišiva na ZS. Je pa to zanesljiva oseba user posted image

A jst?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
1.12.2009 18:07:56   
maja1488
Miklavž al nevemkateri mož mi je prinesel nov fotoaparat user posted image . Zdej me pa dekoncentrira na mizi, pa tolko mam še za delat. Bo nočna zgleda danes. Bljak.

Leela, Dudi, Zoja, Katmat a bo kej postojne ta teden?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
1.12.2009 18:18:33   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

A jst?

Ne user posted image Nisem vedla da se ti tut s popravilom računalniške opreme ukvarjaš user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
1.12.2009 18:18:59   
ledenka

ahem, jaz bi rabla nekoga, da mi s starega računalnika pobere fajle... s mi sploh ne vkljaplja več, je očitno dokončno umrl user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
1.12.2009 18:20:02   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Miklavž al nevemkateri mož mi je prinesel nov fotoaparat user posted image .

U fensi user posted image Jaz bi ga tudi (sam se še vedno ne morem odločit katerega)

A kompaktnega al dslr?

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
1.12.2009 18:20:23   
ledenka
smo pa tud tu teeeečniiii user posted image mir da sam, ko gleda v računalnik

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
1.12.2009 18:20:40   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ahem, jaz bi rabla nekoga, da mi s starega računalnika pobere fajle... s mi sploh ne vkljaplja več, je očitno dokončno umrl user posted image

Ti pošljem ZS user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
1.12.2009 18:21:43   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

smo pa tud tu teeeečniiii user posted image mir da sam, ko gleda v računalnik

J. tut user posted image Pa fuuul tolče mojemu po tipkovnici... user posted image Naj še kdo reče, da si še ne zapomnijo. Ker drgač kot da je njega gledal kako tam tipka se tega ni mogel naučit.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?