|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 6. del
25.11.2009 14:12:53   
majana79
Mislim da lahko, ker vem da za lutkovno so tudi kuponi, ki nimajo roka veljave. 

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
25.11.2009 14:13:05   
lake
Pa sva iz trgovine, pa še en mal večji krog sva nardile okol.

Cveka
Jst bi vse tole za mal več dnarja prodala.

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
25.11.2009 14:16:21   
majana79
k.tja, desno zgoraj imaš meni (poleg imena in priimka) - Nastavitve in ko se postaviš z miško tja se odpre padajoči seznam, in tretja vrstica so aplikacije oziroma nastavitve aplikacij (programov). Potem se ti odpre seznam vseh teh igric in podobnega in desno na koncu imaš zraven farmvilla po moje tudi ta x, ki ti izbriše aplikacijo. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
25.11.2009 14:24:31   
Anonimen
hvala, majana... rešila si me ene od mojih odvisnostiuser posted image user posted image

tubby, mislim, da se da... če ste si bolj blizu, naj ta dogodek doživi z vami... neprecenljivo.user posted image

hitim po Oskarja v vrtec,...user posted image  (tale kuža pa v napačno smer tečeuser posted image ) lp;

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3079
25.11.2009 14:26:42   
Dudica1
Jaz tud mislim da kakšne vstopnice so super darilo,in še da gre predstavo gledat z vami user posted image

Zdej bom pa tuid jaz šla po mojega razgrajača v vrtec...drugi razgrajač pa spiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
25.11.2009 14:29:38   
lake
Štiriletna deklica že tri leta ne spi!
Zmeša se mi

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
25.11.2009 14:31:06   
majana79
Pomoje bi testirala trdnost betona, a ne lakeuser posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
25.11.2009 14:33:54   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

hvala, majana... rešila si me ene od mojih odvisnostiuser posted image user posted image

tubby, mislim, da se da... če ste si bolj blizu, naj ta dogodek doživi z vami... neprecenljivo.user posted image

hitim po Oskarja v vrtec,...user posted image  (tale kuža pa v napačno smer tečeuser posted image ) lp;

ja smo si bli blizu pa si nismo več toliko...user posted image
je kar 17, 5 eur karta
moram božička-moža vprašat, pa še njegova mamica ma r.d kaj naj pa njej kupimo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
25.11.2009 14:33:56   
lake
Direkt na glavo dol user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
25.11.2009 14:39:33   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ja smo si bli blizu pa si nismo več toliko...user posted image
je kar 17, 5 eur karta
moram božička-moža vprašat, pa še njegova mamica ma r.d kaj naj pa njej kupimo?

17,5 eur za kaj? Za gledališče ali zoo?

Sej mu ni treba letne karte kupit, če si to gledala. Za enkratni, mogoče 2x vstop...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
25.11.2009 14:40:56   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Direkt na glavo dol user posted image user posted image

Te čist razumem user posted image user posted image

Mislm, ta otrok je neverjeten. Zaspal je za ene pol ure ko smo šli od zobarja in je še kar pokonci. user posted image user posted image Ne da se mi it ven z njim ampak bo očitno treba, ker drgač ne bo zaspal...

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
25.11.2009 14:43:45   
majana79
Še ena dobra ideja za darilo, če veš da družina te kartice še nima in jo napolniš z dobroimetjem

klik

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
25.11.2009 14:50:31   
tubby

[/quote]

17,5 eur za kaj? Za gledališče ali zoo?

Sej mu ni treba letne karte kupit, če si to gledala. Za enkratni, mogoče 2x vstop...

[/quote]

Majana ja to bi blo pa že blj sprejemljivo user posted image
pa mislš da mora bit še kej zravn, sej veš tak otrok to niti ne rezume al kaj?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
25.11.2009 14:50:54   
tubby
zoo je 17,5 eur

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
25.11.2009 14:51:42   
petrazg
Joj, meni je tudi smotano za nekatere darila kupovat... Ko ne veš kaj bi jim kupil, da bi bili zadovoljni... Moraš jim pa, ker se spodobi... Ali pa nimaš prave ideje kaj kupit... ta je najhujša...

Pri nas je tako, da moramo tudi Lukcu nekaj kupit (pa čisto nič ne rabi), ker Anže komaj čaka, da dobita darila... Anžeta pa itak razveselijo samo avti, bagri in podobne stvari, mogoče še kocke... Tako, da vsaj tu nimam problemov...user posted image Ampak darilo za možeka... nimam pojma..

Tubby... a to je ena vstopnica ali kako... Kaj pa Atlantis in karte za kopanje... Ali one igra s kartami in figuricami, ki jo fantje teh let igrajo... ne vem točno imena, naj Leela in Cveka pomagata...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
25.11.2009 14:55:41   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: petrazg

Joj, meni je tudi smotano za nekatere darila kupovat... Ko ne veš kaj bi jim kupil, da bi bili zadovoljni... Moraš jim pa, ker se spodobi... Ali pa nimaš prave ideje kaj kupit... ta je najhujša...

Pri nas je tako, da moramo tudi Lukcu nekaj kupit (pa čisto nič ne rabi), ker Anže komaj čaka, da dobita darila... Anžeta pa itak razveselijo samo avti, bagri in podobne stvari, mogoče še kocke... Tako, da vsaj tu nimam problemov...user posted image Ampak darilo za možeka... nimam pojma..

Tubby... a to je ena vstopnica ali kako... Kaj pa Atlantis in karte za kopanje... Ali one igra s kartami in figuricami, ki jo fantje teh let igrajo... ne vem točno imena, naj Leela in Cveka pomagata...

Ja saj jaz tud za Maksa nimam še nič, pa mam za kar nekaj otrok že darila. Ker se ti zdi da ne rabi pa itak bo dobil... ampak moraš valjda neki, ker če dobi starejši pol bo čudno zakaj pa Božiček ni prinesel še mlajšemu user posted image

Atlantis smo že hotl, pol je pa pogovor na to nanesel kok ne marajo Atlanitsa!!!

Kakša igra bi tud bla ok, sm kera?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
25.11.2009 14:56:45   
ajetam*
Jaz sem nazaj od mojih. Sem še kosilo dobila tako, da mi danes ni bilo treba kuhat.
Petrazg super, da mu gre na bolje, verjamem pa, da te je doma pričakala gor dela.
K.tja a si probala dat Urbanu kakšne kapljice za oči, če mu gnojno teče mogoče ne bi bilo narobe.

Zdaj pa šibam po Izo v vrtec.

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
25.11.2009 15:21:06   
Tanja_
Evo sem pogubljena-sem se cepila...Tko da,če skrivnostno izginem z RRja-veste kaj je...

Zdej pa kuham, pa voziček sem peljala nazaj-SPETuser posted image

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
25.11.2009 15:35:23   
Leela
ja bakugan kroglic ni nikoli preveč user posted image , samo moraš vprašat katera barvo rabi.

drugače pa kakšna knjigica (gusarji, vitezi...)

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
25.11.2009 15:36:13   
Leela
ta voziček ti pa res ni usojen, a imajo drugi tudi take probleme s to firmo?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
25.11.2009 15:38:18   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Vem samo za eno, ki so ji ga že zamenjali-imela pa je iste probleme, kot mi. Mogoče je bla kaka serija z napako. Vse ostale, ki jih poznam so ful zadovoljne.

Aja, tiste, ki dajete svojim malčkom Novalac- smo dobili iz lekarne reklamo, da je ceneje, če ga vzameš z njihovo kartico zvestobe in sicer:Novalac 2, 800 gramov je 10,20€.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
25.11.2009 15:44:09   
majana79
Če bo katera rabila jabučke za Novalac, jih imam polno, samo skupej moramo it kupit user posted image

tubby, če bi, bi kvečjemu kako mini plišasto živalico dala zraven, recimo zebro ali kaj podobno eksotičnega, kar lahko vidi v živalskem vrtu... Kaj pa enostavno en paketek legic? Po moje je to tudi darilo s katerim ne moreš zgrešit?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
25.11.2009 15:47:27   
AKP
Midve sva pa super spale to noč. Je šla ob 18.30 spat in je ob 22 v spanju popila flaško, ob 3 nekaj pojamrala in zaspala do 7.15. Sem mislila. da bo zaspala user posted image pa noče. Se grema malce igrat in kasneje pogledat kaj je novega na rr.

(odgovor članu meduzica)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
25.11.2009 16:05:08   
tubby
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Vem samo za eno, ki so ji ga že zamenjali-imela pa je iste probleme, kot mi. Mogoče je bla kaka serija z napako. Vse ostale, ki jih poznam so ful zadovoljne.

Aja, tiste, ki dajete svojim malčkom Novalac- smo dobili iz lekarne reklamo, da je ceneje, če ga vzameš z njihovo kartico zvestobe in sicer:Novalac 2, 800 gramov je 10,20€.

Hvala, sem ljih danes kupila 3 škatle user posted image

Tanja katere firme voziček mate?

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
25.11.2009 16:08:00   
Tanja_
tubby Mutsya imamo.

Jst bi tud mogla met še neki jabučkov od Lekarne, če bo kera rabla...

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?