juniorka -> RE: Novembrski kostanjčki 2009 (28.12.2009 18:00:14)
|
Joj punce, mene je pa cist zdelalo... sem bila 3 dni obiskovalka wcja. Ocitno je bla kaksna trebusna viroza, ki jo je vecji prnesel, ko je bruhal, pa pol se driska in je bil ok. Meni je pa tako delalo po crevesju in bolelo, pa take vetrove sem imela, da me je blo skor konc. Sem cist dehidrirala, kljub temu, da sem pila veliko caja. Apetita pa nisem imela, se ko sem malo piscanca in krompirja pojedla v soboto, pol me se je zdelovalo..joj. Sem na bobi palckah prezivela praznike pa shujsala 2kg. Pa se ne bi pritozevala, ampak se bojim za mleko. Prsi imam cist usahle in samo upam lahko, da mala dobi dovolj. Sem ji sicer dala po flaski, pa je komaj 30ml pojedla, se je tako delala, kot da ji okus ni vsec, flasko je pa lepo zagrabla. Zdajle si rizoto kuham in upam, da se dojenje povrne na stare tire, ker zdaj ji obe ponudim, prej pa se je z eno fajn najedla. petkapet- jaz mislim, da je bila pr meni menstra, ker prva krvavitev je ponavadi sibkejsa, pa migreno sem imela[sm=hudicek1.gif], ki jo imam ponavadi samo ob tistih dnevih. lelyka- pr nas je tudi nekako tako, zaspi na rokah, na trebuhu, ce jo dam na lezalnik, se zbudi po 5 minutah, al pa spi po kaksno uro, odvisno, ce jo pa pustim na meni, pa lahko drnjoha 2, 3 ure, jaz pa tv gledam... cistimo pa po tanovem ko je ze fajn usrano[sm=jezicek.gif], mene sicer to ob zivce spravlja, ampak tako je. giotti- nisem zadnjic vidla, da si se oglasila..CESTITKE in fajna zgodba, sem se nasmejala, ko si napisala, da je ena studentka ven pobegnila[sm=smiley36.gif]. Pri vneti ritki pa nic sparat s kremo, kr Sudocrem fajn na debelo, da prekrije kozo, pa bi moglo bit v 2 dneh ok, pa tudi drugace kr mazat ob vsakem previjanju, jaz z bepanthenom za preventivo, ker kaka skoz( ja, mi imamo ob vsakem prdcu[sm=smiley36.gif]). Pa mal poglej, ce kaksnega paradiznika ne jes, ker to rado povzroci vnetje. Nic, grem papcat in upat, da se mi prsi napolnijo[sm=smiley1.gif] Lepo se mejte se zadnje dni v tem desetletju, tukaj ga imenujejo The noughties.
|
|
|
|