juniorka -> RE: Novembrski kostanjčki 2009 (24.12.2009 17:56:04)
|
Lep BOZIC ZELIM VSEM! Mi se nismo daril ustmali, ker je mene danes zakuhalo na 39, me vse boli, pa slabo, glavobol... zdaj je mal boljs, ko sem 2 lekadola pojedla, moj je sel v trgovino, da bomo lahk jutri kaj jedli, otroka pa spita, no, mala se nekaj buni v lezalniku... Sem pa vceraj zacela mal krvavet -je 6 tednov od poroda, cisca se je nehala prd 2 tedni, zdaj pa ne vem, verjetno je menstra, samo je samo rahlo rdece, na vlozku je pa rjavo, in to od vceraj zjutraj, pa v majhni kolicini.. me pa tudi malo boli tam spodaj, kot pred porodom, ko je dete dol prtiskalo. Upam, da nisem kakega vnetja fasala[sm=zmeden.gif] Sem imela prejsnji teden pregled in je blo vse ok.. no, po pregledu sem dobila rumenkast izcedek.. [sm=hudicek1.gif], sem obcutljiva na vse, kar pride tam spodaj[sm=smiley13.gif]! Drzite pesti, da bo vse ok, jaz pa tudi vsem, ki imate tezave zelim cimprejsnje okrevanje, mali pa naj spijo... mi imamo tudi med 23 in 1, 2 tezave... zdaj kar tv gledam, pa jo mam na rokah, da mi zaspi, pol pa se poskusam pretihotapit.. vcasih rata, vcasih se pa pol dojiva do neskoncnosti, da me kr zmanjka zravn, pol pa spi od 3-5 ur, pa se 2 al 3, ce pa imam sreco, se pa 2 al 3[sm=smiley1.gif]. Je bil luksuz ta teden, ko nisem rabla malega v vrtec vozit, ker je moj kasneje zacel delat. zdaj pa 10 dni doma... sem ze utrujena, ko samo pomislim[sm=smiley36.gif] tassika- tebe pa moram pohvalit, ker vedno odgovoris na vprasanja... super si![sm=smiley31.gif]
|
|
|
|