sanjacka
|
Hej mamice in bebice pridne, lepe male...! Spet imamo nove kostanjčke, čistitke! Samo da se javim, sem že boljšega počutja, grlo me še malo boli, vročine ni več tako da sem vesela! Na hitro sem vas prebrala, najprej Tassika hvala za novo slikco, ful si pridna! Drugače pa, jaz bi ti tudi rade volje pomagala pri seznamu, se moram še naučit....ti pa si pravi stručko za te zadeve. Nisem vedela, da bomo zdaj tudi spremljali vse podatke naprej tako lepo. Mi smo že imeli prvi pregled in ima Nino že 5 kg, dolg pa je že 58 cm. Vse je vredu, naslednji pregled imamo okoli 4.1.2010. Kar se tiče otrdelih dojk, ti svetuje , da si pridno stisneš mleko ven, tudi jaz si moram spet večkrat, ker ne pije tako intezivno kot na začetku. Bolje to, kot hude posledice mastitis! Pred tremi dnevi sem mleko prvič dala v hladilnik v flaški, potem smo ga z mamo mojo segrele in je kr lepo eno rundo spil po flaški. Naredili sva probo, ker bom morala kar kmalu počasi oditi v službo, za kakšno urco ali dve na dan, saj me stranke pogrešajo....sem kr žalostna, imam eno punco zaposleno sam to ni to....pa kaj čemo, sama sem kriva,da sem privat zaposlena, bi rekel moj dragi. Nič ne smem jamrati, saj je lepo biti sam svoj šef, pač bom nekje konec januarja, če bo potrebno začela malo migati, a ne preveč, saj imam otročička in on potrebuje mene!Bodo stranke že počakale na oktober... Aha, spomnila sem se, tudi meni je patronažna povedala enak način kopanja, da ga na suhem namiliš, nežno, potem pa v vodo. Jaz še mojga nisem namilila, enako kanem nekaj kapljic olja v vodo, ker se nekako bojim reakcij na koži, saj je moj prvi sinek imel hude probleme po 3 mesecu z alergijami... Drugače pa ga kopam vsak 3 dan, zjutraj ina zvečer ga lepo umijem z vatko, še posebej vse pregibe, obrazek, uhice..... Lep pozdravček, me že kliče ziza!!!!
|