endrina -> RE: Novembrski kostanjčki 2009 (3.12.2009 9:44:41)
|
Dobro jutro. No mi pa smo noč preživeli super. Mali je jedel na 5 ur, pa sem se lahko fajn naspala. Zjutraj sem ta večjega porihtala za v vrtec, malega pa sem mogla celega preoblečt, ker se je tako pokakal in polulal, da mu je vse skozi prišlo. Ja to je verjetno res zaradi tega ker je spal v tako dolgem kosu. Sicer pa vidim, da ste imele že odprto debato za pleničke. Mi uporabljamo nemške Pampers 2, sem jih kupila v Avstriji. Zaenkrat mu ni skozi prihajalo, razen danes, ko je spač v dolgem kosu skupaj in ga dejansko ponoči nisem previjala. Tak da dejansko ni čudno, da je prišlo skoz, glede na količino polulanega in da je bil še po vrhu vsega pokakan. Dojenje je še vedno boleče. Tista moja blazina za dojenje sede, je bla rešitev samo za en dan, da sem se lahko pohvalila za neboleče dojenje, zdaj pa je spet vse po ta starem. KOlegica me je "potolažila" da je imela tako boleče prsi celih 2 meseca. Grozno no. Ampak bom vztrajala. Bog pomagi, enkrat bo že minlo. Sem si pa glih včeraj študirala kaj vse mormo ženske pretrpet za toto našo deco. Prvo jih 9 mesecev nosiš v sebi, pol se namatraš pri porodu, pol pa 2 meseca trpiš najprej zaradi šivov, potem pa še zaradi bolečega dojenja. Dedom bi se tak zmešalo če bi mogli to vse pretrpet. Moj mi sicer ful pomaga s ta malim dvema, me pa je včeraj dvignil, ko je šel kar spat, pa mi še ta starejši ni hotel zaspat, ta mali pa se je prebujal, ker ga je nekaj zvijalo, jaz pa sem imela goro perila za zlikat. Ja tudi taki nori dnevi pridejo, da se pol jeziš, ko ostaneš za vse sam. Bo pa danes malo jezikove župe, pa bo pol spet v redu.
|
|
|
|