tassika -> RE: Novembrski kostanjčki 2009 (1.12.2009 13:09:22)
|
Nina7 nisem nekaj hudo zaspana, kar gre, na začetku sem hodila z njo spat ob 8-9 zdaj sem se pa unesla, pogledam še vse nadaljevanke, jo še enkrat previjem, podojim in dam spat. Danes mi je štrajkala ponoči, sva se podojili ob 23,30 in potem bo 1,30 ni hotla zaspat in potem je spala do 3,40 in potem spet ob 6-ih. Spanje čez dan, koker ima dan, včasih spi, včasih ne. Se pa dogaja obvezno, da po dojenju še sigurno eno uro gleda potem pa počasi omaga. Je pa vedno bolj zahtevna s pozornostjo, ni več samo to da jo daš na kavč in ona zaspi, malo morgen, jo je treba malo masirat ali pa guncat, pa se pogovarjat in ful gleda, vglavnem ni več samo spanje. Včasih si pa prav želim, da bi čez dan bila zbujena, da bi vsaj zvečer zaspala, tko pa se zvečer matramo, ker je že ful utrujena, že skoraj zaspi potem pa kar naenkrat ko čuk, široko odprte oči, samo da se približaš sobici[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Saj počasi se bomo ustalili, zdaj jo tudi jaz zvečer umivam pa je malo bolje, kopamo se še ne, ker še verdno ni popek čisto dober. Danes je bila pri nas patronažna in ima že 3580g, zredila se je dober kg v 1 mesecu, koliko je pa zrasla pa ne vem, sporočim v čet. ko imamo pediatra. pa da se boste še malo smejale, zdaj jo dam zjutraj za previt mojemu, da lahko jaz še malo poležim, če verjamete, ker se mu itako obvezno polula in pol jo moram jaz celo preoblečt. No in danes grem pa zraven, ker me je tiščalo lulat in gledam, on lepo počasi pleničko dol, pa pol lepo počasi vsako gubico posebej umiti , pa še eno krpico zmočit in mu pravim, polulala se ti bo, ker si prepočasen, on pa meni, ne ne bo in ji lepo nogice pokrči in pritisne na trebušček pa dvigne ritko, da jo bo umil in ona ustreli ko iz topa in ga celega pokaka, jaz sem skoraj padla z wc-ja dol od smeha in kaj pol spet celo preoblečt in še njega in dat prat, pa še po tleh sem pomivala, toliko o jutranjem poležavanju[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Kepica79 je pa rodila 24.11. in sta z Evo že doma, včeraj sta prišli. Nisem pa nič pisala, ker ne vem če se bo pridružila naši temi, jo bom vprašala ko se popoldne spet kaj slišiva.
|
|
|
|