tecka -> RE: Junijski sončki 2009 2.del (20.12.2009 14:54:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira Nameravam pa mu kupiti šalček, ampak bi rada kakšnega bolj bombažnega.... a ima katera kakšen predlog, kje jih imajo?? Pojma nimam. Tudi jaz nimam šala, pa sem včeraj premišljevala, da bi mu čez usta zavezala kar pleničko. Pri nas na vasi lahko[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], v mestu bi verjetno izgledalo malo čudno. GH: kar hitro napredujete...Mi se bomo pa zaenkrat ustavili pri živilih, ki smo jih sprobali dokler se ne naročimo na testiranje za alergije. Smo pa s sadjem napredovali toliko, da Srečko poje pol (surovega) jabolka, danes za kosilo je dobil pa zelenjavo iz kozarčka. Ogabno zanič in mu nisem zamerila, da sem pol kozarčka vrgla stran. Tako da če bomo šli kam na pot, bo lepo dobil kar mleko (sadnih frutkov tudi ne mara). Itak pa se tolažim, da še 2 ali 3 mesece, pa bo jedel z nami in ne bo treba toliko študirat, kaj vzeti s sabo. IZVIRNO SPOROČILO: manna Joj kako smo danes lepo spali! Tamala je spala pri meni in sploh nevem kolikokrat se je zbudila, menda ene dvakrat, več ne. Zgleda da sploh ne registriram več Ampak se je tko tiščala k meni, je blo prou fletno, pa ful sem se naspala!! Ma, meni se zdi, da naši otročki vsake toliko spijo ENO noč bolje samo zato, da me mamice ne obupamo. Pri nas je bila včerajšnja noč dokaj normalna, današnja pa spet grozna. Pa čeprav je od 3h naprej spal pri meni, ni bilo dosti bolje, zbudil se je ob 4.30! Danes nismo šli nič ven. Ob 9h zjutraj je bilo pri nas še -17, ko je mali dopoldne zaspal, sem se šla jaz malo prezračit, pa mi je bilo v obraz tako hladno, da sem se odločila, da je danes premrzlo za malčka. Sicer pa še jutri in bo bolje. Pa tudi spluženo je bolj slabo za voziček, ampak s tem se bom pač morala sprijazniti, če se bomo hoteli kaj vozičkati to zimo. Sicer pa je jutri najdaljša noč v letu, potem bo šlo pa samo še na bolje... Juhu, naš pa ima naslednji teden dopust. Sicer bomo doma, ampak bo zame vseeno lažje. Pa glede na to, da ne dojim, letos pijem penino že za božič[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Na trebuhu pa še vedno ne morem spat, me joški še kar bolijo in mleko teče ven, čeprav je že en teden, kar se je mali odločil, da se ne gre več dojenja.
|
|
|
|