tecka -> RE: Junijski sončki 2009 2.del (18.12.2009 18:57:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši bačko mi smo kupili tale aparat in je zakon http://www.bolha.com/oglas2879496/razvlazilec-razvlazilnik-zraka-mitsubishi-electric Hanuši, a mi poveš, kako visok je ta aparat? Nisem zasledila podatka (bila preveč površna?). Zibrotovi aparati so visoki dobrih 50 cm, pa se bojim, da je to previsoko, da ga postaviš pod stojalo za cunje, ker bi cunje visele čez aparat? Kam ti postavljaš aparat? Mk, poročaj kako je bilo na izpitu... Upam, da dobro. Dermatitis...ja, dosti kremic bo treba sprobat, pa ravno to se mi ne dopade. Že itak ima občutljivo kožo, potem pa če bi še jaz nekaj eksperimentirala...Itak pa mi je kar hudo, da bom do testiranja "gasila požar", ne vem pa vzroka (v primeru alergena) in to je pač eno brezplodno početje. IZVIRNO SPOROČILO: *alina* Ste mogoče tudi vi dobili Diprogento? Držim pesti, da se stanje izboljša...jaz sem po nasvetu ene P začela mazat kar z Bepanthenom in od takrat je precej bolje (tako kot pri Bjondi). Saj verjetno si s tem že poskusila, ne? Dobila sem kremo advantan (ali nekaj takega), kao neko bolj blago verzijo. Najbolj grd je eksem po ličkih, sploh zvečer, ko od vsega napora zakuha v glavo in kar živo rdeče žari. Mogoče ga enkrat slikam, da boste videle... Z bepantenom pa sem ga že probala mazat, pa se mi ni zdelo da bi bilo boljše. Mogoče bi morala vztrajati več dni. SEm pa pa včeraj namazala z ognjičevim oljem od bubchen (dobili vzorec v porodnišnici) in se mi je zjutraj zdelo malenkost bolje, tako da bom zdaj par dni poleg zdravila uporabljala to olje. Drugače pa, punce, hvala za vse spodbudne besede. Sem vesela vsakih posebej. Hanuši, tebi pa hvala za linke na weleda kremice. Si me kar navdušila, le še čas si moram vzeti in iti spet do bližnjega dm-a. A mi zaupaš še kakšne so cene teh krem v primerjavi z mustelo? Da se pripravim... Imam pa še en dokaj poceni nasvet (3 eur) za zaprte otročke. Kolegica mi je priporočila instant čaj od hippa - kamilica, janež, komarček (na škatli piše prav "čaj za prebavo") in vsaj danes po prvem pitju je pri nas deloval. Brez težav je 3x kakal po srednje dosti. Vsebuje pa sladkor, kot vsi instant čaji. Meni je zaenkrat bolj udoben kot donat, ta mali ga spije v dveh dneh mogoče pol deci, z ostalim se pa jaz nalivam, da ga ne mečem stran.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Danes nismo nič vozičkali, je bil mož proti, do ponedeljka pa napovedujejo še bolj mrzlo vreme...Kaj pa ve? Kakorkoli sem se odločila, da ga jutri nesem vsaj za 5 minut ven okrog poldneva.
|
|
|
|