|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
18.11.2009 22:44:01   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

user posted image ne bi rada da se skrčijo,

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 401
18.11.2009 22:44:19   
majana79
Z besedami našega Srečka K.: Bog je, bog vse vidi! user posted image user posted image user posted image Gremo rezervirat karte za Južno Afriko user posted image

Zdej pa spat, J. spet neki nemirno spi...

Lahko noč punce!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 402
18.11.2009 22:45:26   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: July08

Bjondi res je lušten vaš Žiga, pa še ime mi je simpatično (moj brat je tud Žiga).

Mi vsi pravijo ,da so Žigati navihani al clo nagajivi user posted image ...kak pa je bil tvoj brat,ko je bil majhen user posted image ...

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 403
18.11.2009 22:47:51   
July08
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO NAAAAAAAAAAŠIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!

Se je glih Julija zbudila, pa sem morala bit pri njej zadjnih nekaj minut.

SRCE JE VEČ KOT MILJONI!!!!! (Kek)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 404
18.11.2009 22:49:45   
bjondi

bjondi, ful lepe slikice Žigca. Se vidi da je to profesionalna roka in fotkič. user posted image Jaz iščem kakega pametnega kompaktnega, ker tale dela ubitačno slabe slike pa mi jih vsi odsvetujejo, tistih dslr pa ne bi imela, ker so mi preveliki...

Dslr so res too much veliki,jaz imam gor še dodatno fleš in mi je čist prevelik...ma da bojo še boljše fotke morm postavt mali studio-marele s fleši pa kak odbojnik...tud to bo treba na plano dat,je žiga že večji pa bo lažje to vse skp izvajat user posted image ...sem pa daleč od profija...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 405
18.11.2009 22:50:33   
bjondi
...ja itak bravooo našii...nč grem tud jaz v mižule...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 406
18.11.2009 22:51:02   
July08
Naš Žiga je bil zelo radoživ otrok, je pa res fajn človek in pravi brat. Samo vse naj-naj o njem. In prepričana sem, da bo vaš Žiga tudi!user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 407
18.11.2009 22:52:47   
bjondi

Naš Žiga je bil zelo radoživ otrok, je pa res fajn človek in pravi brat. Samo vse naj-naj o njem. In prepričana sem, da bo vaš Žiga tudi!user posted image

...iiiii lepo user posted image  povedano in napisano...

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 408
18.11.2009 22:53:43   
Goldy
BRAVO NAŠI!!!!!!

July - s kvaliteto sem bila zadovoljna. Prevzela sem pa v Muller Velenje - to mi je sicer najbližje. Sem neki gledala, če pošljejo, pa nisem znala prav razbrat!! Skodelico dobiš v škatli, puzzle pa itak user posted image in še slikco zraven, kaj moraš sestavit!

Imaš pa darilni program še v DM, pa Leclerck, Špar, Tuš...sam koliko sem jaz gledala imajo darila najceneje v Mullerju, slike pa DM. Bom videla kakšne bodo slike, sem jih dala ravno danes delat v DM in so že gotove.

Letos bodo vsa naša darila na temo Alja - vsaj za najbližje!user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 409
18.11.2009 22:56:30   
July08

J. se tako nerad oblači čez glavo, je vedno jok in stok

Ja, poznamo take. Je naša Julija ista. Je pa lažje, če je na trebuščku, ko jo oblačim. Pa hitreje gre čez glavo, se mi zdi.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 410
18.11.2009 23:06:17   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Še to ti morm povedat. Ko je bil naš Žiga majhen, mu je oči v spominsko knjigo (so ble ful popularne) narisal konja in napisal:
Dragi Žiga! Bodi sestri brat, očetu sin in človeku človek.
Nedavno smo listali spominske knjige in se ob tem verzu strinjali, da Žiga vse to je!
Pa še super stric je. Naša fanta sta nora nanj. Ko je Žiga pri nas, mene kot da ni.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 411
18.11.2009 23:12:34   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Še to ti morm povedat. Ko je bil naš Žiga majhen, mu je oči v spominsko knjigo (so ble ful popularne) narisal konja in napisal:
Dragi Žiga! Bodi sestri brat, očetu sin in človeku človek.
Nedavno smo listali spominske knjige in se ob tem verzu strinjali, da Žiga vse to je!
Pa še super stric je. Naša fanta sta nora nanj. Ko je Žiga pri nas, mene kot da ni.

...tale stavek me je pa kar ganil...iiiii...user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 412
19.11.2009 6:56:15   
bačko
Jutro!
Kdor ne skače ni Slovenc!HEJ HEJ HEJ!No pa gremo v Afriko.Bravo naše fantje!user posted image user posted image user posted image
Lino ni panike!user posted image Jaz nič ne zamerin ker nas je tukaj toliko gor in je težko si zapomniti kako je kateremu otroku ime.
Tecka glede tekočine sva na istem.Ko naša Lora vidi da ni mleko samo glavo obrne.Včeraj sva imele prave borbe in na koncu sem jaz obupa in zraven sem se zjokala kot norec.Potem pa sem si rekla da se ne bom več sekirala.Ponudila ji bom vsak dan malo čaja in če bo hotla prav če pa ne pa tudi prav.Slej kot prej bo že pila.
Bjondi kako je Žiga luškan.A ga lahko rezeriramo za našo Loro?user posted image Malo heca!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 413
19.11.2009 8:10:16   
manna
Dobro jutro! user posted image
O vidim da ste ble pridne včeraj z navijanjem! Kako potem, a smo zmagali? Jaz nisem nič gledala, sem šla kar spat  user posted image  
Jaz tudi vse sušim v sušilcu, pa nič več ne likam, razen izjemoma. Samo žal če ne zložiš stvari takoj ampak čakajo kak teden potem je vse fuul zmečkano...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 414
19.11.2009 8:12:45   
manna
bjondi, res je ful luštkan Žiga! A na zadnji slikici ste ga prav počesali?user posted image
Kako pa poteka tale zadeva s slikcami na kozarcu? Kako to naročiš, a mi kjera pove kaj več o tem..res nimam pojma o tem. Vem pa da se da menda tudi na podlago za miško dat sliko.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 415
19.11.2009 8:46:19   
lenika
Bravoooooo naši.

Bjondi lep Žiga in ati tudi user posted image .

July08 zelo lepe besede tvojega atija.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 416
19.11.2009 8:47:45   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: bačko
Lino ni panike!user posted image Jaz nič ne zamerin ker nas je tukaj toliko gor in je težko si zapomniti kako je kateremu otroku ime.

Jaz tud nič ne zamerimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 417
19.11.2009 8:48:03   
manna
bjondi, ja glede "drobnosti"; saj se čist nič ne sekiram več, saj naša ima tud čist lepo zalite nogice in lička, ne zgleda nič suhcena, zgleda ravno pravšnja, čeprav ima šele 6400g. Mogoče ima pač tako konstitucijo... mogoče bo pa tud pr nas tako da bo drugi otroček bolj ješč pobalinček, potem bom pa vidla kako se pošteno papa..user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 418
19.11.2009 8:50:41   
*alina*
Bjondi, se strinjam, ful lepe slikceuser posted image user posted image user posted image

Drugače pa smo tudi mi včeraj navijali za naše in sem zeloooo vesela, da jim je uspelo!!! Danes pa čutim, da se me nekaj loteva, boli me grlo in upam, da gre čim prej mimo...

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 419
19.11.2009 10:02:21   
Goldy
manna - jaz sem naročila skodelice prek Mullerja - link https://asp.photoprintit.de/microsite/7530/. Vse piše, program si potegneš dol, pošlješ slikco, naredijo, prevzameš in je to to. Meni je bilo všeč.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 420
19.11.2009 10:41:38   
Hanuši
Jutro,

no pa smo. BRAVO NAŠIIIII! Naš očka je šel danes v službo ob 9.30h. Pa nič kaj dobro ni zgledaluser posted image user posted image user posted image . So tok navijali, da je kar hripav, sam ne vem ali od kričanja ali od žeje user posted image . Saj je revež, se mi je zjutraj kar smilil.

Hud frajer, tale Žiga user posted image .

Mene ste tut navdušile s temi darili. Sem Na Mullerju že vse prečekirala, sam ne vem ali bi koledar, ali skodelice. To mislim samo za babice in dedke. Mamo tri. Bine in Hana imata še ful vitalno prababico in čist naspidiranega pradedka, ki ima pri svojih 85 letih še vedno izpit za avto in hodita 2x na mesec v Belo krajino, kjer imamo vikend. To sta moja dedek in babica. Sta tok zlata, da ne vem kaj bi brez njih. Sem njuna mazica že od malega in me zalagata od spredaj in zadaj. Res sta zlata, ne platinasta sta user posted image .

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 421
19.11.2009 11:36:24   
Goldy
Hanuši - za platinasta pradedka in prababico pa kr oboje naroči!user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 422
19.11.2009 11:44:51   
bačko
Punce jaz sem tako vesela!Lora je spila 40 ml čaja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Midva bova verjetno dala koledarje izdelati.
Hanuši moja babica ima 75 in je tudi zelo aktivan.Ima prijetelja iste starosti in kar naprej sta v Izoli.Hodila v apartma in sta full navdušena.In tudi jaz sem njena mazica.Brez nje bi mi bilo v življenju težko.Pač moja mama je bila v moji mladosti drugačna kot sedaj.Ne bom v podrobnosti šla samo veliko mi je moja babi pomagala in moj oče dokler je bil živ.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 423
19.11.2009 12:14:02   
lino
Dan.

Nakprej z zamudo vse najboljše Marjeti in mamico harleyuser posted image user posted image
potem pa še vse najboljše današnji slavljenki Katji in mamici 10ki, vsem želim zdravja, srečeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jst tudi nič ne likam, k sreči nimam takih oblek (materialov) in zadostuje že to, da takoj, ko je oprano stresem, obesim in potem kr zložim pa v omaro...manjše stvari (nogavice, gatke, krpe, brisače in vse od Maksija pa sušim v sušilcu)...ma kje se mi še likat lubi, sem prelenauser posted image

Za naslov kjer narediš knjigico za user posted image javim kasneje...moram prijateljico vprašat...

Mene pa danes skrbi, ker sem Maksija dojila in ga je vmes, ko je jedel pričelo tk na drobno trest (nič prijetno ni zgledalo), pa ne vem kaj bi lahko bilo, se je že zgodilo parkrat, sam ga je sam mal zateslo, dans ga je pa mal bolj in mal dlje...sej ne vem kk opisat, niti ne vem, kaj bi to bilo, me je pa strah, ker je bil moj ata epileptik, oa se to prenaša-menda, pa itak zapaničarim, ko se kaj mal bolj nenavadnega zgodi...bom poklicala uno sestro, ki je na začetku hodila, če bi lahko prišla zaradi uvajanja GH in jo bom mal zaslišala...

moram končat...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 424
19.11.2009 12:51:20   
kaminek
IZVIRNO SPOROČILO: lino

Mene pa danes skrbi, ker sem Maksija dojila in ga je vmes, ko je jedel pričelo tk na drobno trest (nič prijetno ni zgledalo), pa ne vem kaj bi lahko bilo, se je že zgodilo parkrat, sam ga je sam mal zateslo, dans ga je pa mal bolj in mal dlje...sej ne vem kk opisat, niti ne vem, kaj bi to bilo, me je pa strah, ker je bil moj ata epileptik, oa se to prenaša-menda, pa itak zapaničarim, ko se kaj mal bolj nenavadnega zgodi...bom poklicala uno sestro, ki je na začetku hodila, če bi lahko prišla zaradi uvajanja GH in jo bom mal zaslišala...

a je to delal v budnem stanju ali v spečem? ker, če je v spečem, so potem to trzljaji, ki niso škodljivi, ker se otročku živčevje še razvija. v kolikor pa je v budnem stanju, pa bo lahko blo kej drucga. v vsakem primeru pa ti toplo svetujem, da greš k zdravniku, ta pa naj da user posted image  na preiskave, ker boste tko vsaj vedl, od kje to prihaja.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?