Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 7:29:43
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Vse naj naj vsem ki ste včeraj praznovali obmesečnico in danes!Vsem želim veliko lepih trenutkov še naprej! Za novo leto bomo mi lepo doma.Če bo kdo hotel bo lahko prišel od domačih do nas, drugače pa bomo sami in bomo šli spat.Zbudila se bova samo okoli polnoči da bova nazdravila in potem šla nazaj spat. No Lora se od včeraj naprej obrača iz hrbta na trebuh v položaj pasenja kravic.Če pa ji rata se celo potem še naprej preobrne na hrbet nazaj. Kalanteja kako sta luškani in zanimivi! Tudi jaz sama vozičkam.Kadar grem ven moja soseda ne more ker mala ravno takrat spi.Ko pa gre ona ven pa midve ne moreva.Tako da grem vedno sama. July ko sem brala kaj si mi napisla so mi kar solze spolzele po licu.Zadnje čase sem zelo čustvena.Hvala za objem.In verjemi da se ne sekiram več in jih tudi ne bom več primerjala med seboj.Hvala ti! Mk8 jaz ji dam gres od Hippa.Ga ima zelo rada.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 9:40:05
|
|
|
|
mk8
|
Bačko a gres že pride v poštev? A nima baje glutena not? Jaz bi ji ga z veseljem dala, ker moram z nečim zamenjati riževo kašico
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 10:20:34
|
|
|
|
bačko
|
Mk8 gor na škatli piše da ni glutena!Je roza škatla in je od 4 meseca dalje.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 11:38:31
|
|
|
|
majana79
|
mk8, iz katerega konca LJ pa si? Ker nas je na temi Ljubljanske mamice kar nekaj iz različnih delov, pa se vedno katera najde za vozičkanje... Ravno danes se dobimo v Tivoliju, jaz sem pa tukaj vsak dan, če boš kdaj prišla. Drugače pa čestitke za spanje, ste si ga zaslužili.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 11:52:10
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mk8, iz katerega konca LJ pa si? Ker nas je na temi Ljubljanske mamice kar nekaj iz različnih delov, pa se vedno katera najde za vozičkanje... Ravno danes se dobimo v Tivoliju, jaz sem pa tukaj vsak dan, če boš kdaj prišla. Drugače pa čestitke za spanje, ste si ga zaslužili. Hvala, sam je bilo pa danes spet bolj porazno. Ne razumem Drugače sem iz most in mi je tivoli malo predaleč, ker ponavadi nimam avta. Sem pa že večkrat razmišljala o tivoliju, most in kodeljevega sem že sita. Z Veroniko poznave že vsako malo ulico
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 11:55:33
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mk8 gor na škatli piše da ni glutena!Je roza škatla in je od 4 meseca dalje. Grem danes v nabavo, a bom pogledala še za ta gres. Hvala, upam da bom našla
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 12:48:19
|
|
|
|
Tira
|
kalanteja korenčku lahko dodaš malo svojega ali pa MF mleka. Mogoče ji bo potem bolj všeč... drugače pa paše zraven jabolko, od zelenjave pa cvetača, krompir, riž... Se mi zdi, da z banano ne bi šel najbolje skupaj. Vsaj meni ne. Mi sadje pridno jemo, zelenjave pa ne toliko Drugače imamo pa dopoldne že kar en obrok sadja na dan. Včeraj je jedel kaki pa riž, danes breskev z banano (od Hippa), predvčerajšnjim pa banano in riž. Vse to obožuje. Po spanju pa imava bučke s krompirjem, pa mu ne gredo najboljš. Ful vredu mi je riževa kašica od Hippa, ker nima nič mleka in jo lahko pripraviš z vodo, če dodajaš še sadje ali pa samo z mlekom. Ponoči se pa spet zbujamo... odkar smo bili bolni. Danes smo jedli že ob 2h. A mi pride katera zlikat tri stroje perila?? Sploh se ne morem spravit za likalnik, potem se mi pa kar nabira....
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 15:03:29
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mk8, iz katerega konca LJ pa si? Ker nas je na temi Ljubljanske mamice kar nekaj iz različnih delov, pa se vedno katera najde za vozičkanje... Ravno danes se dobimo v Tivoliju, jaz sem pa tukaj vsak dan, če boš kdaj prišla. Drugače pa čestitke za spanje, ste si ga zaslužili. Hvala, sam je bilo pa danes spet bolj porazno. Ne razumem Drugače sem iz most in mi je tivoli malo predaleč, ker ponavadi nimam avta. Sem pa že večkrat razmišljala o tivoliju, most in kodeljevega sem že sita. Z Veroniko poznave že vsako malo ulico Žal glede spanja nimam recepta, J. se včasih zbudi 2x, potem pa spet 4x na noč in nikakor ne pridemo do tega, da bi prespal... Sem se že navadila, kaj čem A bi vsaj do centra lahko prišli? Ker midva greva dostikat na tržnico, pa tko, po starem delu. Se tut tivolija naveličaš, brez skrbi
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 15:06:47
|
|
|
|
lino
|
Dan. July08, obstaja tudi en program na katerem si narediš knjigico (vstaviš not slikice od sončkov), jo potem nekam pošlješ in oni ti jo izdelajo tako knjigico...(stane pa 15€) pa tudi na kozarčke gor natisnejo slikice...(jst razmišljem, da bi dala Maksiju Božičkovo kapico gor in ga slikala in dala pol nardit skodelice z njgovim motivom, ali pa bom dala nardit koledarje s sliko od Maksija in Mareta (skupaj) in potem jih poslala po pošti z osebnimi znamkami, ki jih na pošti naročiš in ti tudi na znamko tvojo slikico natisnejo (bi isto dala pol na znamko Mareta in Maksija skupaj ali pa morda celo družino) Alina RES JE LUŠNA LORA!!!!!!!!!!!! Tira ti kr v omaro zloži cote... Sicer pa VSE NAJBOLJŠE DANAŠNJEMU SLAVLJENCU URBANU in mamici Naty-taji naj se izpolnijo vse želje, posebej vam pa želim zdravja,... Sedaj pa se poslavljam, da me spet ne vrže vn...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 15:08:27
|
|
|
|
lino
|
mi bomo danes jedli govejo juhici, korenček, krompir in špinačo (zmiksano vse skupaj), mesa pa ne upam dat, da se mu ne zaleti...
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 16:14:48
|
|
|
|
mk8
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: mk8 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 mk8, iz katerega konca LJ pa si? Ker nas je na temi Ljubljanske mamice kar nekaj iz različnih delov, pa se vedno katera najde za vozičkanje... Ravno danes se dobimo v Tivoliju, jaz sem pa tukaj vsak dan, če boš kdaj prišla. Drugače pa čestitke za spanje, ste si ga zaslužili. Hvala, sam je bilo pa danes spet bolj porazno. Ne razumem Drugače sem iz most in mi je tivoli malo predaleč, ker ponavadi nimam avta. Sem pa že večkrat razmišljala o tivoliju, most in kodeljevega sem že sita. Z Veroniko poznave že vsako malo ulico Žal glede spanja nimam recepta, J. se včasih zbudi 2x, potem pa spet 4x na noč in nikakor ne pridemo do tega, da bi prespal... Sem se že navadila, kaj čem A bi vsaj do centra lahko prišli? Ker midva greva dostikat na tržnico, pa tko, po starem delu. Se tut tivolija naveličaš, brez skrbi Ja do centra bi komot šlo, sej sva šle enkrat tud do tivolija pa ni bilo take krize. Kdaj pa ti hodiš ven?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 16:26:31
|
|
|
|
majana79
|
O super. Midva greva ponavadi med 11 in 12 enkrat, oziroma ko se megla dvigne, če je
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 16:31:29
|
|
|
|
mk8
|
To bi bilo kar OK, mogoče malo prej. Ker naša se zbudi zjutraj ob osmih ponavadi in morem potem enkrat od 10.30 do 11.00 it nazaj spat. Tako da bom samo dopoldansko spanje v posteljici zamenjala za spanje v vozičku na sprehodu . Sej če greve ob 10.30 od doma sva z Veroniko lih do 11.00 v centru, bom počas hodila . Zdej morve samo še en lep dan najdt.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 16:35:24
|
|
|
|
mk8
|
Greve z Veroniko zdaj k mojim na obisk. Mi veliko bolj hitro minejo te ure do kopanja, kot pa če sem sama doma z njo. Pa še ponavadi je proti večeru vedno bolj tečkasta
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 17:39:18
|
|
|
|
kalanteja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mk8 gor na škatli piše da ni glutena!Je roza škatla in je od 4 meseca dalje. Grem danes v nabavo, a bom pogledala še za ta gres. Hvala, upam da bom našla tudi naša tole zelo rada je
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 18:03:24
|
|
|
|
bačko
|
Lino Alina ima Laro, jaz pa Loro!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 18:10:31
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mk8 To bi bilo kar OK, mogoče malo prej. Ker naša se zbudi zjutraj ob osmih ponavadi in morem potem enkrat od 10.30 do 11.00 it nazaj spat. Tako da bom samo dopoldansko spanje v posteljici zamenjala za spanje v vozičku na sprehodu . Sej če greve ob 10.30 od doma sva z Veroniko lih do 11.00 v centru, bom počas hodila . Zdej morve samo še en lep dan najdt. Super! Baje da bo zdaj vsaj še en teden tako lepo vreme, tako da se bova lahko zmenili.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 18:26:02
|
|
|
|
Hanuši
|
oj, no vidim, da kar v večini že probavate GH. Mi smo jo sedaj že čisto osvojili in ga moram pohvalit, da tako kot sadje, ima rad tudi zelenjavo. Danes je tudi brokoli pojedel, je pa res, da sem dala ogromno korenčka, katerega obožuje. Jaz mu recimo dam skupaj kuhati korenček, krompir in brokoli in dam malo vode in malo navadnega mleka. Ima potem bolj mehak okus, pretlačim mu kar s tistim za pire in dodam malo bio masla. No jaz sem pa danes lažja za 390€. Sem si nabavila smučke, sva z Binetom že zjutaj letela v Loko, ker so imeli v Bokal športu Elanov model v katerega sem se zapičila 30% off. Ma ful so dobre. Sedaj pa samo še shujšam , da smučarske hlače zapnem in sem tuto kompleto.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 19:38:59
|
|
|
|
lenika
|
A katera, ko kuha zelenjavo da notri ščepček soli ali resnično čisto nič?
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 19:41:40
|
|
|
|
Goldy
|
lino - jaz sem dala puzzle in šačko delat z Aljinim motivom v Mullerja. Je najceneje. hanuši - za smučke. Jaz sem tak antitalent.... GH - 2 dni je korenček, ga je več zunaj, kot v ustih. Pa bo že, počasi. Čestitke za obmesečnico in pozdravček ostalim!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 19:51:07
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: July08 . Prav srečna sem, da sva se odločila še za enega otroka in dobila malega angelčka Julijo, ki nam je res še bolj osmislila ves trud, ki sva ga vlagala v različne projekte v preteklosti. ... Sem se razpisala, a v bistvu sem hotela samo povedati, da se moramo včasih ustaviti, se malo zamisliti in se zavedati, kako nam je lepo, saj nam je življenje podarilo junijske sončke!!! Najbrž se vse strinjate z mano. Tecka pri vas jih je kaj? Si ti upaš v gozd s Srečkom? July, tako lepo si tole napisala , da sem bila kar ganjenja. Medvedi so tudi pri nas, ampak se držijo gozda in ne pridejo do stanovanjskih hiš. Se pa vidi, kako s praskanjem drevja markirajo teritorij. S Srečkom v gozd še ne greva, ker je prestrmo za voziček, mogoče bova šla kdaj v kengurujčku. Po kolovozih v vasi in bližini gozda me pa ni strah sploh. V bistvu pravijo, da bi se človek moral bolj bati divjega prašiča, ker je bolj napadalen od medveda. Pravzaprav se pa jaz moram bati samo čebel, ker sem zelooo alergična nanje. Našemu Srečku so bučke danes kar teknile (sem jih skuhala in dodala AM) tako da se mi je danes pa prvič zgodilo, da sem se morala ustaviti jaz, on bi še.... Priznam, da sem ob njegovem navdušenju tudi jaz kar malo neučakana. Ampak piti pa noče ničesar, pa mu ponujam večkrat na dan. Odpre usta in ko vidi, da ni mleko, flikne flaško iz ust
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 19:53:21
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika A katera, ko kuha zelenjavo da notri ščepček soli ali resnično čisto nič? Jaz v bučke nisem dala nič, drugega še nisem kuhala. Pa ker so mu teknile, ne vidim potrebe po soli. Jo bo še preveč v življenju.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 20:19:12
|
|
|
|
Hanuši
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika A katera, ko kuha zelenjavo da notri ščepček soli ali resnično čisto nič? Jaz popolnoma nič ne solim. Kot sem že napisala, dam malo masla, za okus.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 20:19:50
|
|
|
|
kalanteja
|
a bomo kj navijale
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 18.11.2009 20:25:00
|
|
|
|
majana79
|
kalanteja, jaz bi samo ne vem če za fuzbal vlada tako navdušenje kot za košarko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?