|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Murphy na delu!
15.6.2005 11:43:55   
ma-ja
Najprej jokam zaradi bolezni, potem pa še tole.
Slekla sem kapne s postelje in jih vrgla na hodnik. Pralni stroj imam v kleti in ko sem vse skupaj nesla dol, je zraven romal še Tjašin čevelj. Seveda se je opral, potem pa še posušil v sušilcu. Ven je pa prišla ena gmota usnja. Pa čisto novi čevlji!

Sej ni kaj komentirati, a je mogoče že kje kakšna razprodaja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Murphy na delu!
15.6.2005 11:47:01   
Anonimen
Ojoj! Koliko je pa stara Tjaša? Jaz imam ene superge 25 viška, Nike, čisto malo nošene, skoraj nič. Ti jih lahko šoljem, brezplačno, z veseljem.

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Murphy na delu!
15.6.2005 11:47:40   
Anonimen
jao, mater, to je pa res za zjokat :hudicek: Dej še druzga oper, da bosta vsaj enaka. :)-

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Murphy na delu!
15.6.2005 12:39:54   
ma-ja
Tjaša ima 3 leta, nogico pa 27. Bom drugič bolj pazila.
Pa če se vedno tako mudi. Ko bi vsaj kakšno majico pobarvala, se ni bi tako sekirala. Tole si pa res ne bi mislila. Čevlji so pa za stran, ker jih je čisto zgužvalo. Bom šla danes po nove- enake, stari so pa po moje že šli na deponijo.

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Murphy na delu!
15.6.2005 13:06:59   
Anonimen
Aja, tri leta? Potem so pa vrstiki, z al bininim in mojim.

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Murphy na delu!
15.6.2005 13:13:42   
ma-ja
A niso luštni? 3 letniki mislim. Moja take prijavlja, da je kar groza.
Imam pa še skoraj 6 letnika in včeraj je prišel iz kolonije in rekel, da je zaljubljen. Me je skoraj kap.
Sej se bo že kmal oženu, pa komi je iz plenic zlezu.
Jaz se pa še vedno počutim kot pri 18-ih.
Ma, ta cajt gre čist prehitr!:kuza::kuza::kuza:

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Murphy na delu!
15.6.2005 13:16:00   
Erdbeere
Žal čas leti prehitro....pa kaj čmo

(odgovor članu ma-ja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Murphy na delu!
15.6.2005 13:30:11   
Anonimen
Mi smo šli zadnjič z vrtcem na zaključni izlet in so se pet-letniki že kar lepo pošlihtali po sedežih, lepo po parih. Za mano sta sedela fantek in punčka in punčka mu je lepo razložila, kdo je s kom mož in žena. Res so hecni.

(odgovor članu ma-ja)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?