Murphy na delu! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

ma-ja -> Murphy na delu! (15.6.2005 11:43:55)

Najprej jokam zaradi bolezni, potem pa še tole.
Slekla sem kapne s postelje in jih vrgla na hodnik. Pralni stroj imam v kleti in ko sem vse skupaj nesla dol, je zraven romal še Tjašin čevelj. Seveda se je opral, potem pa še posušil v sušilcu. Ven je pa prišla ena gmota usnja. Pa čisto novi čevlji!

Sej ni kaj komentirati, a je mogoče že kje kakšna razprodaja?

Anonimen -> Murphy na delu! (15.6.2005 11:47:01)

Ojoj! Koliko je pa stara Tjaša? Jaz imam ene superge 25 viška, Nike, čisto malo nošene, skoraj nič. Ti jih lahko šoljem, brezplačno, z veseljem.

Anonimen -> Murphy na delu! (15.6.2005 11:47:40)

jao, mater, to je pa res za zjokat :hudicek: Dej še druzga oper, da bosta vsaj enaka. :)-

ma-ja -> Murphy na delu! (15.6.2005 12:39:54)

Tjaša ima 3 leta, nogico pa 27. Bom drugič bolj pazila.
Pa če se vedno tako mudi. Ko bi vsaj kakšno majico pobarvala, se ni bi tako sekirala. Tole si pa res ne bi mislila. Čevlji so pa za stran, ker jih je čisto zgužvalo. Bom šla danes po nove- enake, stari so pa po moje že šli na deponijo.

Anonimen -> Murphy na delu! (15.6.2005 13:06:59)

Aja, tri leta? Potem so pa vrstiki, z al bininim in mojim.

ma-ja -> Murphy na delu! (15.6.2005 13:13:42)

A niso luštni? 3 letniki mislim. Moja take prijavlja, da je kar groza.
Imam pa še skoraj 6 letnika in včeraj je prišel iz kolonije in rekel, da je zaljubljen. Me je skoraj kap.
Sej se bo že kmal oženu, pa komi je iz plenic zlezu.
Jaz se pa še vedno počutim kot pri 18-ih.
Ma, ta cajt gre čist prehitr!:kuza::kuza::kuza:

Erdbeere -> Murphy na delu! (15.6.2005 13:16:00)

Žal čas leti prehitro....pa kaj čmo

Anonimen -> Murphy na delu! (15.6.2005 13:30:11)

Mi smo šli zadnjič z vrtcem na zaključni izlet in so se pet-letniki že kar lepo pošlihtali po sedežih, lepo po parih. Za mano sta sedela fantek in punčka in punčka mu je lepo razložila, kdo je s kom mož in žena. Res so hecni.

Stran: [1]